Simdiki zamanin hamilelikleride tuhaf eskilerde hep tutarmis benim 3 kizdaki belirtiler hepfarkliydi. Insan hep merak ediyor ama kaynanam gostermiyorsa kizdir derdi , bende sadece o tuttu
ay sonunda bütün test sonuçlarımız geldi çok şükür hepsi tertemiz normal. cinsiyeti de kesinleşti Zzahrada
tabloyu hiç değişme kaynanalığa ben de hazırım artık
Yok cnm özel değil tabiki sadece cok hurafeleri yaptım artık burdakileri baktırmamak icin özele yazdım ögrendigim şey bebegin ense kalınlığına göre cinsiyet eğer 1.3 'ün altindaysa kız 1.3 'ün üstündeyse erkek olma ihtimali yüksekmiş birde böyle bisey duydum crl si yüksek olan bebek kiz düşük olanda erkek olabilirmiş tabi doğruluğunu bilemem
Sağol canım ama ben hamile olmasaydım inan ki vurulmazdım o kadar istemiyordum ama çevremde de şahit oldum bazı şeylere o yüzden doktorumla konuşup olmaya karar verdim. Ben kendim için değil bebeğim için oldum şahsen şu durumda kovide yakalanmak çok daha fazla tehlikeli. Evdeyim dışarı çıkmıyorum çok fazla, çocuğum da yok okula giden, eşimde aşısını yaptırdı ama kafamdan ya kovid olursam sorusunu atamadım aşıdan daha tehlikeli bir durum özellikle son aylarda çevrem de şahit olmasam inanmazdım belki de ama şahit oldum ve bu beni çok korkuttu. Yan etki olarak çok hafif bir kol ağrım dışında çok şükür bir şey yok. Bence sende geciktirme aşını ol çünkü kovide yakalanmak çok daha tehlikeli ben Allah'ım bebeğim sana emanet diyerek vuruldum. Rabbim inşallah vebalini taşıyamayacağım bir şey vermesin.
Bende dualar ederek vuruldum.Allahim korusun evlatlarımızi. Hergun okuduğum haberler beni de korkutuyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun,şifa olsun ins
Kızlar geçen hafta serklaj olmuştum, bugün kontrole gittim Allah'a şükürler olsun yolunda herşey. Cinsiyet erkekti zaten değişmedi.
Yatacaksın bol bol dedi, 45 gün rapor verdi. Aman ayağa kalkma diyor.
Kızım 3.5 yaşında, onun için zor oluyor. Tek üzüldüğüm nokta kozımla ilgilenememek.
Canım gözün aydın. Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Küçük kızın da ins iyice toparlaninca anneciginin ilgisine kavuşacak. Sağlık olsun onunda sırası gelecek ins
Kızlar dün doktora rahmin sol tarafında hissettiğim tümseklikten bahsettim, rahim kasılması falan demedi çok inceledi miyom falan mı var diye baktım ama görünmüyor bişey belki zayıf olduğun için rahim hareketlerini hissetmişsindir ama bebek o kadar tümsek yapamaz daha dedi ben de hem emin olmak hem de cinsiyeti öğrenebilmek için yakın zamana randevu aldım başka drdan
Kızlar dün doktora rahmin sol tarafında hissettiğim tümseklikten bahsettim, rahim kasılması falan demedi çok inceledi miyom falan mı var diye baktım ama görünmüyor bişey belki zayıf olduğun için rahim hareketlerini hissetmişsindir ama bebek o kadar tümsek yapamaz daha dedi ben de hem emin olmak hem de cinsiyeti öğrenebilmek için yakın zamana randevu aldım başka drdan
Ben devlete gittim bu kez doktoru seversem 1 2 kez gideyim diye ama tam içime sinecekken reçeteyi eksik yazmış uğraştırdı beni git gel, dikkatsiz biri mi acaba diye içime kurt düştü
Ben devlete gittim bu kez doktoru seversem 1 2 kez gideyim diye ama tam içime sinecekken reçeteyi eksik yazmış uğraştırdı beni git gel, dikkatsiz biri mi acaba diye içime kurt düştü
Ama şimdi şöyle de bi durum var devletteki doktorlar günde kaç kişi bakıyolar allah bilir beyin gitmiştir artık olcak okadar ben devlete gittiğimde azarı yiyip çıkmıştım git kendi doktorun baksın demişti ben de cimere şikayet etmiştim