Evet alarm kurmalıyım yoksa dalıp unutuyorum. Hamilelik ekstra dalgın yaptı hatta. Sabah uyanır uyanmaz açken gidiyorum ben de hep öyle aradan çıkarıyorumBen d vitamini ve multivitamini sabah kahvaltıdan sonra, demiri gece alıyorum. Sen de unutmamak için alarm kur canım. Aksi gibi o kadar yoğunum ki asla vakit bulamadım gün içinde aile hekimine gitmeye. Önümüzdeki hafta mutlaka gideceğim ama. İhmal etmemeliyiz
Ben kaç kez kullandım mecbur, protein yoksa endişe etme nioli yağı ile baya düştü yoktu hatta idrardaki benim ben ona bağlıyorum geçen hafta düzenli kullanmadım biraz artmıştı tavsiye ederimCrp olarak baktırmadım ona da en son 4 temmuzda bakılmıştı 16 çıkmıştı. Ama yine de ilaç vermediler bana antibiyotik. Ben de daha detaylı baktırmak için uzmana görüneceğim. Bugün sadece idrar bakıldı o da doktorum ödem için istedi. Protein varsa tansiyonuna idrarına baktır sonuçları göreyim diye. Asm doktoru da daha önce tek şase verdim daha veremem serum al falan diyince panik olmuştum ama şimdi bi tık paniğim geçti.
Canım ben de bir 173 eşim 188 oğlum bi doğdu 47 cm. Benim ilk şokumduCanım benim ne detaylı ultrason doktorum ne de kendi doktorum boyunu söylemiyor yaDoğunca ölçülecekmiş 2 farklı doktor aynı şeyi söylediği için . Ama çok merak ediyorum eşim 1,90 ben 1,75 , halası ve dayıları da uzun boylu. Herhalde uzun boylu bir bebek olur tahminim En son 21+2 de detaylıya girmiştim orada 481 Gr dı yanlış hatırlamıyorsam haftasıyla uyumlu çıkmıştı Sende nasıl durumlar nasıl kuzum
İnşallah canım benimEvet hissediyorum çok güzel bişey ya bu duygunun tarifi yok inşallah sağlıkla kucağımıza alırız canım
YaaaCanım ben de bir 173 eşim 188 oğlum bi doğdu 47 cm. Benim ilk şokumdudoğumdan önce de herkes eşim ve ben uzunuz diye şey diyordu aaaa 54 cm doğururusun sen filan ahahhahaha lohusa kafasına bak şimdi neden 47 cm diye çok üzülmüştüm
Bacak boyunu 7 çarp canım boyu çıkıyorCanım benim ne detaylı ultrason doktorum ne de kendi doktorum boyunu söylemiyor yaDoğunca ölçülecekmiş 2 farklı doktor aynı şeyi söylediği için . Ama çok merak ediyorum eşim 1,90 ben 1,75 , halası ve dayıları da uzun boylu. Herhalde uzun boylu bir bebek olur tahminim En son 21+2 de detaylıya girmiştim orada 481 Gr dı yanlış hatırlamıyorsam haftasıyla uyumlu çıkmıştı Sende nasıl durumlar nasıl kuzum
Canım tabiiki endişe edeceksin sen annesisin ama lütfen ne kadar zor olsa da kendini kahretmeKızlar selam detaylı ultrasondan çıktım ve çok kötüyüm saatlerdir ağlıyorum. Yavrumun tek taraflı dudak yarığı varmış, Nipt testim olmasına rağmen amniyosentez de önerdi doktor bağlantısını görebilmek için kromozomal bozukluk ile. Eğer yoksa da doğunca ameliyatlar olması gerekirmiş ve birsürü şeyden bahsetti çoğunu o kafayla dinleyemedim bile
Kullandığın ilaçlardandır canım . İlaçları bırakınca düzelir endişelenme . Ablamda öyle oldu bütün ilaçları kestiler ama onun son zamanlarıydı o yüZden bebeği 1 hafta erken aldılar .Arkadaşlar, karaciğer değerleri AST ve ALT yüksekliği diye bir durumla karşılaştınız mı hiç? Aile hekimliğinde tesadüfen kan vermiştim. Sonuçları kendi doktoruma da gönderdim. Şimdi aradı kullandığın tüm gebelik vitaminlerini bırak dedi. Haftaya tekrar değerlerini ölçeceğiz dedi
Canım eğer bel fıtığı, bel düzleşmesi veya kayması gibi problemleriniz yoksa kesinlikle öneriyorum yürüyüşü ama bu saydıklarım varsa mutlaka hamile pilatesi ama o da yüz yüze ve mümkünse fizik tedavi eğitimi olan bir eğitmen olmasını öneriyorum ( ben hem fizik tedavi hem de pilates şeklinde ilerliyorum yürüyüş yapmıyorum) artı bir de imkanınız var ise yüzme mükemmel olurKızlar ben sıcaklar sebebiyle hareketsiz kalıyorum biraz.bu hafta bu yürüyüş serisine başladım. Hem ufak spor hem de yürüyüşü bir arada barındırıyor. Dilkenn ‘in belki önereceği farklı şeyler de vardır, işin profesyoneli o bu arada küçük bir nickname değişikliğine gittim. kayıt olurken sitenin amacından uzak, kendimi fazla afişe edici fotoğraf ve isim koyduğumu sonradan fark ettim
Merhaba tetanoz aşısından hemen sonra kanı almadılar değil mi? Benim ilk gebeliğimde dalgınlığa gelip öyle yaptılar bir sonucum çok değişik çökmüştü karaciğerle ilgili demişti doktorda. Sonradan hatırladım tetanoz aşısından hemen sonra yapmışlardı işlemi. Biz garantiye almak içim tekrar kan testi yaptırdık bir şey çıkmamıştı. Zaten bu sağlık ocaklarında yapılan tahliller başıma iş açmaktan başka bir şey yapmadı her seferinde pişman ettiler beni sağolsunlar. Umarım şeninde tetanozla ilintilidirAST 39, ALT 63 çıkmış. Aile hekimi arkadaşım çok yüksek değil aslında dedi vitaminler de etkilemez dedi ama bilmiyorumBence ilaçlardan olabilir. Umarım öyledir ve kesince düzelir 5 Mayısta kan vermiştim daha önce 2,5 ay olmuş onda AST 15, ALT 13 çıkmış
Su korkum var, yüzemiyorumCanım eğer bel fıtığı, bel düzleşmesi veya kayması gibi problemleriniz yoksa kesinlikle öneriyorum yürüyüşü ama bu saydıklarım varsa mutlaka hamile pilatesi ama o da yüz yüze ve mümkünse fizik tedavi eğitimi olan bir eğitmen olmasını öneriyorum ( ben hem fizik tedavi hem de pilates şeklinde ilerliyorum yürüyüş yapmıyorum) artı bir de imkanınız var ise yüzme mükemmel olur
Bende makarna yapmamak için nefsimle savaş veriyorumNefsime yenik düşüp şalça ekmek yedim midem alev alev şuan
Tetanozun ikinci dozunu olduğum günün ertesi günüydü tam. Etkiliyor mu bu enzimleri acaba? Hiç öyle düşünmemiştim. Umarım onunla ilgilidirMerhaba tetanoz aşısından hemen sonra kanı almadılar değil mi? Benim ilk gebeliğimde dalgınlığa gelip öyle yaptılar bir sonucum çok değişik çökmüştü karaciğerle ilgili demişti doktorda. Sonradan hatırladım tetanoz aşısından hemen sonra yapmışlardı işlemi. Biz garantiye almak içim tekrar kan testi yaptırdık bir şey çıkmamıştı. Zaten bu sağlık ocaklarında yapılan tahliller başıma iş açmaktan başka bir şey yapmadı her seferinde pişman ettiler beni sağolsunlar. Umarım şeninde tetanozla ilintilidir
Evet canım özellikle demir ilacından şüpheleniyorum bir de tüm vitaminleri ilaçları birlikte aldım. Kendim ettim kendim buldum belki de. Sana katılıyorum ama örneğin benim doktorum da hiçbir tahlil istemeden yazdı ilaçları. Bir de en son kendim isteyip kan vermiştim. Yine gittim kendim verdim. Niye kan değerlerini takip etmiyorlar bilmiyorum. Sadece ultrason yapıyor bizim doktorKullandığın ilaçlardandır canım . İlaçları bırakınca düzelir endişelenme . Ablamda öyle oldu bütün ilaçları kestiler ama onun son zamanlarıydı o yüZden bebeği 1 hafta erken aldılar .
Sırf bu yüzden verilen hiç bir ilacı kullanmıyorum kanım normal demırım oyum buyum herseyım normal neden bos yere kendıme yükleyeyim ki ilaçları dedim ve ben sadece vıtamın kullanıyorum gerısı ıgnem ve coraspırınım var .
24. Haftada kan verecegım ne dusukse ona göre kulallanmayı dusunuyorum .
Kesinlikle etkiliyor bulabilirsem bak ben atıyım raporumuTetanozun ikinci dozunu olduğum günün ertesi günüydü tam. Etkiliyor mu bu enzimleri acaba? Hiç öyle düşünmemiştim. Umarım onunla ilgilidir
Bak alt benimde 73 çıkmış öyle not almış doktor şeninde ondandır bence, sonra idrar ve kan testi tekrarı istemiş. Ama ilk gebelikte benim çok akıntım oluyordu belki ondandır onda da vajihex kullanmışız gerçekten çok iyi bir fitil favorimTetanozun ikinci dozunu olduğum günün ertesi günüydü tam. Etkiliyor mu bu enzimleri acaba? Hiç öyle düşünmemiştim. Umarım onunla ilgilidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?