2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
AST 39, ALT 63 çıkmış. Aile hekimi arkadaşım çok yüksek değil aslında dedi vitaminler de etkilemez dedi ama bilmiyorum Bence ilaçlardan olabilir. Umarım öyledir ve kesince düzelir 5 Mayısta kan vermiştim daha önce 2,5 ay olmuş onda AST 15, ALT 13 çıkmış

Oo maşallah seninki kesin uzun boylu olur önden gidiyor seninki galiba ben 22+2 de bu hafta gittim 483 gr 28 cm di banada haftamla uyumlu olduğumu söyledi hemen büyüsün istiyorum ama zaman hiç akmıyor sanki
Oy maşallah kuzum çok güzel Bende öyle hemen büyüsün istiyorum çok heyecanlı bir süreçmiş Hareketleri hissediyorsun değil mi

Geçmiş olsun kuzu ya umarım düzelir ama evet çok yüksek değil, sıkıntı çıkmayacaktır

soyasosu Şimdi aklıma geldi. Doktor bana d vitamini sabah, magnezyum öğleden sonra, demir de gece yatmadan almalısın demişti. Ben genelde unutup akşam yemekten sonra hepsini birlikte alıyordum. Belki böyle yapmak da karaciğerimi yormuştur Sen de bir kan ver canım. Aile hekimine ben gebelikle ilgili hepsine bakın dedim toxoplazmaya kadar her şeye baktı yine. Ayda bir yaptıralım doğuma kadar

Ben d vitamini ve multivitamini sabah kahvaltıdan sonra, demiri gece alıyorum. Sen de unutmamak için alarm kur canım. Aksi gibi o kadar yoğunum ki asla vakit bulamadım gün içinde aile hekimine gitmeye. Önümüzdeki hafta mutlaka gideceğim ama. İhmal etmemeliyiz

Benim de en son 13 mayısta bakılmıştı tüm değerlerime. Ağustos başında memlekette hem şeker yüklemesi hem de kan değerlerine baktırsam iyi olacak. Ben d vit kahvaltıda kullanıyorum. Kahvaltıdan yarım saat sormada multivitamin ve corasprini alıyorum. 2 saat sonra da demiri. Aslında demiri gece almak daha mantıklı olacak sanırım. Buradaki her arkadaşın yaşadığı bizlere de tecrübe oluyor aslında

Demiri gece almak çok mantıklı oluyor, hem aç içilmesi gerekli hem de üstüne bir şey yenmemesi gerekli ya, ben çok rahat ettim öyle. Alarm kurdum bide unutmamak için.

İdrarda enfeksiyon var. Asm doktoru kanımdaki su miktarı da yeterli gelmiyor sana günde 4 litre içmene rağmen dedi. O yüzden serum taktırmamı söyledi
Ödemden dolayı öyle demiş o zaman. Yani sadece vücudunun susuz kalmasına bağlıysa ödemin korkma o zaman bişey olmaz. Taktırırsın serum ama ben aile hekimlerine pek güvenmiyorum o yüzden doktorunu bekle

Coraspirini gece almak daha iyi diye biliyorum ben 8 gibi içiyorum

Demiri gece almak çok mantıklı oluyor, hem aç içilmesi gerekli hem de üstüne bir şey yenmemesi gerekli ya, ben çok rahat ettim öyle. Alarm kurdum bide unutmamak için.
Ben ara öğün gündüz pek yemediğim için sorun olmuyor ama gece daha mantıklı duruyor yine de

Bayramdan önce de enfeksiyonum vardı o testlerde yaptırmıştım onlar normal çıkmıştı. Ama enfeksiyon hep var
Geçmiş olsun bende de var başından beri 3 kere şase 5 gün antibiyotik kullandım idrar yolu biraz düşmüştü geçen hafta ama crp 25 yükselmişti yine şase verdiler en son kullandım baktırmadım bende mi baktırsam bizim sağlık ocağı haftada 2 kez 9-10 arası kan alıyo ve idrar almıyo o yüzden acile gitmek zorunda kalıyorum, crp kaç çıkmış peki

Crp olarak baktırmadım ona da en son 4 temmuzda bakılmıştı 16 çıkmıştı. Ama yine de ilaç vermediler bana antibiyotik. Ben de daha detaylı baktırmak için uzmana görüneceğim. Bugün sadece idrar bakıldı o da doktorum ödem için istedi. Protein varsa tansiyonuna idrarına baktır sonuçları göreyim diye. Asm doktoru da daha önce tek şase verdim daha veremem serum al falan diyince panik olmuştum ama şimdi bi tık paniğim geçti.

Ödemden dolayı öyle demiş o zaman. Yani sadece vücudunun susuz kalmasına bağlıysa ödemin korkma o zaman bişey olmaz. Taktırırsın serum ama ben aile hekimlerine pek güvenmiyorum o yüzden doktorunu bekle
Bekliyorum bakalım. Sadece su içiyorum hala. Bu sefer takviye de isteyeceğim önleyecek varsa.

Benim rutin gittiğim doktorumda perinatologta o bana aç tok fark etmez ama gece al ilacı demişti o yüzden ben akşam içiyorum
Ay ben bu doktorları da anlayamıyorum mesela idrar toku enfeksiyonu için kimi doktor nioli yağını kullanabilirsin derken, kimi de kullanmayın diyor gerçi 12.haftada görünen sorun 22.haftada tamamen ortadan kalkmıştı. Demek ki işe yaramış bende kahvaltıdan sonra kullanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…