Hâlâ devam ediyor mu canım bulantin ya.Allah yardımcın olsun.Benimki 17den sonra hafifledi çok şükür.Insallah seninki de geçer artık.Kizlar ben pek yazmıyorum ama takipteyim haberiniz ola. Yazsam bulantı bulantı bulantı en yoğun gündemim. Tam gaz devan bulantım mesef.Seyirci olarak takılıyorum onun icin.
Ooo şimdi 17+6 olmuşuz.3hafta gecmis bunu yazali.Hala bulantı var.Ama o iyi olduğu için bulantı bile bana kötü görünmüyor artık.Anladimki bizim kiz biraz zorlayacak beniSacmalamislar bende 2 haftalık mide bulantısı cektigim dönemde kilo vermistim gayette sağlıklıyım suan 16 haftalığım her konuşanı dinleme herkesin farklı geçiyor. Bende bebisi hic ultrasonda görmesem hamile olduguma ben bile inanmicam o kadar rahat ve belirtisiz geciriyorum. Ama her gittiğimde bebegim gayette sağlıklı büyüyorsadece benim önceki 4 dusugmden dolayı paso yatiyorum iste biraz sıkıcı geçiyor
Yaptırdım benn kol ağrısı dışında bir şey olmadıı 2. Gün geçti o daaBu arada aşıyla ilgili ne düşünüyorsunuz. Yaptırdınız mı yaptirdiysanız nasıl geçti anlatir mısınız?
ben de yaptırdım biontech. sadece iki gün kolum çok ağrıdı. Umarım ikinci doz da bu kadar rahat olur.Bu arada aşıyla ilgili ne düşünüyorsunuz. Yaptırdınız mı yaptirdiysanız nasıl geçti anlatir mısınız?
Dun sandalyeden kalkarken kasıldığı için tekrar oturmak zorunda kaldim mesela. Biraz bekleyip yavasca kalktim. Ben bebekle ilgili bisi hissetmiyorum henuz. Hissettigim şeylerin gaz bagirsak hareketi oldugunu düşünüyorum. Çünkü anlatan herkes goz seyirmesi gibi hissettik ilk diyor benim ki baya kas kasılması ya da gazMaşallah size de bebeğinize dekasılmaları nasıl hissediyorsunuz nasıl bir kasılma benim de kanrım da bişeyler oluyor ama gaz mı bağırsak hareketleri mi bebek mi çözmek ne mümkün
Al beni vur sanaa bağırsak hareketlerine bebek yer değiştirdi falan diyorum sonra hemen cevap geliyor guruldayarakDun sandalyeden kalkarken kasıldığı için tekrar oturmak zorunda kaldim mesela. Biraz bekleyip yavasca kalktim. Ben bebekle ilgili bisi hissetmiyorum henuz. Hissettigim şeylerin gaz bagirsak hareketi oldugunu düşünüyorum. Çünkü anlatan herkes goz seyirmesi gibi hissettik ilk diyor benim ki baya kas kasılması ya da gaz
Dün benimde arının kanatlarını hızlı çırpma sı gibi bişey oldu ama dediğğn gibi bende bağırsak hareketleri diyorum çünkü bağırsaklarım sağ olsunlar hamile kaldığından beri çok çoşkulularDun sandalyeden kalkarken kasıldığı için tekrar oturmak zorunda kaldim mesela. Biraz bekleyip yavasca kalktim. Ben bebekle ilgili bisi hissetmiyorum henuz. Hissettigim şeylerin gaz bagirsak hareketi oldugunu düşünüyorum. Çünkü anlatan herkes goz seyirmesi gibi hissettik ilk diyor benim ki baya kas kasılması ya da gaz
Bende yaptırdım 2 gün kol ağrım oldu onun dışında bir şey olmadı 2. Dozu bekliyorumBu arada aşıyla ilgili ne düşünüyorsunuz. Yaptırdınız mı yaptirdiysanız nasıl geçti anlatir mısınız?
ben 3 şey kullanıyorum.Kızlar bi de dün bana doktor kalsiyum ve magnezyum içeren bi vitamin verdim vicium d3 diye bişey. Neyse kan hapı verdi bi de. Omegaya da devam edicem dimi ya sormayı unuttum siz neler kullaniyosunuz? Doktora da sorasım gelmedibi de bi verdiğin yeni kalsiyum vitamini kocaman yarıya bölüp zor yuttum dün sorun olmaz inşallah
Hadı bakalım guzel haberlerle gel bende unutuyorum hep sorcaklarımı ıyı yapmıssınYoldayızz 11.20de çok heyecann 1 sayfa soru hazırladım odasında yatıcam heralde
InsaAllah canım yaa darısı başımaHâlâ devam ediyor mu canım bulantin ya.Allah yardımcın olsun.Benimki 17den sonra hafifledi çok şükür.Insallah seninki de geçer artık.
Bende 15 eylulde ilk dozumu oldum. Sadece 1 gun agridi oda kolumu yukari kaldirinca.Bu arada aşıyla ilgili ne düşünüyorsunuz. Yaptırdınız mı yaptirdiysanız nasıl geçti anlatir mısınız?
Biontech oldunuz degıl mıBende yaptırdım 2 gün kol ağrım oldu onun dışında bir şey olmadı 2. Dozu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?