2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar afedersiniz şu ara sürekli küçük tuvalet hissi geliyor. Ve hareketleri aşağıda hissediyorum vajinaya yakın pıt şeklinde 2 gündür . Böyle bişey yaşayan var mı? Artık büyükleri için baskı mi yapıyorlar anlamıyorum normal mi ? İlk gebelik olunca herşeyden pinpiriklenir oldum :)

Bana göre normal çünkü aynısını yaşıyorum bazen mesaneme vurduğunu düşünüyorum çünkü vurduğu an tuvalete koşuyorum :)

Bence de normal, benimki de genelde vajinaya yakın bölgede ayaklarıyla tepikliyor beni. Hatta Ekim annelerine de sordum, bugün baya o kısımda batma da hissettim, normalmiş bu haftalarda. Güçlendikçe baskıları kuvvetleniyor sanırım

Kızlar ya 10 gün önce tahlil de idrarımda biraz enfeksiyon çıkmıştı doktor bu toz halinde tek kullanımlık suyla içilen ilaçtan verdi. O zaman idrarımda yanma falan yoktu da aslında kullandım o ilacı ama şimdi bir iki gündür idrarımda yanma da var ya napsam ki böyle durumda antibiyotik mi veriyorlar acaba

Tek kullanımlık şase verirler tekrar ben 3 kez kullandım onu kanımda da olduğu için 5 gün antibiyotik kullandım kanımdaki düşmemişti o ayrı

Ne güzel göbüş fotoğrafları gelmiş Yalnız benimki sanki 6-7 aylık gibi görünüyor arkadaşlar neden böyle acaba?

Ayaklar aşağıda olunca vurduklarında baskı oluyor o yüzden bazen kaçırma hissi bile gelebilir normal yani

Biz çıktık her şey yolunda büyümüş minik kızım 600 gr 28 cm olmuş 4 gün kadar geride ama geç döllenme ile ilgili. Hiç bi sıkıntı yok dedi doktor. Çok şükür
Maşallah miniğe çok güzel seninle günlerimiz aynı bebek boy kilo da aynı benimde bi kaç gün geri çıkıyor bende 2 gün geç yumurtlamıştım

Maşallah miniğe çok güzel seninle günlerimiz aynı bebek boy kilo da aynı benimde bi kaç gün geri çıkıyor bende 2 gün geç yumurtlamıştım
Benim yumurtlama ve adet gecikirdi hep ama 2 hafta olmadığı sürece hiç bi önemi yok dedi. Sağlıkla kavuşalım inşallah

Biz çıktık her şey yolunda büyümüş minik kızım 600 gr 28 cm olmuş 4 gün kadar geride ama geç döllenme ile ilgili. Hiç bi sıkıntı yok dedi doktor. Çok şükür
Maşallah kızıma çok güzel
Ne güzel göbüş fotoğrafları gelmiş Yalnız benimki sanki 6-7 aylık gibi görünüyor arkadaşlar neden böyle acaba?
Kuzu zaten 6 aylık olmana ne kaldı normaldir hiç merak etme herkesin karın yapısı farklı

Ben hiç paylaşmadım ne bebekle ilgili nede kendimi ama ilk hamileliğimde paylaşıyordum genel anlamda ikinciyi kimse paylaşmıyor herhalde bence sen paylaş ilk heyecanın

Ben ilk 3 ay dolduktan sonra paylaşmıştım canım. Benim karnım hemen çıkmaya başladı ilk aylarda bile bol giyiniyordum anlaşılmasın diye. Sonra yaz gelince malum artık daha fazla saklayamadım. Sosyal medyada da benzer zamanlarda paylaşmıştım

ben de senin gibi hikaye paylaşıyorum ve gebeliğimi hala saklayabiliyorum. Yüzümüzün gözümüzün şişmemesi de etken yani bunda akrabalar, yaşadığım şehirdeki arkadaşlarım zaten biliyor. Uzaktaki bazı arkadaşlarım da öğrendi. Diğerleri de memlekete gidince öğrenir diyorum artık diğerleri doğunca da öğrense sorun olmaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…