2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
ya ben de Eylül ayını atlatayım diye bekliyorum, sonra direkt izine çıkacağım okulda hem 3.katta olacağım hem de sıcaklar hala bitmemiş olacak
Öğretmenmisin ne güzel evet eylülde çıkarsan zaten önümüzde bir ekim ayı kalır serin serin geçiririz son ayımızı inşallah doğumlarımızda serin ve güzel havalara geliyor kışında bebişleri büyütürüz

Valla bekarken de diyordum hep, bebek dediğin kışın doğacak ki sıcaklığı kendin ayarlayacaksın. Yoksa yaz bebişleri çok isilik oluyorlar

Süperr en son ne zaman doktora gittiniz boyu kilosu nasıl
Canım benim ne detaylı ultrason doktorum ne de kendi doktorum boyunu söylemiyor ya Doğunca ölçülecekmiş 2 farklı doktor aynı şeyi söylediği için . Ama çok merak ediyorum eşim 1,90 ben 1,75 , halası ve dayıları da uzun boylu. Herhalde uzun boylu bir bebek olur tahminim En son 21+2 de detaylıya girmiştim orada 481 Gr dı yanlış hatırlamıyorsam haftasıyla uyumlu çıkmıştı Sende nasıl durumlar nasıl kuzum

Sağlık ocağına gidip tahlil verip tansiyon baktırdım. 4 temmuzda idrar yolu enfeksiyonu yüzünden tek şaselik ilaç vermişti oradaki doktor. Bugün yine enfeksiyon çok yüksek çıkmış. İçtiğin su vücuduna yetmiyor acil serum taktırmalısın dedi. Doktoruma istediği tahlil sonuçlarını attım ve aile hekiminin serum taktır dediğini söyledim. Bakalım cevap ne olacak. Benimle ilgilenen ebe de sancın var mı diye sordu bi tık panik halindeyim şimdi. Tansiyonum 11/7 çıktı. Umarım saha büyük problemlerimiz olmaz

Enfeksiyonun bir belirtisi oldu mu sende? Geçmiş olsun canım umarım olmaz

Enfeksiyonun bir belirtisi oldu mu sende? Geçmiş olsun canım umarım olmaz
Hiçbir belirtim yok. Senelerdir idrar yolumda enfeksiyon olur. Kum falan dökmüşlüğüm de var ama şimdiki enfeksiyonun asla geçmemesi doktoru tedirgin etti biraz. Teşekkür ederim. Bakalım cevap bekliyorum hala doktorumdan

Arkadaşlar, karaciğer değerleri AST ve ALT yüksekliği diye bir durumla karşılaştınız mı hiç? Aile hekimliğinde tesadüfen kan vermiştim. Sonuçları kendi doktoruma da gönderdim. Şimdi aradı kullandığın tüm gebelik vitaminlerini bırak dedi. Haftaya tekrar değerlerini ölçeceğiz dedi

Karaciğer ile ilgili enzimler diye biliyorum ben, kullandığın vitaminler karacigerini yormuş olabilir belki ondan yükselmiştir. Doktor vitamin kestikten sonra düşüş eğilimi görürse vitaminleri dengeleyecektir diye düşündüm kuzum

Evet diğer forumlarda da benzerini denemiş doktorlar. Özellikle gynoferon yükseltebiliyormuş. Umarım öyledir de başka bir sorun yoktur İlk kez arıyor doktorum hem de mesaisi yok bugün çalışmadığı günde arayınca endişelendim Yediklerime de daha çok dikkat etmeliyim sanırım karbonhidratsız yapamıyordum

Kızlar, benim doktorum bana sadece demir, d vitamini ve arada ocean mummy kullan dedi. magnezyum benim Listemde yok, benim gibi olan var mı ?

Oo maşallah seninki kesin uzun boylu olur önden gidiyor seninki galiba ben 22+2 de bu hafta gittim 483 gr 28 cm di banada haftamla uyumlu olduğumu söyledi hemen büyüsün istiyorum ama zaman hiç akmıyor sanki

Ast alt falan istedimi ? Tansiyonun iyi çıkmış

Ast alt falan istedimi ? Tansiyonun iyi çıkmış
Hayır istemedi :/ Zaten daha detaylı bir kontrole gideceğim ama şuan serum almalı mıyım, almamalı mıyım onu düşünüyorum. Doktorum henüz cevap da vermedi. Gidip kendim hastaneye serum takın derim ama içine özel bir şey koyacaklar mı onu bilemiyorum

Sen görebiliyor musun? Mesela kaç çıkmış?
Yükselebilir ama ilaçları bırakınca düşecektir. Endişe etme
Ben de bir an önce gidip kan vermeliyim ya, hiç baktırmadım, böyle de çok endişe ediyor insan.

Kızlar, benim doktorum bana sadece demir, d vitamini ve arada ocean mummy kullan dedi. magnezyum benim Listemde yok, benim gibi olan var mı ?
Ben elevit, gynoferon, magnezyum ve d vitamini kullanıyorum. Şimdi bırakacağım hepsini haftaya kadar bakalım

Panik yapma doktorun ne derse onu yap. neye göre serum demişler onu anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…