2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaaa kızlar tam bi teori buluyorum aha bu tutacak heralde diyorum kendimi alıştırıyorum hemen bozuyorsunuz yaa
Simdiki zamanin hamilelikleride tuhaf eskilerde hep tutarmis benim 3 kizdaki belirtiler hepfarkliydi. Insan hep merak ediyor ama kaynanam gostermiyorsa kizdir derdi , bende sadece o tuttu

Crl ne oluyor acaba benim kağıtta 3 yazıyor en son ay ne yapacagımızı sasırdık

6 Ekim'de şoka gelicek bebek ürünleri var kızlar işimizi görür belki

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-28-17-49-00-71.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2021-09-28-17-48-58-47.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2021-09-28-17-48-19-30.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 66
Bende dualar ederek vuruldum.Allahim korusun evlatlarımızi. Hergun okuduğum haberler beni de korkutuyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun,şifa olsun ins

Canım gözün aydın. Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Küçük kızın da ins iyice toparlaninca anneciginin ilgisine kavuşacak. Sağlık olsun onunda sırası gelecek ins

Crl baş ve popoya kadar olan bebeğin ölçüsü
3 cm mi yazıyor? Yoksa mm türünden mi yazmışlar. Benim 12. Haftada 10cmdi
Evet cnm 11 12 haftalarda 60 70 lerin üstündeyse kiz olma ihtimali altındaysa da erkek olma ihtimali varmış hadi bu teoriyide çürütün kızlar

Kızlar dün doktora rahmin sol tarafında hissettiğim tümseklikten bahsettim, rahim kasılması falan demedi çok inceledi miyom falan mı var diye baktım ama görünmüyor bişey belki zayıf olduğun için rahim hareketlerini hissetmişsindir ama bebek o kadar tümsek yapamaz daha dedi ben de hem emin olmak hem de cinsiyeti öğrenebilmek için yakın zamana randevu aldım başka drdan

Hiç durmuyoruz ya ben de öyleyim her hafta gidesim var her an görmek istiyorum ama özele gitmek çok maliyetli

Hiç durmuyoruz ya ben de öyleyim her hafta gidesim var her an görmek istiyorum ama özele gitmek çok maliyetli
Ben devlete gittim bu kez doktoru seversem 1 2 kez gideyim diye ama tam içime sinecekken reçeteyi eksik yazmış uğraştırdı beni git gel, dikkatsiz biri mi acaba diye içime kurt düştü

Ben devlete gittim bu kez doktoru seversem 1 2 kez gideyim diye ama tam içime sinecekken reçeteyi eksik yazmış uğraştırdı beni git gel, dikkatsiz biri mi acaba diye içime kurt düştü
Ama şimdi şöyle de bi durum var devletteki doktorlar günde kaç kişi bakıyolar allah bilir beyin gitmiştir artık olcak okadar ben devlete gittiğimde azarı yiyip çıkmıştım git kendi doktorun baksın demişti ben de cimere şikayet etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…