- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
sorma canim yaaÇok şükür canım , çok korkmuştum yaşadığım ağrılardan . Bebişim baskı yapıyormuş meğer . Organlarımızı oyuncak ettiler bu bebekler
cook sukur cok sevindim canimmmCanım kızlar,
DNA donucumuz tertemiz çıktı çok şükür. Yalnızca kardiyoloji takipli olacağız sürekli. Benim bebeğim gibi ARSA (ABERRAN SAĞ SUBKLAVİAN ARTER) teşhisi olan onlarca anne adayı benimle iletişime geçti. Tek belirti ile engelli olma ihtimali oldukça azalıyormuş. Bu son korkumuz olsun inşallah
Çok sağol canım ya
Canim benim takibimi yapan doktor da perinatolog. O da cok karsi erken alisverise. Sanirim perinatologlar genel olarak bu dusuncedeler.Çok sağol canım ya
Gördüm ben de ama eşim dün perinatologla konuştuktan sonra alışveriş için en azından 28. haftayı beklesek dedi. O en başından beri erken alışverişe karşıydı da zamlar gelince biraz başlamıştık. Tam o alışverişlerin üstüne bu sıkıntılar çıkınca batıl biliyorum ama olsun diyorpeki dedim ben de.
Eski fiyatlarla kıyaslamayacağının sözünü aldım ama
Yok canım benimki alışveriş için birşey demedi aslında da erken doğum riskimi konuştuk baya detaylı olarak yenidoğan yoğunbakımlara kadar. Hangi haftada hangi hastane falanCanim benim takibimi yapan doktor da perinatolog. O da cok karsi erken alisverise. Sanirim perinatologlar genel olarak bu dusuncedeler.icini ferah tut. Bizimkine cinsiyet kesin mi diye sorunca "alisveriste hic acele etmenize gerek yok" cevabini aliyorduk.
Canim Allahin izniyle vaktinde dogum yapacaksin insallah sen icini ferah tut. Inan aldigimiz seylerin hicbirini annelerimiz kullanmadan bizi buyutmus. Eksigin olsa bile sagliniz yerinde oldukca yarim saate temin edersiniz. Bosver sen keyfine bak bol bol dinlen ayaklanma, pozitif dusun.Yok canım benimki alışveriş için birşey demedi aslında da erken doğum riskimi konuştuk baya detaylı olarak yenidoğan yoğunbakımlara kadar. Hangi haftada hangi hastane falanilk hedefimiz de 28i tamamlamak dedi. Eşim de ondan 28 i belirlemiş şimdi kafasında. Aslında hiç de öyle inançlı biri değildir ama bu konuda niyeyse en başından böyle
İnşallah canım valla yaCanim Allahin izniyle vaktinde dogum yapacaksin insallah sen icini ferah tut. Inan aldigimiz seylerin hicbirini annelerimiz kullanmadan bizi buyutmus. Eksigin olsa bile sagliniz yerinde oldukca yarim saate temin edersiniz. Bosver sen keyfine bak bol bol dinlen ayaklanma, pozitif dusun.Bizler de buradayiz birbirimize hep destek olacagiz
Yaaa aynı karın şişliği bende de varKızlar kontrolden çıktım simdi . Size de anlatayım birçok hamilenin basına geliyormuş bilgi olur . Ben enfeksiyon olayının basından beri idrarımda problem yaşamadım,herhangi bir yanma, sık tuvalete çıkma ya da idrar varmış gibi hissedip yapamama gibi bir şey söz konusu değildi . Hamileliğin 21.haftasından itibaren büyüyen kese özellikle sağ böbreğe baskı yapmaya başlıyormuş ve o baskı sonucunda böbreklerde şişme meydana gelebiliyormuş . Ultrasonla böbreklere bakınca içleri boşluk boşluk şişlikler gördü. Hidronefroz deniyor buna. Gebelerin birçoğunda bu olay yaşanır hamilelik sonlanınca bu sorun da ortadan kalkar dedi . Benim de böbreğimde şişme olduğu icin crp değerim yükselmiş , aslında buna sebep olan enfeksiyon, iltihap değil yani demek istediğim . Kesenin yapmış olduğu baskı sebep oldu .Bununla beraber karnımı olması gerekenden şiş buldu doktor ve bunun icin ilaç verdi orayı yumuşatacağız, bebeğin hareketlerini daha net hissedeceksin ve bel ağrın gidecek çok daha rahat hareket edeceksin dedi . Karnın şiş olması durumu da bel ağrısını tetikliyormuş, bir yandan böbreğe yapılan baskı ile de geçen hafta çok şiddetli bel ağrısı yaşamış oldum kısacası . Bol bol su içmem gerektiğini söyledi her gittiğimde böbreklerimi kontrol edecek başka da herhangi bir şey yapmayı gerekli görmedi .
Sizin gene iyiymiş ben hapşurunca bazen çamaşır değiştirmem gerekiyor.Ben şimdiden alıştım sık sık gitmeyedün gece 3 kere kalktım uyku kalitesi sıfır bebek doğunca gece sürekli uyancaz zaten alıştırma oluyor
Derine en uygun erkek ismi demir yada deniz gibi geliyor bana.
Sağlıkla gelsin oğlun :)
Çok teşekkür ederim kızlar cevap içinDerin ile Doruk cok uyumlu geldi, yazmak istedim
Geçmiş olsun. İnşallah tedavi işe yaraGünaydın kızlar bana pek aymadı bugün malesef. Gece ağrıyla geçti 3 kere lavaboya uyandım doğru dürüst uyuyamadım. Sabah ağrım artınca ürolojiye randevu buldum çok şükür hemen aldım. 10 gün önce sancıyla acillik olmuştum hatırlarsanız. 1 hafta antibiyotik kullanmıştım geçmiş gibiydi 2 gündür. Bugün yine başladı aynı şeyler. Kan ve idrar tahlili verdim. Acil giriş yapınca doktor sonuçlar hemen çıktı. Enfeksiyon devam ediyormuş geçmemiş. Ultrasonda da sağ böbrekte hafif genişleme görüldü. Bebek baskı yaptığı için oluyormuş. Haftaya randevum var perinataloga gidicem yine. Orda da söylicem bakalım. Geçmezse 10 gün sonra gel dedienfeksiyon ne kötü bir şeymiş ya ağrısı bitiriyo beni. Ve sürekli afedersiniz çişim var gibi. Ultrasonda doktor mesane boş dedi bi de bana sor dicektim az daha düşünün yani boşken bile hep var gibi. Aynı şeyleri yaşayan varsa mutlaka doktora gidin tedavi olun. Ağrınız artmasın benim gibi
Hadi yaSizin gene iyiymiş ben hapşurunca bazen çamaşır değiştirmem gerekiyor.
Sağol canım inşallahGeçmiş olsun. İnşallah tedavi işe yara
Yalnız değilsinYaaa aynı karın şişliği bende de varGünlerimiz seninle aynı :) Bakalım hangimiz ne zaman doğuracak :)
Sizin gene iyiymiş ben hapşurunca bazen çamaşır değiştirmem gerekiyor.
Günaydın :) kızlar :) bugün :) benim :) kayınvalide :) gidiyor :)
bir bu koltukta yatacağım, bir o koltuktaoram açılmış, buram sarkmış umursamadan hem de
ayıptır söylemesi gaz çıkara çıkara da dolanıcam evin içinde rahatça
Günaydın ahdjsj süper gözünaydınGünaydın :) kızlar :) bugün :) benim :) kayınvalide :) gidiyor :)
bir bu koltukta yatacağım, bir o koltuktaoram açılmış, buram sarkmış umursamadan hem de
gözün aydın canım
Günaydın ahdjsj süper gözünaydın
Günaydın :) kızlar :) bugün :) benim :) kayınvalide :) gidiyor :)
Hadi bakalim gozun aydin canimGünaydın :) kızlar :) bugün :) benim :) kayınvalide :) gidiyor :)
Dogumdan sonra hic mi yarari olmaz canim. Hani corba yapsa evi supurse bile kardir diye dusunuyorum.Kv denin kalması cidden sıkıntı ya.
Ben geçen sene ameliyat olmuştum 1-2 gün gelip bakmıştı da daha çok delirtmişti.
Şimdi de doğumdan sonra gelir kalmak ister.
Seyret sen partiyi
Dogumdan sonra hic mi yarari olmaz canim. Hani corba yapsa evi supurse bile kardir diye dusunuyorum.
Hadi gözün aydın sonunda kavuşuyorsun rahatlığınaGünaydın :) kızlar :) bugün :) benim :) kayınvalide :) gidiyor :)
En gicik tip desene. Illa gelecektir, esin soylesin de biseylerin ucundan tutsun. :) Benimki yapar o konuda bi suphem yokta bazen gicik oluyorum yine de kaynana iste mukemmel de olsa cok sevilmez.Yapsa zaten canımı yesin ama sorun hiç bir şey yapmamasın da
Gelir her şeye konuşur, karışır, yer, içer gider.
Sonra da herkese bütün evin işini yapmış gibi anlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?