Ben hikaye paylaşıyorum ama daha kimse sormadı hayırdır diyeBen ilk 3 ay dolduktan sonra paylaşmıştım canım. Benim karnım hemen çıkmaya başladı ilk aylarda bile bol giyiniyordum anlaşılmasın diye. Sonra yaz gelince malum artık daha fazla saklayamadım. Sosyal medyada da benzer zamanlarda paylaşmıştım
Ben 5. aya girdiğimde story atmıştım sadece ultrason fotisini. Ama kesin katı kurallarım var doğduktan sonra bebişi sosyal mecralarda paylaşmayacağııımm. Babası biraz o konuda esnek, tartışıyoruz bile bazen bu yüzden. :/Kızlar hiç aranızda hamileliğini sosyal medyada paylaşan oldu mu ? Ben her ne kadar hikaye paylaşsam da daha göbeğimi saklayabildiğimden anlayan olmadıbir şey paylaşasım yok ama ilk fotoğrafı da bebe doğunca paylaşsam millet ufak bir şok geçirecektir
Ben henüz hiçbir şey paylaşmadım, sanırım doğunca büyük bir çoğunluğa sürpriz olacak bebişlerKızlar hiç aranızda hamileliğini sosyal medyada paylaşan oldu mu ? Ben her ne kadar hikaye paylaşsam da daha göbeğimi saklayabildiğimden anlayan olmadıbir şey paylaşasım yok ama ilk fotoğrafı da bebe doğunca paylaşsam millet ufak bir şok geçirecektir
Benimki de sosyal medya kullanmayan biri, şimdiden sakin çocuğu paylaşma diyorBen 5. aya girdiğimde story atmıştım sadece ultrason fotisini. Ama kesin katı kurallarım var doğduktan sonra bebişi sosyal mecralarda paylaşmayacağııımm. Babası biraz o konuda esnek, tartışıyoruz bile bazen bu yüzden. :/
Dönemsel olarak bende de oluyor bazen o bölgede, bazen kasıklarda, bazense yukarıda.. Endişe etmeyin, bence olağan şeyler fakat korkuyorsanız doktorunuza da danışabilirsiniz içinizi rahatlatabilir.Kızlar afedersiniz şu ara sürekli küçük tuvalet hissi geliyor. Ve hareketleri aşağıda hissediyorum vajinaya yakın pıt şeklinde 2 gündür . Böyle bişey yaşayan var mı? Artık büyükleri için baskı mi yapıyorlar anlamıyorum normal mi ? İlk gebelik olunca herşeyden pinpiriklenir oldum :)
Kötü düşünme lütfen. Bit tanıdığımın çocuğunda da var dudak yarığı ve inan öyle çok kötü ya da büyük değil. Sen yazınca internete baktım ama orada her zamanki gibi en kötülerini gösteriyorlar. İçini ferah tut, inşallah minnacık küçücük bir şeydirKızlar selam detaylı ultrasondan çıktım ve çok kötüyüm saatlerdir ağlıyorum. Yavrumun tek taraflı dudak yarığı varmış, Nipt testim olmasına rağmen amniyosentez de önerdi doktor bağlantısını görebilmek için kromozomal bozukluk ile. Eğer yoksa da doğunca ameliyatlar olması gerekirmiş ve birsürü şeyden bahsetti çoğunu o kafayla dinleyemedim bile
Çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim bile. Ama ameliyat ile düzeleceğini anlıyorum. Bir çözümü de var sonuçta. Üzülmekte çok haklısın ama inan büyüyünce unutucaksın bile bugünleri. Herkes gibi görünen bir bebeğin olacak tıp çok gelişti. Bence kendini ve bebeği çok strese sokmaKızlar selam detaylı ultrasondan çıktım ve çok kötüyüm saatlerdir ağlıyorum. Yavrumun tek taraflı dudak yarığı varmış, Nipt testim olmasına rağmen amniyosentez de önerdi doktor bağlantısını görebilmek için kromozomal bozukluk ile. Eğer yoksa da doğunca ameliyatlar olması gerekirmiş ve birsürü şeyden bahsetti çoğunu o kafayla dinleyemedim bile
Öncelikle geçmiş olsun fakat lütfen hemen karamsarlığa kapılmayın, nipt testte çoğu anomali için tespit oranı çok çok yüksek bende yaptırmıştım. Birkaç doktordan daha fikir alabilirsiniz, yine de bir anne adayı olarak endişenizi tabiki anlayabiliyorum. Umarım gönlünüzü ferahlatacak sonuçlara ulaşabilirsinizKızlar selam detaylı ultrasondan çıktım ve çok kötüyüm saatlerdir ağlıyorum. Yavrumun tek taraflı dudak yarığı varmış, Nipt testim olmasına rağmen amniyosentez de önerdi doktor bağlantısını görebilmek için kromozomal bozukluk ile. Eğer yoksa da doğunca ameliyatlar olması gerekirmiş ve birsürü şeyden bahsetti çoğunu o kafayla dinleyemedim bile
A adaege777 Aynen öyle canım.Çok üzgünsün biliyorum ama bu bir engel değil Allah'ın izniyle inşallah yanılmadır değilse bile ameliyatla çözülebilen bir durum diye biliyorum bendeA adaege777 lütfen ağlama bebeğini de üzme. Bu olay bebeğinin ileriki görünüşünü ya da fiziksel bi engeli anlamına gelmiyor doğum sonrası hemen müdahale ediliyor ve şükür düzeliyor emiyor , izi kalmıyor çok şükür ki yarigin bi fiziksel zihinsel engel ile de ilgisi yok tamamen dis görünüş ile alakalı ve onun da çözümü var insallah en kolay şekilde hallolur süreci bebeğinin
A adaege777 bende aynı şeyi düşündüm başka doktordan da görüş alın benceÖncelikle geçmiş olsun fakat lütfen hemen karamsarlığa kapılmayın, nipt testte çoğu anomali için tespit oranı çok çok yüksek bende yaptırmıştım. Birkaç doktordan daha fikir alabilirsiniz, yine de bir anne adayı olarak endişenizi tabiki anlayabiliyorum. Umarım gönlünüzü ferahlatacak sonuçlara ulaşabilirsiniz
lutfen kendinide bebeginide uzme testinde bisey cikmadiysa eminim bir operasyonla falan duzelecek birseydir Allah buyuk insan dusunmeden duramiyor ama bebegin icin güçlü ol ben gececegine eminimKızlar selam detaylı ultrasondan çıktım ve çok kötüyüm saatlerdir ağlıyorum. Yavrumun tek taraflı dudak yarığı varmış, Nipt testim olmasına rağmen amniyosentez de önerdi doktor bağlantısını görebilmek için kromozomal bozukluk ile. Eğer yoksa da doğunca ameliyatlar olması gerekirmiş ve birsürü şeyden bahsetti çoğunu o kafayla dinleyemedim bile
Canım benim bi ara günde üç kere kanıyordu. Şimdilerde çok yorulunca, sıcakladığımda , stresli bir iş günü geçirdiğimde hemen kanıyor. Ama ben hep tansiyonumu ölçtüm o sırada. Normal demek için bunu yapmak gerek.Kızlar bugün ilk defa burnum kanadı. Korktum sizde de oldu mu ?
A Astrologsero Bende direkt kanama şeklinde değilde kanamış ve kurumuş şeklinde oldu kuzum özür dileyerek söylüyorum sabahları burnumu temizlerken anlıyorum kanadığını.Grip gibi burnum tıkanır oluyor bir bakıyorum meğer kan birikmiş.Bende 1 aydır oluyordu bir kaç gündür yok.Vücuttaki kan artışından dolayı ufak tefek kılcal damarlar patlıyormuş sanırımCanım benim bi ara günde üç kere kanıyordu. Şimdilerde çok yorulunca, sıcakladığımda , stresli bir iş günü geçirdiğimde hemen kanıyor. Ama ben hep tansiyonumu ölçtüm o sırada. Normal demek için bunu yapmak gerek.
bebeğin haftası :)Yok daha ağustosun ilk haftasındasenin ne zamandı
Bebeğin haftası mı kilom mu
hayırlı olsun 6 ayı geçirmişsiniz. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza da alırsınız :)Bugün 24+6 yım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?