2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çok şükür canım , çok korkmuştum yaşadığım ağrılardan . Bebişim baskı yapıyormuş meğer . Organlarımızı oyuncak ettiler bu bebekler
sorma canim yaa bugun bir hareketli varyaa butun organlarim yer degismistir
cook sukur cok sevindim canimmm

O Obayram babymallde bizim aldığımız peg perego indirime girmiş 5.539₺ canım haberin olsun
Çok sağol canım ya
Gördüm ben de ama eşim dün perinatologla konuştuktan sonra alışveriş için en azından 28. haftayı beklesek dedi. O en başından beri erken alışverişe karşıydı da zamlar gelince biraz başlamıştık. Tam o alışverişlerin üstüne bu sıkıntılar çıkınca batıl biliyorum ama olsun diyor peki dedim ben de.
Eski fiyatlarla kıyaslamayacağının sözünü aldım ama

Canim benim takibimi yapan doktor da perinatolog. O da cok karsi erken alisverise. Sanirim perinatologlar genel olarak bu dusuncedeler. icini ferah tut. Bizimkine cinsiyet kesin mi diye sorunca "alisveriste hic acele etmenize gerek yok" cevabini aliyorduk.

Yok canım benimki alışveriş için birşey demedi aslında da erken doğum riskimi konuştuk baya detaylı olarak yenidoğan yoğunbakımlara kadar. Hangi haftada hangi hastane falan ilk hedefimiz de 28i tamamlamak dedi. Eşim de ondan 28 i belirlemiş şimdi kafasında. Aslında hiç de öyle inançlı biri değildir ama bu konuda niyeyse en başından böyle

Canim Allahin izniyle vaktinde dogum yapacaksin insallah sen icini ferah tut. Inan aldigimiz seylerin hicbirini annelerimiz kullanmadan bizi buyutmus. Eksigin olsa bile sagliniz yerinde oldukca yarim saate temin edersiniz. Bosver sen keyfine bak bol bol dinlen ayaklanma, pozitif dusun. Bizler de buradayiz birbirimize hep destek olacagiz

İnşallah canım valla ya burda sizlerle paylaşmak bana çok iyi geliyor gerçekten. İyi ki varsınız
Çok şükür durumumuz var. Sağlık olduktan sonra hepsi hallolur kısa sürede dedik biz de

Yaaa aynı karın şişliği bende de var Günlerimiz seninle aynı :) Bakalım hangimiz ne zaman doğuracak :)
Ben şimdiden alıştım sık sık gitmeye dün gece 3 kere kalktım uyku kalitesi sıfır bebek doğunca gece sürekli uyancaz zaten alıştırma oluyor
Sizin gene iyiymiş ben hapşurunca bazen çamaşır değiştirmem gerekiyor.

Derine en uygun erkek ismi demir yada deniz gibi geliyor bana.
Sağlıkla gelsin oğlun :)

Derin ile Doruk cok uyumlu geldi, yazmak istedim
Çok teşekkür ederim kızlar cevap için
Geçmiş olsun. İnşallah tedavi işe yara

gözün aydın canım

Günaydın ahdjsj süper gözünaydın

Kv denin kalması cidden sıkıntı ya.
Ben geçen sene ameliyat olmuştum 1-2 gün gelip bakmıştı da daha çok delirtmişti.
Şimdi de doğumdan sonra gelir kalmak ister.

Seyret sen partiyi

Hadi bakalim gozun aydin canim

Kv denin kalması cidden sıkıntı ya.
Ben geçen sene ameliyat olmuştum 1-2 gün gelip bakmıştı da daha çok delirtmişti.
Şimdi de doğumdan sonra gelir kalmak ister.

Seyret sen partiyi
Dogumdan sonra hic mi yarari olmaz canim. Hani corba yapsa evi supurse bile kardir diye dusunuyorum.

Dogumdan sonra hic mi yarari olmaz canim. Hani corba yapsa evi supurse bile kardir diye dusunuyorum.

Yapsa zaten canımı yesin ama sorun hiç bir şey yapmamasın da
Gelir her şeye konuşur, karışır, yer, içer gider.
Sonra da herkese bütün evin işini yapmış gibi anlatır

Hadi gözün aydın sonunda kavuşuyorsun rahatlığına

Yapsa zaten canımı yesin ama sorun hiç bir şey yapmamasın da
Gelir her şeye konuşur, karışır, yer, içer gider.
Sonra da herkese bütün evin işini yapmış gibi anlatır
En gicik tip desene. Illa gelecektir, esin soylesin de biseylerin ucundan tutsun. :) Benimki yapar o konuda bi suphem yokta bazen gicik oluyorum yine de kaynana iste mukemmel de olsa cok sevilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…