2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben doktoruma sordum normal dedi kuzum çok şiş olmadığı için ama sen ihmal etme için rahat eder genelde çok şiş olanlarda gebelik zehirlenmesinden şüphelniyor sanırım kuzenim hamile onun kadar şiş hamile görmedim onda bile gebelik zehirlenmesi çıkmadı vücutsal da olabiliyor ama sormakta fayda var tabi

Tansiyonunuzu hiç kontrol ettiniz mi ?

Kızlar bu nasıl sıcak gece evi 4,5 tur dönüyorum em son yerde salonda buldum kendimi asla esmiyor birde bugün tetanoz aşım var sıcakta ağrırsa hiç çekilmez
Ahhh sen bensin, oturduğum yerde saç diplerim, ensem göğsüm her yerim terliyor. Klima da yok, nasıl olacak böyle bilmiyorum

Tansiyonum normalde hep düşük olurdu ama sanırım artık yüksek en son detaylıda yüksek çıkmıştı ben de 2 gün önce sipariş verdim onu bekliyorum şuan. Umarım yüksek çıkmaz
Tansiyonunu sabah akşam takip et. Ve mutlaka doktora git. Seni korkutmak istemem ama çok fazla ödemin varsa preeklampsi sebebiyle oluyor olabilir o yüzden doktora git ki bi sorun varsada önlem alınsın. Bu arada ben ebeyim

Kızlar ben sıcaklar sebebiyle hareketsiz kalıyorum biraz. bu hafta bu yürüyüş serisine başladım. Hem ufak spor hem de yürüyüşü bir arada barındırıyor. Dilkenn ‘in belki önereceği farklı şeyler de vardır, işin profesyoneli o bu arada küçük bir nickname değişikliğine gittim. kayıt olurken sitenin amacından uzak, kendimi fazla afişe edici fotoğraf ve isim koyduğumu sonradan fark ettim

Tansiyonunu sabah akşam takip et. Ve mutlaka doktora git. Seni korkutmak istemem ama çok fazla ödemin varsa preeklampsi sebebiyle oluyor olabilir o yüzden doktora git ki bi sorun varsada önlem alınsın. Bu arada ben ebeyim
İdrar testinde protein yükselmesi falan yoktu geçen hafta baktırmıştım ama tansiyonu kontrol edeceğim düzenli.

Ahhh sen bensin, oturduğum yerde saç diplerim, ensem göğsüm her yerim terliyor. Klima da yok, nasıl olacak böyle bilmiyorum
Hiç sorma canım ben terlemem normalde yani troidden ötürü ama bu hamilelikten mi yoksa bu seneki sıcaklardan mı anlamadım su içinde kalıyorum bizdede klima yok ve Bursa cidden çok nemli evimizde 2 yönden güneş alıyor dün hem sıcaktan hemde nefes alamakta zorlandım hormonların etkisiyle ağladım resmen eşime çocuk gibi

Arkadaşlar tomee tippee nin biberonları hakkında ne düşünüyorsunuz? Deneyimli annerim kulanan oldu mu? Şu modeli indirime girmiş yorumları iyi ama size sormak istedim almadan önce

Eklentiler

• IMG_9118.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 52
Ben spor yaparken bile terlemeyen biriydim düşün İstanbul da öyle, düşün ki bir de bizim ev güneş almıyor. Alsa ne yapardım bilmiyorum. Dün akşam da yatılı erkek misafirimiz vardı, sabah yazmayla kahvaltı yapmak vs bitirdi beni Pazartesi memlekete geçeceğim, evimiz serin oluyor tek avuntum o şu anda

En azından bir memleketin var bende annemlere geçicem 31 temmuzda ama onlarda İstanbul’da hiç kaçış yok tek avunduğum şey doğumumuz ve son ayımızda havalar böyle olmayacak ben ilk oğlumu ağustosta doğurdum çok zordu

ya ben de Eylül ayını atlatayım diye bekliyorum, sonra direkt izine çıkacağım okulda hem 3.katta olacağım hem de sıcaklar hala bitmemiş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…