2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Evet alarm kurmalıyım yoksa dalıp unutuyorum. Hamilelik ekstra dalgın yaptı hatta. Sabah uyanır uyanmaz açken gidiyorum ben de hep öyle aradan çıkarıyorum

Ben kaç kez kullandım mecbur, protein yoksa endişe etme nioli yağı ile baya düştü yoktu hatta idrardaki benim ben ona bağlıyorum geçen hafta düzenli kullanmadım biraz artmıştı tavsiye ederim

Canım ben de bir 173 eşim 188 oğlum bi doğdu 47 cm. Benim ilk şokumdu doğumdan önce de herkes eşim ve ben uzunuz diye şey diyordu aaaa 54 cm doğururusun sen filan ahahhahaha lohusa kafasına bak şimdi neden 47 cm diye çok üzülmüştüm

Yaaa Doğduktan sonra göreceğiz inşallah

Bacak boyunu 7 çarp canım boyu çıkıyor

Canım tabiiki endişe edeceksin sen annesisin ama lütfen ne kadar zor olsa da kendini kahretme en yakın arkadaşımın 3 çocuğundan ikisi yarık damak doğdu. Diğerlerinden tek farkı emmesi oldu yarık damak olduğu için belli bir kiloya kadar ameliyat edemiyorlar o süre içinde de yine çocuğa bir zararı yok sadece anne biraz daha yoruluyor. Arkadaşım biberonla sağdığı sütleri 10 dakikada bir iciriyordu sonra bebekleri kilo aldı ameliyatlarını oldular çok şükür şu anda turp gibiler biri 7 biri 5.5 yaşında ve hiç izleri bile kalmadı birisi üstün zekalı diğeri üstün yetenekli ve hiç bir fiziksel ya da bedensel problemleri de yok lütfen aklına kötü şeyler getirme

Kullandığın ilaçlardandır canım . İlaçları bırakınca düzelir endişelenme . Ablamda öyle oldu bütün ilaçları kestiler ama onun son zamanlarıydı o yüZden bebeği 1 hafta erken aldılar .
Sırf bu yüzden verilen hiç bir ilacı kullanmıyorum kanım normal demırım oyum buyum herseyım normal neden bos yere kendıme yükleyeyim ki ilaçları dedim ve ben sadece vıtamın kullanıyorum gerısı ıgnem ve coraspırınım var .
24. Haftada kan verecegım ne dusukse ona göre kulallanmayı dusunuyorum .

Canım eğer bel fıtığı, bel düzleşmesi veya kayması gibi problemleriniz yoksa kesinlikle öneriyorum yürüyüşü ama bu saydıklarım varsa mutlaka hamile pilatesi ama o da yüz yüze ve mümkünse fizik tedavi eğitimi olan bir eğitmen olmasını öneriyorum ( ben hem fizik tedavi hem de pilates şeklinde ilerliyorum yürüyüş yapmıyorum) artı bir de imkanınız var ise yüzme mükemmel olur

Merhaba tetanoz aşısından hemen sonra kanı almadılar değil mi? Benim ilk gebeliğimde dalgınlığa gelip öyle yaptılar bir sonucum çok değişik çökmüştü karaciğerle ilgili demişti doktorda. Sonradan hatırladım tetanoz aşısından hemen sonra yapmışlardı işlemi. Biz garantiye almak içim tekrar kan testi yaptırdık bir şey çıkmamıştı. Zaten bu sağlık ocaklarında yapılan tahliller başıma iş açmaktan başka bir şey yapmadı her seferinde pişman ettiler beni sağolsunlar. Umarım şeninde tetanozla ilintilidir

Kızlar bende pek okuyamayanlardanım bugün öyle bir sıcak vardı ki 3 kilo ter attım resmen. Gece uykumda terlediğimi hiç hatırlamıyorum su gibi uyandım. Bugünde eşime yemek yaptım 9 gün yokuz diye, kızımla valiz hazırla filan hiç oturmadım desem yeridir. Çok şükür ödem yok bende daha hiç son zamanlarda ayak bileklerimde şişme oluyordu ama bunda daha başlamadı. Biz yine yazlığa gidiyoruz bu sefer amacım tuvalet eğitimi komşular termometre plajda 48 gösteriyor demiş anneme, bakalım nasıl olcak bu sıcaklarla hamilelik

Su korkum var, yüzemiyorum gebelik öncesi fizyoterapist eşliğinde reformer yapıyordum. 5.aya kadar doktorum istemedi spor yapmamı, düşük tehlikesi sebebiyle. E şimdi de yaz tatili, 15 gün orda 15 gün burda olunca dedim en azından bu yürüyüşleri yapayım, bir de içinde ufak tefek egzersizlerde var. İnşallah doğru yapıykrumdur. Ben de sadece hafif düzey skolyoz var, diğerleri yok çok şükür

Tetanozun ikinci dozunu olduğum günün ertesi günüydü tam. Etkiliyor mu bu enzimleri acaba? Hiç öyle düşünmemiştim. Umarım onunla ilgilidir

Evet canım özellikle demir ilacından şüpheleniyorum bir de tüm vitaminleri ilaçları birlikte aldım. Kendim ettim kendim buldum belki de. Sana katılıyorum ama örneğin benim doktorum da hiçbir tahlil istemeden yazdı ilaçları. Bir de en son kendim isteyip kan vermiştim. Yine gittim kendim verdim. Niye kan değerlerini takip etmiyorlar bilmiyorum. Sadece ultrason yapıyor bizim doktor

Tetanozun ikinci dozunu olduğum günün ertesi günüydü tam. Etkiliyor mu bu enzimleri acaba? Hiç öyle düşünmemiştim. Umarım onunla ilgilidir
Bak alt benimde 73 çıkmış öyle not almış doktor şeninde ondandır bence, sonra idrar ve kan testi tekrarı istemiş. Ama ilk gebelikte benim çok akıntım oluyordu belki ondandır onda da vajihex kullanmışız gerçekten çok iyi bir fitil favorim

Eklentiler

• 5E6C96C5-EE07-4CEC-9D73-A3BADB669BC1.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 124
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…