2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Günaydın kızlar kilo alımlarınız nasıl ilerledi bu haftaya kadar?
Kilom olduğu için bide ikiz çok korkuyodum kızımda hemen almaya başlamıştım bi kaç haftadır belki 1 veya 2 kilo gibi tartımda bozuldu tartılmadım hiç merak ediyorum ödemimde var biraz tabi ama bu durum beni çok mutlu ediyor

ben 5 kilo aldım 6 bile olabilir başta midem bulanıyor diye bastırmak için yediğim simitler sağolsun benim doktorum kiloya çok laf eden bir doktor şimdiye kadar bişey söylemedi ama bundan sonra söylemeyecek anlamına gelmiyor tabi

Ben de 2 kg aldım, son yarım kiloyu bir haftada aldım nasıl olduysa sanırım hafta ilerledikçe hızlanıyor .

Hamile kaldığınız kilo çok yüksek değilse sorun yaratacağını sanmıyorum. Ben normal kilomdan yüksek bir kiloyla hamile kaldım o yüzden sanırım daha yavaş alıyorum.

Benim doktorum son 3 aya kadar ayda 1 kilo alman normal demişti. Şuan hala normal diyor. Kilolu hamile kaldım ama sorun etmiyor :)

ben tartılmasam doktor her gittiğimde tartıyor
Benimkide tartıyor ya sürekli ince kıyafet giymeye çalışıyorum geriliyorum laf edecek diye :)

İnşallah minimum kiloyla tamamlarım çünkü fazla kilomla hamile kaldım bebiş de 500 gram olmuş
Maşallah (klavyede ifade ekleyemiyorum kalp var burda :) )

Benim doktorum son 3 aya kadar ayda 1 kilo alman normal demişti. Şuan hala normal diyor. Kilolu hamile kaldım ama sorun etmiyor :)
benimki de o kafada sanırım. ayda 1 gitsek 9-10 kilo alırız zaten. normalinin 10-12 olduğu söyleniyor normaldir heralde.

Son üç ayında ayda 3 kiloya kadar alabilirsin, anormal olmaz demişti. Zaten toplayınca yine 13-14 kilo olmuş oluyor. Çünkü alan varmış. En yakın arkadaşım da 25 kilo aldı. 8 aylık bebeği, hamile kaldığı kilonun da altına indi. Bünyeden bünyeye değişiyor. Önemli olan bebişin sağlığı benim için :)

Ben ilk hamileliğimde 20 kilo aldım çok laf işittim doktorda ikincide 14 kilo aldım bişey demedi. Sonrasında bünye alışık olduğu kiloya dönüyor dediğin gibi önemli olan bebişlerin sağlığı

Ayy benim çok hızlı ilerledi valla. Yoğurtlu makarnalarım sağ olsun 6 kilo alıp 54 oldum. Doktorum her seferinde tartıyor. Ben hocam çok oldu falan dedikçe de daha anca boşlukların doluyor diyor ama beni biraz üzüyor bu kilo çünkü daha önce hiç görmedim. bu hafta dikkat etmeye başladım meyveyi kısıtladım , karbonhidratı bir tık azalttım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…