• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben de emziriyorum, bakalım yarın düşecek mi

Kızlar ben bu dikişlerden o kadar korkuyorum ki bakmadım bile hiç ve beni bayagı zorluyor, oturup kalkarken, hamilelik öncesine ışınlanmak istiyorum vücut olarak.
Agrıdan fitil falan kullandım. Bilmiyorum normal mi daha konforlu sezeryan mı. Belki benimki zor bir dogumdu diye.
merdiven çıktım taiburcu olduk, sanki organlarım yer degiştirmiş, nefes nefese,agrılar. Epudral de etkilemiş olabilir.

Sarılık olanlar yag sürmesin, verdikleri ışığın gecmesini engelliyor dediler bugün hastanede, aklınızda olsun.

Canım bizim çocuk hep kucak istiyor. Emzik vermem lazım. Ne zaman verdin ve verince meme reddi yasadın mı?
Yavrum benimki ağlamaya başlar başlamaz verdim ya alt değiştirirken kıyamet kopartıyodu ilk o zaman verdil 1. Haftasıydı heralde sonra uykuya dalarken zorlanıyodu o zaman verdik uykuya dalınca kendi emziği atıyo zaten meme reddi yaşamadık bi de sağdığım sütü kaşık biberonla veriyorum ona rağmen meme kuşu

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-24-05-36-11-210_trendyol.com.webp
    Screenshot_2022-03-24-05-36-11-210_trendyol.com.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 93
Bizimki de tosun olucak galiba 😬3500 doğdu .iki gün sonra 3400 du .gcen hafta salı sağlık ocağında 3850 çıktı .bu salı kilo takibi için tekrar çağırmıştı 4300 çıktı 😅ama o kadar çok emiyor ki doğduğundan beri . Kardeşime diyodum ikimiz sırayla emzirsek ancak yeteriz buna diye 😂
Kız maşallahhh beee benim oğlan babası kılıklı çirozzz süt kuyusuna düşse içeceğine ay ben bi yüzüp çıkayım der 😂😂😂

Kızlar ben bu dikişlerden o kadar korkuyorum ki bakmadım bile hiç ve beni bayagı zorluyor, oturup kalkarken, hamilelik öncesine ışınlanmak istiyorum vücut olarak.
Agrıdan fitil falan kullandım. Bilmiyorum normal mi daha konforlu sezeryan mı. Belki benimki zor bir dogumdu diye.
merdiven çıktım taiburcu olduk, sanki organlarım yer degiştirmiş, nefes nefese,agrılar. Epudral de etkilemiş olabilir.
Ben de ilk günler nerden normal doğuma bulaştım oturup kalkamıyorum dikişim var sezaryan olmuş gibiyim falan diyordum ama sabret canım en fazla bir hafta sürer sonra yine eskisi gibi rahat hareket etmeye başlarsın

Çok güzel sesler 👍

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-24-08-29-49-402_com.premiumsoftware.gotosleepbaby.webp
    Screenshot_2022-03-24-08-29-49-402_com.premiumsoftware.gotosleepbaby.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 75
Normal sezeryanla diye ayrım doğumdan önce kafa karışıklığı başka birşey değil

Sezeryan alttan uyusmali yapılırken değişik hisler oluyor evet sonra iki gün zor ondada hastanedesin 3gun acıda olsa çekilir boyutta belkide ben ayakta kalmak zorunda kaldım anlamadım o ayrı

Normal sezeryanla diye ayrım doğumdan önce kafa karışıklığı başka birşey değil

Sezeryan alttan uyusmali yapılırken değişik hisler oluyor evet sonra iki gün zor ondada hastanedesin 3gun acıda olsa çekilir boyutta belkide ben ayakta kalmak zorunda kaldım anlamadım o ayrı
Kız gümüş senin kızın adı ne oldu

Kendileri yiyebilse sorun olmayacak ama daha kucuk kizlar 🙈 esim sagolsun yardim ediyor eliden geldigince. Zaten ne yapacagimizi bilsek yapmasi max.30 dk sürer . Ne yapicam diye dusunmek sıkinti. Galiba benim vitaminlerim dusuk , kendimi hep yorgun hissediyorum.
Gaz masajlari var onlari dene . Bizim sarilik degeri 16 ydi . Bende mastit olup ateslendigimde hep sagdim , yedim ictim yattim. Galiba o yuzden o ara bayagi cok geldi süt . 2 gecede toparladi. Bebekler altina buyuk tuvaletini yaptikca atilirmis sarilik. Ben dogdugundan bu güne daha 2 kere sadece cişli bez aldim 😊
Cok sukur rengi biraz biraz duzelmeye basladi . Doktorda kontrol etti , yok sarilik dedi. Insallah sende atlatirsin.
Ben mama da vermistim basta ama simdi veremiyorum kusuyor hemen
Rabbim kolaylık versin hepimize bende aynı küçük tuvaletini yaparak hiç bez almadım hatta ilk doğduğunda hiç küçük tuvaletini yapmamıştı bir endişelenmiştim tıkalımı acaba diye 2. Paket bezi bitirecek biz şimdi yemesinde tahliyesinde sorun yok demekki diyorum daha yüksekti bu hale düştü gözlerinde var hala hafif sarılık ama geçer dediğin gibi. Ne yemek yapacağını bulmak ve yaptığın yemeğin herkes tarafından afiyetle yenmesi büyük sorun biri yese öbürü yermi düşüncesi sorma onu hiç sanırım herkeste aynı ama yinede çok şükür bugünlerimizi aratmasın rabbim

Sağolasın canım sana da hayırlı uğurlu olsun 🙏💜 ilk 2 gün damla süt yoktu boş meme emzirdim mama verdim şimdi çok şükür 🙏
Sizde de durumlar iyidir inşallah
Merhaba canım maalesef geriden geldiğim için yeni gördüm. Boş meme emzirme yüzünden hastanede göğsüm yara oldu hala daha acısını çekiyorum. Onun dışında gayet iyiyiz çok şükür. Buyuttuk yarı kirklari çıktı bile bizimkilerin 💕

Ben de emziriyorum, bakalım yarın düşecek mi

Sarılık olanlar yag sürmesin, verdikleri ışığın gecmesini engelliyor dediler bugün hastanede, aklınızda olsun.

Canım bizim çocuk hep kucak istiyor. Emzik vermem lazım. Ne zaman verdin ve verince meme reddi yasadın mı?
Yaaa canım dogurmussun. Hayırlı olsun💙🧿. Nasılsın şimdi iyi misin bebiş nasıl?

Kizlar göğüs uclariniz ne alemde benim baya tahriş oldu masallh benim kız vakumluyor resmen.. ilk emiş zor oluyor sonra alışıyor göğsum ama ağzına ilk aldigi an çok acı verici sizde de var mı geçici bı durummu acaba

Canimm nasilsin? Buyudu mu yüsra hanim 🥰 sen kilo verdin mi 😊
Büýüyor teyzesi 1 aylıkken 4400 du 2720 dogup 2620 ye imisti cok sukur.
Benim 11 kilo fazlam var 5 kilo fazlayla gebe kaldigim icin.11 kilo verirsem yine kiloluyum ama bana yetiyor. Diyet grubu kuralim dedim ama beceremedim biri kursa bi iki kural koyup baslasak😅
Sen nasilsin erkek annelegi farklimiymis. Kilo verdin mi?🥰
Rabbim kolaylık versin hepimize bende aynı küçük tuvaletini yaparak hiç bez almadım hatta ilk doğduğunda hiç küçük tuvaletini yapmamıştı bir endişelenmiştim tıkalımı acaba diye 2. Paket bezi bitirecek biz şimdi yemesinde tahliyesinde sorun yok demekki diyorum daha yüksekti bu hale düştü gözlerinde var hala hafif sarılık ama geçer dediğin gibi. Ne yemek yapacağını bulmak ve yaptığın yemeğin herkes tarafından afiyetle yenmesi büyük sorun biri yese öbürü yermi düşüncesi sorma onu hiç sanırım herkeste aynı ama yinede çok şükür bugünlerimizi aratmasın rabbim
Ayni durum bizdede hat safhada esimde oglullarimda (10 ve 14 yasında) yemek secerler istahlilar ne pisirim sasiyorum yemek zevleride farkli 😔 ciddi sorun oluyor bu durum bana. Adini konsa yapiliyorda.
Aslinda her gün menu paylasilsa fikir olabilir.

Kizlar oruc tutmayi denemek cok istiyorum sutum azalirmi diyede korkuyorum. Siz ne dusunuyosunuz

Atlatir insallah hic izi bile kalmaz. Bizimki 5.paketi bitiriyor 😅 cok yapiyordu beze ama simdi azaldi . Yavas yavas kilo alimi cogalmasi lazim.
Boyle soyleyince ilk kizimdaki zamanlarim aklima geldi. Doktora ne cok soru sorardik . Biraz buyudugu zaman , yeni dogum yapmis bir anne doktora sorular soruyor , heyecanlarina gülerek bakiyordum. Doktor da bak nasil güluyorlar bir kac ay kendimiz boyleydik diyorlar demisti 😅
Yemek konusunda ben bir gunde makarna , pilav corba yaptigimi hatirliyorum. Biri iyy onu yemem digeri onu yemem 🙈
Gercekten Rabbime sukurler olsun , tatli yorgunluklar 🥰

Büýüyor teyzesi 1 aylıkken 4400 du 2720 dogup 2620 ye imisti cok sukur.
Benim 11 kilo fazlam var 5 kilo fazlayla gebe kaldigim icin.11 kilo verirsem yine kiloluyum ama bana yetiyor. Diyet grubu kuralim dedim ama beceremedim biri kursa bi iki kural koyup baslasak😅
Sen nasilsin erkek annelegi farklimiymis. Kilo verdin mi?🥰
Masallah fistiga ne guzel kilo almis 🥰
Bende doguma 85,5 kiloyla girdim. Simdi 72 kiloyum. 60 kilo normalim ama en fazla 65 e dusup tekrar hamile kaldim hep 😅 simdi 60 olurum insallah .
Erkek annesi olmak bez degistirmek disinda bir farkliligi yok simdilik 😅 anlamiyorum yani . Kizlarda suslü kiyafetler oluyor farklilik oluyor ama erkekte sanirim buyuyunce anlarim farki 😅

Back
X