2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çok teşekkürler cevapların için. 15 tane iğne vermiş demir için gün aşırı vurulacağım sonra değerlerime bakılacak tekrardan ondan sonra artık ilaç ya da senin bahsettiğinden alırım artık. Haplarınızı için kızlar daha ilk iğne çok yaktı ben yandım siz yanmayın

Gerçekten suyu boşlamıştım geçen hafta Şimdi tekrar dikkat edeceğim canım çok sağol
Water reminder diye telefon uygulaması var onu indirdim. Boyunu,kilonu,yaşını uyuduğun ve uyandıgın saati giriyorsun,günlük su içmen gereken miktarı söylüyor uygulama. saat bası ya da 2 saatte bir hangisini seçersen sana su içmen gerektiğini hatırlatıyor bildirim gönderiyor. Su içtikçe uygulamaya da kaydediyorum ne kadar daha içmem gerektiğini unutmamış oluyorum. Yoksa ben çok unutkanım ya su falan aklıma gelmiyor tavsiye ederim sana da

Günlük ped mantar yabiyor özellıkle kokulu olan kesinlikle kullanılmamalı dedi doktor çok çektim mantardan halen tekrar ediyor
Evet doktorda saglik açısından pecete daha iyi dedi, wc kayıtlarında bile renkli ve kokulu kullanmamak gerekir

Rica ederim Benimde alt sınırda cikti en son ilaca başladım ama unutuyorum bende arada

Hamileyken covid olanlar, boyle bir bilgiye rastladım, doktorunuza danışabilirsiniz

Eklentiler

• Screenshot_20211221-162341_Gallery.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 74
Cok gecmiş olsun canımm inşallah birdaha tekrarlamaz Enfeksiyonun da geçer hemen inşallah
Sağol canım inşallah
Valla benim sık sık geliyor ve gittiğimde de baya yapıyorum ayıptır söylemesi öyle çok az da olmuyor. Ama yanma var bende malesef. Şüpheleniyorsan tahlil yaptırabilirsin ama dediğin gibi seninki birden çok su içmekten gibi geldi bana
Çok geçmiş olsun umarım ilaçlar sonuç verir ve ağrıların diner .. dikkat et kendine bol su iç :)
Ayy inşalllah canım sağol
Şimdiden böyleyiz doğunca napcaz bakalım
Canım çok geçmiş olsun. Dedim ya 6. Aydan sonra böbrek genişlemesi büyümesi çok sık görülüyormuş. Gebelikten sonra geçiyormuş. Bebişler büyüyor organlarımıza baskı yapıyorlar haliyle. Aynı durumu yaşıyormuşuz demek ki. Karnın sertliğini de duymuştum ama bana öyle bir şey demedi tabi üroloji doktoru olduğu için de olabilir haftaya perinatolog ne diyecek bakalım ahh o bel ağrısı... inşallah ikimizde hemencik atlatırız bugünleri canım tekrar çok geçmiş olsun

Bunlar daha mesaneyede baskı yapacak sık sık tuvalete gitmeye baslıcaz ay hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum ya hamilelik gerçekten kolay bir şey değilmiş . Sağ Salim yavruma kavuşayım da başka bir şey istemiyorum

Ben şimdiden alıştım sık sık gitmeye dün gece 3 kere kalktım uyku kalitesi sıfır bebek doğunca gece sürekli uyancaz zaten alıştırma oluyor

Kizlar hepinize gecmis olsun. Allah beterinden korusun. Hamilelikte bobrek ve mesane ekstra hassas oluyo galiba. Kar soguklari geldi ben ayaklardan usutuyomusum diye minik minik idrar kaciriyomusum 3 gundur corap + patikle sorunu cozdum. Uyurken bile patigimi cikartmiyorum o derece. :) Yani su donem usutmemeye calisalim.
Bir de kizlar benim kalcalarim agriyor. Hani uzun sure spor yapmazsin hamlanirsin ve birden birazcik spor yaparsin da agri kramp girer ya aynen oyle. Tabi bu kendimi yordugum zaman oluyor. Sizlerde de kalca agrisi var mi ?

Ayy ben lanetim o konuda. Kendim unutuyorum. Ne uygulamalar denedim böyle ilk bir kaç gün tamam sonra başka birşeyle ilgileniyorsam o an kapatıyorum birazdan içicem diip öyle kalıyor
Ben de en çok işe yarayan her odaya bir şise su doldurup koyuyorum. Ayaktayken gördükçe içiyorum. Anca öyle oluyor. Su içmeye kalktığımı bilmem hiç

Canım kızlar,
DNA donucumuz tertemiz çıktı çok şükür. Yalnızca kardiyoloji takipli olacağız sürekli. Benim bebeğim gibi ARSA (ABERRAN SAĞ SUBKLAVİAN ARTER) teşhisi olan onlarca anne adayı benimle iletişime geçti. Tek belirti ile engelli olma ihtimali oldukça azalıyormuş. Bu son korkumuz olsun inşallah

Nasıl sevindim anlatamam canım gözün aydın sağ salim zamanında gelsin inşallah artık

Gözlerim doldu .. çok şükür gözümüz aydın

Çoooooook sevindim .. şükür

Gözün aydın canım. Allah sana da bebeğine de sağlık sıhhat versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…