Şuan başladım:)Pozitif düşünüyoruz, her şey pozitif oluyor :)
Benim de göbek deliğinden sola doğru bir çizgi var orası alerji gibi oldu, yolasım geliyordu ama yağlarla hafif masajla atlattım sanırım birkaç gündür çok rahatım. Kakao ve hindistan c. yağı kullanıyorum dönüşümlü, inşallah sizin gibi çatlaksız bitiririm son 3 ayı:)Doğum ruyalari olur artık. Aklımız hep bebeklerde. 1 Nisan 38. Hafta oluyor sağlıkla isallah gelsin. Belki kızından mesaj sana bu. Ama sen hazirliklisin zaten kızın 1 yıllık kıyafetlerini bile hazırladın bizde hiç birsey yok.
Ayy çok güzel güle güle kullansın bebisin
Şükür atlagim yok ama 3 hafta önce çok kasiniyordu. Bol jol yag sürüyorum isallqh da hiç catlak olmayacak. İlk hamilelikte de olmadı bol bol yag sürün
Oy cok guzeller canim yaa, bitmis halini dusunemiyorumKuzum odasi boyanacak raflar cerceveler takılacak onu bekliyoruz yoksa hersey hazir da boyadan sonra komple atarim diye dusundumBu anne yanı beşiğim vivenseden aldik, bembeyaz bizim odada, magnetimiz de bu
Kuzum odasi boyanacak raflar cerceveler takılacak onu bekliyoruz yoksa hersey hazir da boyadan sonra komple atarim diye dusundumBu anne yanı beşiğim vivenseden aldik, bembeyaz bizim odada, magnetimiz de bu
Ne kadar güzellerKizlar bizim de raflarimiz takildi, simdilik boyle koydum ama duzenledikten sonra cekerim yineAvizesi de takildi
Dünkü indirimden ilk alışverişimi yaptım kızlar. Kıyaferleri biraz sona bıraktım, bu zamlarda iyice gözüm korktu . Diğer eşyalarımız zaten var kızlardan kaln, renklerini uniseks almıştım. Reflü yatağı ve süt toplama pompası aldım dün. İnşallah güzel günlerde kullanırız aldıklarımızı. Son zmanlarda karnımın alt kısmında ağrılar var ve bebek sık sık kasılıyor. Randevu 17 sinde bakalım ne diyecek doktor. İnsan tedirgin oluyor. Sürekli premature bebek haberlerini inceliyorum bu ara
Odası duruyor daha ya beşik monte edilecek , şifonyer siparişi verilecek,kıyafetler yerleşecek önümüzdeki ay da onunla uğraşırım . Ya benim rüyalarım çıkıyor çoğu zaman , birkaç sene önce kaza geçirdiğimi görmüştüm rüyadan 1 hafta sonra ciddi bi kaza geçirmiştim . Anneannemin vefatını gördüm yine oldu . Şimdi bu da çıkarsa şaşırmıcam 1 nisana şartlıyorum o yüzden kendimi bugünden sonra :)Doğum ruyalari olur artık. Aklımız hep bebeklerde. 1 Nisan 38. Hafta oluyor sağlıkla isallah gelsin. Belki kızından mesaj sana bu. Ama sen hazirliklisin zaten kızın 1 yıllık kıyafetlerini bile hazırladın bizde hiç birsey yok.
Ayy çok güzel güle güle kullansın bebisin
Şükür atlagim yok ama 3 hafta önce çok kasiniyordu. Bol jol yag sürüyorum isallqh da hiç catlak olmayacak. İlk hamilelikte de olmadı bol bol yag sürün
Çok teşekkür ederim kuzum benim, sağlıkla isimleriyle büyüsün güzel kızlarımızOy cok guzeller canim yaa, bitmis halini dusunemiyorumAsya ismini bizde cok dusunmustuk son anda vazgecip Eslem koyduk Ama cok begeniyorum asyayi da adiyla buyur insallahh
Yaaa ahşap saate bayildim nerden aldiiiiiinKizlar bizim de raflarimiz takildi, simdilik boyle koydum ama duzenledikten sonra cekerim yineAvizesi de takildi
Arkadaslarimin hediyesiydi canim ama trendyoldan benzerlerini buldum almak istersenYaaa ahşap saate bayildim nerden aldiiiiiin
Amin canim insallah. Ama vermemeleri icin bi neden yok. Vatandassin ve evlisiniz, tabiki de esinin vize almasi daha kolay olur.Gunaydin hamislerimmHazir bu kadar hamisi bi arada bulmuskenn sizden dua isteyeyiiim mi Bizim dualarimiz kabul olurmus
Vizeye basvurmaya geldik simdi esime, ailemin yanina gidebilmek icinnnDua edin de insallah su vizeyi bu sefer versinlerrr olurmuu
Hadi bakalim hayirlisi canim, 1 nisan olabilir sonucta 38.hafta, kizin sana mesaj gondermis olabilir. Hazirlikli olmakta fayda varKızlar rüya gördüm 1 nisanda bi anda sancım geliyordu doğum yapıyordum. Doğuma hiç hazır değilmişim çok korkarak uyandım
Ya benim cok kasiniyor diye biraz kasidim, gobek deligime yakin bir tane kirmiziya yakin bisey var kasidigim icin mi oyle oldu catladim mi emin degilimKarnında çatlakları oluşmaya başlayan var mı? Daha erken mi bunun için?
Avizeye ve hurclarina bayildimKizlar bizim de raflarimiz takildi, simdilik boyle koydum ama duzenledikten sonra cekerim yineAvizesi de takildi
Aldiklarin hayirli olsun canim. Guzel gunlrde kullanin. Ben de unisex seyler aliyorum 2.de masraf azalsin diyeDünkü indirimden ilk alışverişimi yaptım kızlar. Kıyaferleri biraz sona bıraktım, bu zamlarda iyice gözüm korktu . Diğer eşyalarımız zaten var kızlardan kaln, renklerini uniseks almıştım. Reflü yatağı ve süt toplama pompası aldım dün. İnşallah güzel günlerde kullanırız aldıklarımızı. Son zmanlarda karnımın alt kısmında ağrılar var ve bebek sık sık kasılıyor. Randevu 17 sinde bakalım ne diyecek doktor. İnsan tedirgin oluyor. Sürekli premature bebek haberlerini inceliyorum bu ara
Guzel haberlerini bekliyoruz canim. Bebegine yansimamistir icin ferah olsun.Selam kızlarbende devlette randevu buldum bugüne hemen aldım şuan hastanedeyim. Randevu saatimi bekliyorum bakalım bebeğim nasıl benim hastalığımdan çok etkilenmemiştir diye umuyorum. Burda tartılıyorum her geldiğimde malum. 1 kilo vermişim hastalıktan. İnşallah oğluma yansımamıştır bu durum
Vizeyi ilk sefer vermediler canim ya kisa donem diyip uzun donem kalirsin diye suphelerimiz var yazmislardiAmin canim insallah. Ama vermemeleri icin bi neden yok. Vatandassin ve evlisiniz, tabiki de esinin vize almasi daha kolay olur.
Hadi bakalim hayirlisi canim, 1 nisan olabilir sonucta 38.hafta, kizin sana mesaj gondermis olabilir. Hazirlikli olmakta fayda var
Ya benim cok kasiniyor diye biraz kasidim, gobek deligime yakin bir tane kirmiziya yakin bisey var kasidigim icin mi oyle oldu catladim mi emin degiliminsallah kasimaktandir. Sabah aksam lierac suruyorum. Gun icinde bazen bebe yagi suruyorum. Insallah hicbirimiz catlamayiz
Avizeye ve hurclarina bayildimAy resmen ceyiz diziyoruz farkinda misiniz Ben de perde avize hali falan yazin istanbula gecince bakip alicam. Senin avizen cok hosuma gitti. Nereden aldin canim ?
Aldiklarin hayirli olsun canim. Guzel gunlrde kullanin. Ben de unisex seyler aliyorum 2.de masraf azalsin diye
Pozitif ve guzel dusunelim, hersey yolunda gidecek insallah. Grubumuzun enerjisi guzel, bebislerimiz de bu enerjiyi hissediyor guzelce gelisimlerini tamamlayacaklar insallah
Guzel haberlerini bekliyoruz canim. Bebegine yansimamistir icin ferah olsun.
Hamilelikteki çatlaklar kırmızı oluyor diye biliyorum oladabilir ama alerji gibi bir durum da olabilir. Krem ya da yağla masaj yapınca biraz hafifliyor. İnşallah çatlak değildir ve de olmazAmin canim insallah. Ama vermemeleri icin bi neden yok. Vatandassin ve evlisiniz, tabiki de esinin vize almasi daha kolay olur.
Hadi bakalim hayirlisi canim, 1 nisan olabilir sonucta 38.hafta, kizin sana mesaj gondermis olabilir. Hazirlikli olmakta fayda var
Ya benim cok kasiniyor diye biraz kasidim, gobek deligime yakin bir tane kirmiziya yakin bisey var kasidigim icin mi oyle oldu catladim mi emin degiliminsallah kasimaktandir. Sabah aksam lierac suruyorum. Gun icinde bazen bebe yagi suruyorum. Insallah hicbirimiz catlamayiz
Avizeye ve hurclarina bayildimAy resmen ceyiz diziyoruz farkinda misiniz Ben de perde avize hali falan yazin istanbula gecince bakip alicam. Senin avizen cok hosuma gitti. Nereden aldin canim ?
Aldiklarin hayirli olsun canim. Guzel gunlrde kullanin. Ben de unisex seyler aliyorum 2.de masraf azalsin diye
Pozitif ve guzel dusunelim, hersey yolunda gidecek insallah. Grubumuzun enerjisi guzel, bebislerimiz de bu enerjiyi hissediyor guzelce gelisimlerini tamamlayacaklar insallah
Guzel haberlerini bekliyoruz canim. Bebegine yansimamistir icin ferah olsun.
Sana 1 Nisan şakası yapmış rüyanda annesiOdası duruyor daha ya beşik monte edilecek , şifonyer siparişi verilecek,kıyafetler yerleşecek önümüzdeki ay da onunla uğraşırım . Ya benim rüyalarım çıkıyor çoğu zaman , birkaç sene önce kaza geçirdiğimi görmüştüm rüyadan 1 hafta sonra ciddi bi kaza geçirmiştim . Anneannemin vefatını gördüm yine oldu . Şimdi bu da çıkarsa şaşırmıcam 1 nisana şartlıyorum o yüzden kendimi bugünden sonra :)
Çok şükür oğluşum iyiGuzel haberlerini bekliyoruz canim. Bebegine yansimamistir icin ferah olsun.
Selam kızlar
Biz de kontrolden geldik, oğlum iyi çok şükür
Kasılma önleyici ilacı kesiyoruz, yerine daha hafif bir ilaca geçiyoruz. İster istemez çok tedirginiminşallah bu aşmayı da sıkıntısız atlatacağız oğlumla beraber bize dua edin teyzeleri
Çok şükür oğluşum iyiçok fazla incelemedi ama öksürürken karnın kasılması falan normal dedi. 1 buçuk kilo olmuş tospiğim şeker için ilaca gerek olacak kadar yüksek değil dedi yeme içmeye dikkat edicez. Bu aralar iç bacak ağrım var özel bölgeye yakın olan yerlerde. Magnezyumu 2ye çıkar dedi. Kaşıntım vardı o geçti ama yanmam geçmedi dedim tahlile bile gerek yok idrar yolların düzensiz iltihaplanma var falan dedi ultrasonda gördü enfeksiyon geçmiyor ya deli oluyorum yarın sağlık ocağında rutin kontrol var bakalım orda şekerim ve enfeksiyonum nasıl çıkacak
Cok sevindim kizlar kontrollerinizin iyi gecmesineBiz de 990 gram olmuşuz kızlarKüçük mü dedim ama doktor 26.haftaya göre normal olduğunu söyledi. Ben de son 1 ayda 1.5 kg almışım onu da normal buldu . Hala +10 kiloyu koruyorum . Magnezyum günde 1 kere , demir ilacı günde 2 kere ve multivitamin şeklinde ilaçlara da devam. Çok şükür her şey yolunda. Bir sonraki kontrolümüz 10 şubatta olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?