2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Maşallah 4. Cocuk mu anaa hemde kız mı Saglıkla gelsın ınsallah
Ne güzel göbüş fotoğrafları gelmiş Yalnız benimki sanki 6-7 aylık gibi görünüyor arkadaşlar neden böyle acaba?
Korkma korma benımde oyle ama duragan döneme gectım benım karnım birden cıktı şu an baya baya var yanı karnım kzıımda cok kucuktu
16. Haftada cinsiyeti öğrenince patlattım kızımla göbegimize baskı yaptıgımız resmi kimse benden beklemediği için büyük bir şok oldu
O kadar gecende elbıseyle paylastım ama elbıse geniş olunca gobek bellı olmadı

Ayak bileklerim davul gibi şiş. Ödemim inanılmaz fazla. Ofiste yürüyüp, yukarı da dikiyorum ayaklarımı. Günde 3-4 litre su da tüketiyorum ama nafile. Geçmiyor asla. Böyle olan ve çözümünü bulabilen var mı kızlar?

İnşallah herşey yolunda gider bebeğin sağlıkla doğar bi bakarsn dudağı öyle değil sen Umut et öyle olsun canım hiç stres yapma üzülme lütfen

Karbonhidratı ve tuzu sınırlamak. Ama bazen ne yaparsan yap fayda etmiyor bazı vücutlar daha yatkın oluyor ödeme.

bende aynı öyleyim :S dün doktor tahlil istedi bugün yaptırıcam bakalım. yok böyle şişmek yani

B
Ay ne bileyim tuz falan da asla tüketmem normal hayatımda. Karbonhidratı bi tık daha sınırlayayım madem
bende aynı öyleyim :S dün doktor tahlil istedi bugün yaptırıcam bakalım. yok böyle şişmek yani

Eğer tahlil sonuçları temiz çakarsa böbreklerinizi de kontrol ettirin mutlaka, ne yazıkki böbreklerdeki problem de ödeme sebep olabiliyor.

Ben sabah uyandıgımda ellerimi zor kapatıyorum sonra sonra gecıyor ellerım şiş uyanıyorum. Tuzu da azalttım aslında ama işte yinede oluyor.
Ekmek sadece kahvaltıda tüketirim baska da öyle aman aman karbonhidratımda yok

Canım bende çok fazla yok elimde ya da yüzümde sadece akşamları dizlerimden aşağı ve ayak bileklerim şişmiş oluyor.Sabahları iniyor akşam yine aynı döngü.Bende hareketliyim ve 3 lt su içiyorum tuz tüketmiyorum ama ayak bileklerim özellikle çok şişiyor

Benim de sadece ayak bileklerimde oluyor. Akşamları iyice şişiyor sabahları bi tık daha inik oluyor. Gören arkadaşlarım korkuttu dün baya doktorunu ara diye. Durduk yere tedirgin etti beni. Tuz tüketmem normal hayatımda da 4 litre de su içiyorum ama sanırım hareket konusunda bi tık yetersiz kaldım. Yazdım doktoruma şimdi eğer gerek duyarsa gideceğim

korkma canım ya, yüz - göz şişmiyorsa korkulacak bişey yokmuş. tansiyon kontrolü beyazlardan uzak ve bol su.
sıcaklardan da şişiyoruz olabilir. ama yüz-göz şişmesi önemliymiş.

Benim artık vuruşları dışarıdan net belli oluyor. Kimi zaman da içeride bir gerginlik gibi oluyor dışarıya gozukmeden başladı hareketlenmeye diyorum. Genel olarak kahvaltı sonrası, akşam yemeği sonrası, gece yattığımda ve gece tuvalete kalktıktan sonra hereketleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…