Hazırlanıyor memintolar benim de sıkınca o şeffaf sıvı geliyor bazen ama onun dışında akan bir şey yok hala. Büyüklük olarak da ilk trimesterde büyüdü ve durdu sanki. Ama iki beden değişti. Doğuma yakın bir hafta öncesinde her gün düzenli bestlak kullanmaya başlayacağım ben
Kuzum çok şükür bugün sancı çıkmadı. Ultrasonda da suyu, rahim uzunluğu vs gayet iyi çıktı. Sanki cuma günü doğmaya çalışan benim kız değilmiş gibi bu haftayı da atlatırsan doğurmanda sıkıntı yok dedi
Benim özel sağlık sigortam var ama ödenen muayene ücretini görüyorum nst günleri bir değişiklik olmuyor
Kuzum çok şükür bugün sancı çıkmadı. Ultrasonda da suyu, rahim uzunluğu vs gayet iyi çıktı. Sanki cuma günü doğmaya çalışan benim kız değilmiş gibi bu haftayı da atlatırsan doğurmanda sıkıntı yok dedi
Benim özel sağlık sigortam var ama ödenen muayene ücretini görüyorum nst günleri bir değişiklik olmuyor
Muayene +nst ücreti baya pahalıya gelecek gibi canım o zaman.. zaten çok fazla miktarda muayene ücreti veriyoruz keşke nst de içinde olsaymış.. ben hastaneye gidince sorayım diyordum ama şimdi arayıp kesin fiyatı öğrenmek en iyisi gibi