- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Öğretmenmisin ne güzel evet eylülde çıkarsan zaten önümüzde bir ekim ayı kalır serin serin geçiririz son ayımızı inşallah doğumlarımızda serin ve güzel havalara geliyor kışında bebişleri büyütürüzya ben de Eylül ayını atlatayım diye bekliyorum, sonra direkt izine çıkacağım okulda hem 3.katta olacağım hem de sıcaklar hala bitmemiş olacak
Valla bekarken de diyordum hep, bebek dediğin kışın doğacak ki sıcaklığı kendin ayarlayacaksın. Yoksa yaz bebişleri çok isilik oluyorlarÖğretmenmisin ne güzel evet eylülde çıkarsan zaten önümüzde bir ekim ayı kalır serin serin geçiririz son ayımızı inşallah doğumlarımızda serin ve güzel havalara geliyor kışında bebişleri büyütürüz
Süperr
Canım benim ne detaylı ultrason doktorum ne de kendi doktorum boyunu söylemiyor yaSüperren son ne zaman doktora gittiniz boyu kilosu nasıl
Enfeksiyonun bir belirtisi oldu mu sende? Geçmiş olsun canım umarım olmazSağlık ocağına gidip tahlil verip tansiyon baktırdım. 4 temmuzda idrar yolu enfeksiyonu yüzünden tek şaselik ilaç vermişti oradaki doktor. Bugün yine enfeksiyon çok yüksek çıkmış. İçtiğin su vücuduna yetmiyor acil serum taktırmalısın dedi. Doktoruma istediği tahlil sonuçlarını attım ve aile hekiminin serum taktır dediğini söyledim. Bakalım cevap ne olacak. Benimle ilgilenen ebe de sancın var mı diye sordu bi tık panik halindeyim şimdi. Tansiyonum 11/7 çıktı. Umarım saha büyük problemlerimiz olmaz
Hiçbir belirtim yok. Senelerdir idrar yolumda enfeksiyon olur. Kum falan dökmüşlüğüm de var ama şimdiki enfeksiyonun asla geçmemesi doktoru tedirgin etti biraz. Teşekkür ederim. Bakalım cevap bekliyorum hala doktorumdanEnfeksiyonun bir belirtisi oldu mu sende? Geçmiş olsun canım umarım olmaz
Karaciğer ile ilgili enzimler diye biliyorum ben, kullandığın vitaminler karacigerini yormuş olabilir belki ondan yükselmiştir. Doktor vitamin kestikten sonra düşüş eğilimi görürse vitaminleri dengeleyecektir diye düşündüm kuzumArkadaşlar, karaciğer değerleri AST ve ALT yüksekliği diye bir durumla karşılaştınız mı hiç? Aile hekimliğinde tesadüfen kan vermiştim. Sonuçları kendi doktoruma da gönderdim. Şimdi aradı kullandığın tüm gebelik vitaminlerini bırak dedi. Haftaya tekrar değerlerini ölçeceğiz dedi
Evet diğer forumlarda da benzerini denemiş doktorlar. Özellikle gynoferon yükseltebiliyormuş. Umarım öyledir de başka bir sorun yokturKaraciğer ile ilgili enzimler diye biliyorum ben, kullandığın vitaminler karacigerini yormuş olabilir belki ondan yükselmiştir. Doktor vitamin kestikten sonra düşüş eğilimi görürse vitaminleri dengeleyecektir diye düşündüm kuzum
Oo maşallah seninki kesin uzun boylu olurCanım benim ne detaylı ultrason doktorum ne de kendi doktorum boyunu söylemiyor yaDoğunca ölçülecekmiş 2 farklı doktor aynı şeyi söylediği için . Ama çok merak ediyorum eşim 1,90 ben 1,75 , halası ve dayıları da uzun boylu. Herhalde uzun boylu bir bebek olur tahminim En son 21+2 de detaylıya girmiştim orada 481 Gr dı yanlış hatırlamıyorsam haftasıyla uyumlu çıkmıştı Sende nasıl durumlar nasıl kuzum
Ast alt falan istedimi ? Tansiyonun iyi çıkmışSağlık ocağına gidip tahlil verip tansiyon baktırdım. 4 temmuzda idrar yolu enfeksiyonu yüzünden tek şaselik ilaç vermişti oradaki doktor. Bugün yine enfeksiyon çok yüksek çıkmış. İçtiğin su vücuduna yetmiyor acil serum taktırmalısın dedi. Doktoruma istediği tahlil sonuçlarını attım ve aile hekiminin serum taktır dediğini söyledim. Bakalım cevap ne olacak. Benimle ilgilenen ebe de sancın var mı diye sordu bi tık panik halindeyim şimdi. Tansiyonum 11/7 çıktı. Umarım saha büyük problemlerimiz olmaz
Ben sadece kan ilacı, imom , ecopirin kullanıyorum. Her doktorun verdiği ilaç farklı oluyor ya o yüzden takılmaKızlar, benim doktorum bana sadece demir, d vitamini ve arada ocean mummy kullan dedi. magnezyum benim Listemde yok, benim gibi olan var mı ?
Hayır istemedi :/ Zaten daha detaylı bir kontrole gideceğim ama şuan serum almalı mıyım, almamalı mıyım onu düşünüyorum. Doktorum henüz cevap da vermedi. Gidip kendim hastaneye serum takın derim ama içine özel bir şey koyacaklar mı onu bilemiyorumAst alt falan istedimi ? Tansiyonun iyi çıkmış
Sen görebiliyor musun? Mesela kaç çıkmış?Arkadaşlar, karaciğer değerleri AST ve ALT yüksekliği diye bir durumla karşılaştınız mı hiç? Aile hekimliğinde tesadüfen kan vermiştim. Sonuçları kendi doktoruma da gönderdim. Şimdi aradı kullandığın tüm gebelik vitaminlerini bırak dedi. Haftaya tekrar değerlerini ölçeceğiz dedi
Ben elevit, gynoferon, magnezyum ve d vitamini kullanıyorum. Şimdi bırakacağım hepsini haftaya kadar bakalımKızlar, benim doktorum bana sadece demir, d vitamini ve arada ocean mummy kullan dedi. magnezyum benim Listemde yok, benim gibi olan var mı ?
Bayramdan önce de enfeksiyonum vardı o testlerde yaptırmıştım onlar normal çıkmıştı. Ama enfeksiyon hep varAst alt falan istedimi ? Tansiyonun iyi çıkmış
Panik yapma doktorun ne derse onu yap. neye göre serum demişler onu anlayamadımHayır istemedi :/ Zaten daha detaylı bir kontrole gideceğim ama şuan serum almalı mıyım, almamalı mıyım onu düşünüyorum. Doktorum henüz cevap da vermedi. Gidip kendim hastaneye serum takın derim ama içine özel bir şey koyacaklar mı onu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?