Bana göre normal çünkü aynısını yaşıyorum bazen mesaneme vurduğunu düşünüyorum çünkü vurduğu an tuvalete koşuyorum :)Kızlar afedersiniz şu ara sürekli küçük tuvalet hissi geliyor. Ve hareketleri aşağıda hissediyorum vajinaya yakın pıt şeklinde 2 gündür . Böyle bişey yaşayan var mı? Artık büyükleri için baskı mi yapıyorlar anlamıyorum normal mi ? İlk gebelik olunca herşeyden pinpiriklenir oldum :)
Bence de normal, benimki de genelde vajinaya yakın bölgede ayaklarıyla tepikliyor beni. Hatta Ekim annelerine de sordum, bugün baya o kısımda batma da hissettim, normalmiş bu haftalarda. Güçlendikçe baskıları kuvvetleniyor sanırımKızlar afedersiniz şu ara sürekli küçük tuvalet hissi geliyor. Ve hareketleri aşağıda hissediyorum vajinaya yakın pıt şeklinde 2 gündür . Böyle bişey yaşayan var mı? Artık büyükleri için baskı mi yapıyorlar anlamıyorum normal mi ? İlk gebelik olunca herşeyden pinpiriklenir oldum :)
Tek kullanımlık şase verirler tekrar ben 3 kez kullandım onu kanımda da olduğu için 5 gün antibiyotik kullandım kanımdaki düşmemişti o ayrıKızlar ya 10 gün önce tahlil de idrarımda biraz enfeksiyon çıkmıştı doktor bu toz halinde tek kullanımlık suyla içilen ilaçtan verdi. O zaman idrarımda yanma falan yoktu da aslında kullandım o ilacı ama şimdi bir iki gündür idrarımda yanma da var ya napsam ki böyle durumda antibiyotik mi veriyorlar acaba
Ayaklar aşağıda olunca vurduklarında baskı oluyor o yüzden bazen kaçırma hissi bile gelebilir normal yaniKızlar afedersiniz şu ara sürekli küçük tuvalet hissi geliyor. Ve hareketleri aşağıda hissediyorum vajinaya yakın pıt şeklinde 2 gündür . Böyle bişey yaşayan var mı? Artık büyükleri için baskı mi yapıyorlar anlamıyorum normal mi ? İlk gebelik olunca herşeyden pinpiriklenir oldum :)
Maşallah miniğe çok güzelBiz çıktık her şey yolunda büyümüş minik kızım600 gr 28 cm olmuş 4 gün kadar geride ama geç döllenme ile ilgili. Hiç bi sıkıntı yok dedi doktor. Çok şükür
Ayyy maşallah ne kadar tatlı bir göbüüşşAyy benim de var benim de
Benim yumurtlama ve adet gecikirdi hep ama 2 hafta olmadığı sürece hiç bi önemi yok dedi. Sağlıkla kavuşalım inşallahMaşallah miniğe çok güzelseninle günlerimiz aynı bebek boy kilo da aynı benimde bi kaç gün geri çıkıyor bende 2 gün geç yumurtlamıştım
Maşallah kızıma çok güzelBiz çıktık her şey yolunda büyümüş minik kızım600 gr 28 cm olmuş 4 gün kadar geride ama geç döllenme ile ilgili. Hiç bi sıkıntı yok dedi doktor. Çok şükür
Kuzu zaten 6 aylık olmana ne kaldıNe güzel göbüş fotoğrafları gelmişYalnız benimki sanki 6-7 aylık gibi görünüyor arkadaşlar neden böyle acaba?
Evet müsait bir zamanımda fotoğraf çekeceğimMaşallah kızıma çok güzel
Kuzu zaten 6 aylık olmana ne kaldınormaldir hiç merak etme herkesin karın yapısı farklı
Oyyy maşallah yanaklara bak tontiş kuzum yaaaBiz çıktık her şey yolunda büyümüş minik kızım600 gr 28 cm olmuş 4 gün kadar geride ama geç döllenme ile ilgili. Hiç bi sıkıntı yok dedi doktor. Çok şükür
Bana kaç gün kaldı diye soruyorlarNe güzel göbüş fotoğrafları gelmişYalnız benimki sanki 6-7 aylık gibi görünüyor arkadaşlar neden böyle acaba?
Ben hiç paylaşmadım ne bebekle ilgili nede kendimi ama ilk hamileliğimde paylaşıyordumKızlar hiç aranızda hamileliğini sosyal medyada paylaşan oldu mu ? Ben her ne kadar hikaye paylaşsam da daha göbeğimi saklayabildiğimden anlayan olmadıbir şey paylaşasım yok ama ilk fotoğrafı da bebe doğunca paylaşsam millet ufak bir şok geçirecektir
Ben ilk 3 ay dolduktan sonra paylaşmıştım canım. Benim karnım hemen çıkmaya başladı ilk aylarda bile bol giyiniyordum anlaşılmasın diye. Sonra yaz gelince malum artık daha fazla saklayamadım. Sosyal medyada da benzer zamanlarda paylaşmıştımKızlar hiç aranızda hamileliğini sosyal medyada paylaşan oldu mu ? Ben her ne kadar hikaye paylaşsam da daha göbeğimi saklayabildiğimden anlayan olmadıbir şey paylaşasım yok ama ilk fotoğrafı da bebe doğunca paylaşsam millet ufak bir şok geçirecektir
ben de senin gibi hikaye paylaşıyorum ve gebeliğimi hala saklayabiliyorum. Yüzümüzün gözümüzün şişmemesi de etken yani bundaKızlar hiç aranızda hamileliğini sosyal medyada paylaşan oldu mu ? Ben her ne kadar hikaye paylaşsam da daha göbeğimi saklayabildiğimden anlayan olmadıbir şey paylaşasım yok ama ilk fotoğrafı da bebe doğunca paylaşsam millet ufak bir şok geçirecektir
Benimde göbeğim baya var ama doktor bile gebelik varmı diye sordu 24 haftalık deyince adam şoka uğradı ama bana göre kocaman bir göbek bu bol giyiniyorum ondan mı acaba diyorum ama tosun gibiyim ya herkes yok desedeBana kaç gün kaldı diye soruyorlardüşün gerisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?