- 24 Kasım 2022
- 423
- 1.148
- 43
- 24
Ya çok güzel geliyo kulağa anlamları biliyo musunuz teşekkür ederimOğlumuz olsaydı Arın, Aden ve yanlarına Efe koyacaktık. Belki fikir olur.
Aden'in anlamı cennet bahçelerinden biri demek. Yani cennet bahçesi. Arın'ın da bir çok anlamı var ilk akla geleni temizlik, saflık. İnternette merhametli ve iyi kalpli kişiler için de söylendiği yazıyor tabii :)Ya çok güzel geliyo kulağa anlamları biliyo musunuz teşekkür ederim
Kızlar günaydınn, 3-4 gündür kasık ağrım var ama durduğum yerde olmuyor.. Yatakta sağa sola dönerken, adım atarken, oturup kalkarken yanii özellikle hareket anında. Pazartesi daha kontroldeydim bir sıkıntı görememişti ama yine de aklım kaldı. Böyle şeyler yaşayanınız var mı
Malesef biz de bulamadık duyunca işte nu demek istiyorum ama içime sinen pek yok .. Ben klasik eski isim istiyorum yeni moda isimleri sevmiyorumKızlar günaydıınyolu yarıladık çok şükür ama ben oğluma hala isim bulamadım isim önerirmisiniz?
Aynen öyle canım, tam tarif ettiğin gibi. Ben pazartesi gittiğimde hem karından hemde vajinal kontrolüm yapıldı sorun yok demişti. Enfeksiyon olsa hani durduk yere de ağrı yapar gibime geliyor benimki tamamen hareket etmemle alakalı. Dediğin gibi herhalde rahim genişliyor devam ederse yine konuşacağım amagünaydın,
benimde öyle canım.21+ haftadayım. geçen hafta başladı daha çoktu, sağa sola dönerken bıçak gibi giriyr öylece kalıyodum. bekleyip biraz öyle hareket edebiliyorum. gülerken oluyodu. oturup kalkarken oluyo. doktor da rahim genişlediği için oluyo kanama yoksa korkma dedi cumartesi günü. yarın kontrolüm var bakalım sorucam yine.
20+ dan sonra çok şey değişti ama, bi tık ağarlaşıyo hareketler
Aynen öyle canım, tam tarif ettiğin gibi. Ben pazartesi gittiğimde hem karından hemde vajinal kontrolüm yapıldı sorun yok demişti. Enfeksiyon olsa hani durduk yere de ağrı yapar gibime geliyor benimki tamamen hareket etmemle alakalı. Dediğin gibi herhalde rahim genişliyor devam ederse yine konuşacağım ama
Yazmamışsın merak ettim :) her şey yolunda mı? cinsiyeti neymiş minnoşun :)Günaydın bugün bizimde ayrıntılı randevumuz var. Umarım çok güzel bur gün olur . Ayrıca hala cinsiyeti öğrenemedik bu gün büyük gün yani .
Ben sınıf öğretmeniyim, bir de benden 12 yaş küçük kardeşim başta olmak üzere çok fazla çocuğun büyümesinde istemli/istemsiz rol aldım. O yüzden kitap almadım henüz kendime. Bir de ne yazıkki bazı yeni ekoller 3.ayda bile çocuğun odasının ayrılmasını falan yazıyor, benim öğretilerime ters bir şekildeKızlar bebek büyütme ve gelişimiyle ilgili kitap önerisi olabilecek olan var mı ?
Gözün AydınSelamlar kızlar,şükür bulantı kanama vs kötü günler bitti yeniden doğmuş gibiyimben de 20. Haftayım,bu cumartesi kontrolüm var
Hareketli minik kızım hiç durmuyor :))
Perinatal detaylı usg çektiren var mı? Kaçıncı haftada oluyor? Doktorum henuz bişey demedi belki bu kontrolde söyler?
Hiç bir fikrim yok benimGünaydın kızlar benim de bugün göbeğimden 10 cm falan aşağıda sürekli bir batma var. böcek ısırması ya da kıyafetin dikişi rahatsız eder ya öyle bir his. E baktım bişi yok, sanırım çocuğun kemiği batıyor. Ya da ben öyle olduğunu varsaymak istiyorum bilmiyorum, aranızda var mı böyle bişi yaşayan?
Benim belirtilerim hep sizlerden önce geliyor, sanırım yine öyle bişiHiç bir fikrim yok benim
Ömer halis nasıl size göre öyle moda isim de değil ama hiç eskimeyen güzel isimMalesef biz de bulamadık duyunca işte nu demek istiyorum ama içime sinen pek yok .. Ben klasik eski isim istiyorum yeni moda isimleri sevmıyorum
Geçti mi peki? hep aynı pozisyonda kalmayacaktır diye düşünüyorum. Ayağı ile neler yapıyor kim bilirBenim belirtilerim hep sizlerden önce geliyor, sanırım yine öyle bişikemiğini batırıyor kesin bu Minnak hanım
Hiç önemli değil canım bebişler sağlıklı olsun da. Benim kızım da hiç durmuyor ben karnımdaki bebeğimi bile dinleyemiyorumYa ben yeni fark ettim seni kusura bakma ne olur. Benim kızım biraz hareketli çok yoruluyorum burayada arada göz atıyorum görmemişim seni. Mustafa hoca yok mu artık.ben bulunduğum ilde yaptıracağım detaylı ultrasonu cumartesi günü. Inşallah güzel şeyler duyarım. Günümüzde çok yakın birbirine belki aynı gün doğum yaparız
Bende öyle düşünüyorum herkes kendi annelik hikayesini oluşturuyorBen sınıf öğretmeniyim, bir de benden 12 yaş küçük kardeşim başta olmak üzere çok fazla çocuğun büyümesinde istemli/istemsiz rol aldım. O yüzden kitap almadım henüz kendime. Bir de ne yazıkki bazı yeni ekoller 3.ayda bile çocuğun odasının ayrılmasını falan yazıyor, benim öğretilerime ters bir şekildeo yüzden eskilerden Haluk yavuzer, Hatice Kübra Tongar gibi yazarları önerebilirim. Adem Güneş de iyidir ama çoğu yükü anneye veriyor, sanki çocuğu anne tek başına yapıyor bir de hepimiz için geçerli olan naçizane tavsiyem, kitaplar bize yol gösterecek ama içimize sinmeyen hiçbir şeyi çocuğumuza ve kendimize yapmayalım. Bu sefer güvenli bağlanma başta olmak üzere, birçok zarar oluşuyor çocukla aramızda ve çocuğun psikolojisi üstüne. Annelik biraz içgüdüsel gibi geliyor bana
Kız çok şükür . Rabbim bana da bir kız evlat nasip etti elhamdülillah. İnşallah sağlıkla sihhatle kucağıma almayı da nasip edermYazmamışsın merak ettim :) her şey yolunda mı? cinsiyeti neymiş minnoşun :)
Bende yaşıyorum bazen anlık olarak snaki içinde bir sopa var beni dürtüyor o an istemsiz bağırıyorum hatta acıdan. 4. Gebeliğim ama daha önce böyle bişi yaşamadım .Benim belirtilerim hep sizlerden önce geliyor, sanırım yine öyle bişikemiğini batırıyor kesin bu Minnak hanım
Geçti mi peki? hep aynı pozisyonda kalmayacaktır diye düşünüyorum. Ayağı ile neler yapıyor kim bilir
1-1.5 saat batırdı, ardından pozisyon değiştirdi sanırım. Bugün sabah da çok hareketliydi, kesin ters pozisyona aldı kendiniBende yaşıyorum bazen anlık olarak snaki içinde bir sopa var beni dürtüyor o an istemsiz bağırıyorum hatta acıdan. 4. Gebeliğim ama daha önce böyle bişi yaşamadım .ayrıntılıya gittiğimizde de ayağı kafasındaydı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?