Kizlar ben pek yazmıyorum ama takipteyim haberiniz ola. Yazsam bulantı bulantı bulantı en yoğun gündemim. Tam gaz devan bulantım mesef.Seyirci olarak takılıyorum onun icin.
Sacmalamislar bende 2 haftalık mide bulantısı cektigim dönemde kilo vermistim gayette sağlıklıyım suan 16 haftalığım her konuşanı dinleme herkesin farklı geçiyor. Bende bebisi hic ultrasonda görmesem hamile olduguma ben bile inanmicam o kadar rahat ve belirtisiz geciriyorum. Ama her gittiğimde bebegim gayette sağlıklı büyüyor sadece benim önceki 4 dusugmden dolayı paso yatiyorum iste biraz sıkıcı geçiyor
Ooo şimdi 17+6 olmuşuz.3hafta gecmis bunu yazali.Hala bulantı var.Ama o iyi olduğu için bulantı bile bana kötü görünmüyor artık.Anladimki bizim kiz biraz zorlayacak beni
günaydınnn ben de çok sık giremeyenlerdenim ama ara ara girip bakıyorum. 17+2 oldu kızçem :) her şey yolunca gidiyor şükür hareketleri baya baya hissetmeye başladım ama dışardan görülmesi için büyük kızım deliriyor ben de hissetmek istiyorum diyor
bu cuma da aşı oluyorum inşallah doktorum onay verdi
herkes iyidir umarım
Maşallah size de bebeğinize de kasılmaları nasıl hissediyorsunuz nasıl bir kasılma benim de kanrım da bişeyler oluyor ama gaz mı bağırsak hareketleri mi bebek mi çözmek ne mümkün
Dun sandalyeden kalkarken kasıldığı için tekrar oturmak zorunda kaldim mesela. Biraz bekleyip yavasca kalktim. Ben bebekle ilgili bisi hissetmiyorum henuz. Hissettigim şeylerin gaz bagirsak hareketi oldugunu düşünüyorum. Çünkü anlatan herkes goz seyirmesi gibi hissettik ilk diyor benim ki baya kas kasılması ya da gaz
Dun sandalyeden kalkarken kasıldığı için tekrar oturmak zorunda kaldim mesela. Biraz bekleyip yavasca kalktim. Ben bebekle ilgili bisi hissetmiyorum henuz. Hissettigim şeylerin gaz bagirsak hareketi oldugunu düşünüyorum. Çünkü anlatan herkes goz seyirmesi gibi hissettik ilk diyor benim ki baya kas kasılması ya da gaz
Dün benimde arının kanatlarını hızlı çırpma sı gibi bişey oldu ama dediğğn gibi bende bağırsak hareketleri diyorum çünkü bağırsaklarım sağ olsunlar hamile kaldığından beri çok çoşkulular
Kızlar bi de dün bana doktor kalsiyum ve magnezyum içeren bi vitamin verdim vicium d3 diye bişey. Neyse kan hapı verdi bi de. Omegaya da devam edicem dimi ya sormayı unuttum siz neler kullaniyosunuz? Doktora da sorasım gelmedi bi de bi verdiğin yeni kalsiyum vitamini kocaman yarıya bölüp zor yuttum dün sorun olmaz inşallah
Kızlar bi de dün bana doktor kalsiyum ve magnezyum içeren bi vitamin verdim vicium d3 diye bişey. Neyse kan hapı verdi bi de. Omegaya da devam edicem dimi ya sormayı unuttum siz neler kullaniyosunuz? Doktora da sorasım gelmedi bi de bi verdiğin yeni kalsiyum vitamini kocaman yarıya bölüp zor yuttum dün sorun olmaz inşallah
ben 3 şey kullanıyorum.
coraspin - kan akış hızında direnç göründüğü için
forbiome - probiyotik bağırsaklar için
bestiron - demir için (gyhneferon kullanıyordum kabızlık yaptı buna çevirdi)
bir de arada kasık ağrım batmam oluyordu o zamanlar için de magnezyum verdi. ama sadece ağrı olduğunda
Yarın bizim de ozeldeki dr.da kontrolümüz var Cinsiyeti ondan öğrenmedik ama ondaki kontrolümüz ayrı bi heyecanlı oluyor.Daha net görüyoruz kızımızı.Esimde görecek yarın.Cok merak ediyorum bakalım ne kadar büyüdü nasıl oldu.Yarın abisi de öğrenecek.Kac gündür benimde kardeşim olsun diye dua ediyor kuzum ya.
Bende 15 eylulde ilk dozumu oldum. Sadece 1 gun agridi oda kolumu yukari kaldirinca.
2.dozum 6 ekimden sonra bakalim
Aşı’dan degil korona’dan korkuyorum, bu yuzden aşı olmak daha mantikli geliyor bana