2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ya çok güzel geliyo kulağa anlamları biliyo musunuz teşekkür ederim
Aden'in anlamı cennet bahçelerinden biri demek. Yani cennet bahçesi. Arın'ın da bir çok anlamı var ilk akla geleni temizlik, saflık. İnternette merhametli ve iyi kalpli kişiler için de söylendiği yazıyor tabii :)

Kızlar günaydınn, 3-4 gündür kasık ağrım var ama durduğum yerde olmuyor.. Yatakta sağa sola dönerken, adım atarken, oturup kalkarken yanii özellikle hareket anında. Pazartesi daha kontroldeydim bir sıkıntı görememişti ama yine de aklım kaldı. Böyle şeyler yaşayanınız var mı

günaydın,
benimde öyle canım.21+ haftadayım. geçen hafta başladı daha çoktu, sağa sola dönerken bıçak gibi giriyr öylece kalıyodum. bekleyip biraz öyle hareket edebiliyorum. gülerken oluyodu. oturup kalkarken oluyo. doktor da rahim genişlediği için oluyo kanama yoksa korkma dedi cumartesi günü. yarın kontrolüm var bakalım sorucam yine.
20+ dan sonra çok şey değişti ama, bi tık ağarlaşıyo hareketler

Aynen öyle canım, tam tarif ettiğin gibi. Ben pazartesi gittiğimde hem karından hemde vajinal kontrolüm yapıldı sorun yok demişti. Enfeksiyon olsa hani durduk yere de ağrı yapar gibime geliyor benimki tamamen hareket etmemle alakalı. Dediğin gibi herhalde rahim genişliyor devam ederse yine konuşacağım ama

sanmam enfeksiyon canım, başından geçen de vardır mutlaka. bende şöyle endişe ettim, acı eşiğim yüksektir yani ses çıkarmam ama çocuğa bişey oluyosa da geç kalmayayım diyeydi.
yine de muayene olmakta fayda var devam ederse

Günaydın bugün bizimde ayrıntılı randevumuz var. Umarım çok güzel bur gün olur . Ayrıca hala cinsiyeti öğrenemedik bu gün büyük gün yani .
Yazmamışsın merak ettim :) her şey yolunda mı? cinsiyeti neymiş minnoşun :)

Günaydın kızlar benim de bugün göbeğimden 10 cm falan aşağıda sürekli bir batma var. böcek ısırması ya da kıyafetin dikişi rahatsız eder ya öyle bir his. E baktım bişi yok, sanırım çocuğun kemiği batıyor. Ya da ben öyle olduğunu varsaymak istiyorum bilmiyorum, aranızda var mı böyle bişi yaşayan?

Selamlar kızlar,şükür bulantı kanama vs kötü günler bitti yeniden doğmuş gibiyimben de 20. Haftayım,bu cumartesi kontrolüm var
Hareketli minik kızım hiç durmuyor :))
Perinatal detaylı usg çektiren var mı? Kaçıncı haftada oluyor? Doktorum henuz bişey demedi belki bu kontrolde söyler?

Kızlar bebek büyütme ve gelişimiyle ilgili kitap önerisi olabilecek olan var mı ?
Ben sınıf öğretmeniyim, bir de benden 12 yaş küçük kardeşim başta olmak üzere çok fazla çocuğun büyümesinde istemli/istemsiz rol aldım. O yüzden kitap almadım henüz kendime. Bir de ne yazıkki bazı yeni ekoller 3.ayda bile çocuğun odasının ayrılmasını falan yazıyor, benim öğretilerime ters bir şekilde o yüzden eskilerden Haluk yavuzer, Hatice Kübra Tongar gibi yazarları önerebilirim. Adem Güneş de iyidir ama çoğu yükü anneye veriyor, sanki çocuğu anne tek başına yapıyor bir de hepimiz için geçerli olan naçizane tavsiyem, kitaplar bize yol gösterecek ama içimize sinmeyen hiçbir şeyi çocuğumuza ve kendimize yapmayalım. Bu sefer güvenli bağlanma başta olmak üzere, birçok zarar oluşuyor çocukla aramızda ve çocuğun psikolojisi üstüne. Annelik biraz içgüdüsel gibi geliyor bana

Gözün Aydın 20.-24.haftalar arası ayrıntılıya gidiliyor genelde. Bazı doktor 18.hafta itibariyle de diyebiliyor. Grupta çoğu arkadaşımız gitti, inşallah sen de güzel haberlerle dönersin

Hiç bir fikrim yok benim

Benim belirtilerim hep sizlerden önce geliyor, sanırım yine öyle bişi kemiğini batırıyor kesin bu Minnak hanım
Geçti mi peki? hep aynı pozisyonda kalmayacaktır diye düşünüyorum. Ayağı ile neler yapıyor kim bilir

Hiç önemli değil canım bebişler sağlıklı olsun da. Benim kızım da hiç durmuyor ben karnımdaki bebeğimi bile dinleyemiyorum ben de başka bir profa detaylı yaptırdım şükür herşey yolunda inş seninki de iyi geçer.Doktor 10 kasımda alalım dedi bakalım erken gelmezse 9 10 11 kasımdan biri olacak.

Bende öyle düşünüyorum herkes kendi annelik hikayesini oluşturuyor bebeşimin bana ne kadar hayırlı bi evlat olmasını istiyorsam, benimde ona hayırlı bi anne olmayı bunu başarmayı çok istiyorum Allah utandırmasın Önerilerinize bakıcam teşekkür ederim

Yazmamışsın merak ettim :) her şey yolunda mı? cinsiyeti neymiş minnoşun :)
Kız çok şükür . Rabbim bana da bir kız evlat nasip etti elhamdülillah. İnşallah sağlıkla sihhatle kucağıma almayı da nasip ederm
Benim belirtilerim hep sizlerden önce geliyor, sanırım yine öyle bişi kemiğini batırıyor kesin bu Minnak hanım
Bende yaşıyorum bazen anlık olarak snaki içinde bir sopa var beni dürtüyor o an istemsiz bağırıyorum hatta acıdan. 4. Gebeliğim ama daha önce böyle bişi yaşamadım .

Dün ayrıntılıda bağırsaklarında parlaklık var dedi doktorum. Perinetolijiye yönlendirdi. Orda çok ilgili iki doktor muayene etti oldukça detaylı bir muayene oldu. Çok şükür hiç bir sorun çıkmadı. Bağırsaklarında da parlaklık yok dedi perinetoliji. Cinsiyetininde kız olduğunu öğrendim . Rabbim bana da bir kız evlat nasip edecek inşallah 3 oglandan sonra.Cinsiyeti belli olmadığı için hiç işim düşünmemiştim. İsim fikirlerinize açığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…