Benim dr izin vermiyorValla ben dünden beri yatıyorum ancak kendime gelebildim bugün de sanki çok iş yapmış gibi havuza gidip kendimi ödüllendiricem
Kızım bacakları ile kapattığı için yüzünü hiiç göremedik. Uğraştık ama açmadı. Elleri değil üstelik bacakları. Baya garip bir pozisyondaydı kendisi
Valla ya taktik istersen benim ki şişko olmuş haberim yok. En son geçen hafta devlette ölçüldü tam gramına baktım şimdi 880 gram. Bu kız bir haftada 400 gr mı aldı yani.?Maşallah en son kimden taktik istiyordunminnoş deme artık ona tonbiş kız olmuş o Hayırlı sonucların olsun.
Canım ben bunu bugün tanıdığımla konuştum, Bebek eğer normal kilo aldıysa kontrolde 900 gr olmalı falan dedim. Onlar da hem devlet hem özel kontrollü gitmişler. Devlette hep özele göre az kilo söylediler, eksik çıkarsa şaşırma üzme kendini dedi. Bebeğin doğum kilosu özeldekiyle uyumlu çıkmışValla ya taktik istersen benim ki şişko olmuş haberim yok. En son geçen hafta devlette ölçüldü tam gramına baktım şimdi 880 gram. Bu kız bir haftada 400 gr mı aldı yani.?
Boyu da geçen haftaya göre 3 cm fazla görünüyor. Ben o yüzden çok şaşırdım ve bir endişe ettim. Böyle olunca da kafa çevresi haftasıyla uyumlu kalmış. Ama boy kilo önde. Acaba normal mi? Ay annelik çok zor
Ah teşekkür ederim cevabın için. Şeker de çıkmadı o yüzden normal olarak değerlendirip ismini minnoş kızımdan şişko kızıma terfi ettirdimCanım ben bunu bugün tanıdığımla konuştum, Bebek eğer normal kilo aldıysa kontrolde 900 gr olmalı falan dedim. Onlar da hem devlet hem özel kontrollü gitmişler. Devlette hep özele göre az kilo söylediler, eksik çıkarsa şaşırma üzme kendini dedi. Bebeğin doğum kilosu özeldekiyle uyumlu çıkmış
Ay benimkine ne diyecekler bakalım, siz gittikçe ben heyecanlanıyorumAh teşekkür ederim cevabın için. Şeker de çıkmadı o yüzden normal olarak değerlendirip ismini minnoş kızımdan şişko kızıma terfi ettirdim
Benim 6 haftada kanamam(!) olduğu zaman bakıldı. 19 civarıydı ve doktor biraz düşük demişti. Tedavili olduğu için progesteron kullanıyordum. İlave progesteron verdi.Merhaba kızlar ben nasipse mart annesi olacağım ama siz tecrübeli hamişlere bir sorum olacaktı 5+4 de doktorun istediği kan tahlillerini yaptırdım beta 7480 çıktı progesteron 15.42 ama burada düşük olduğuna dair şeyler okudum biraz endişeliyim aranızda fikri olan yada yolun başındayken progesteron değeri böyle olan var mı?
Kilo ve boy olarak her ultrason farklı oluyor gerçekten benim oğluşum 3,150 gram doğacak dediler bi kaç saat sonra 2,980 doğduCanım ben bunu bugün tanıdığımla konuştum, Bebek eğer normal kilo aldıysa kontrolde 900 gr olmalı falan dedim. Onlar da hem devlet hem özel kontrollü gitmişler. Devlette hep özele göre az kilo söylediler, eksik çıkarsa şaşırma üzme kendini dedi. Bebeğin doğum kilosu özeldekiyle uyumlu çıkmış
Aşk olsun annesi bari tontik falan olsunAh teşekkür ederim cevabın için. Şeker de çıkmadı o yüzden normal olarak değerlendirip ismini minnoş kızımdan şişko kızıma terfi ettirdim
Yaa maşallah kocaman yapmışsın kızınıKızlar şeker yüklemesi için kahvaltı edecektim ama bugün kontrolde büyük çıktı kızım. Doktor da riske atamam dedi. Ben de tabi ki kabul ettim ve o iğrenç sıvıyı içtim. Ay nolur dua edin de şeker çıkmasın genetik bir şey olsun.Minnoş miniğim diye sevdiğim çiçeğim 1250 gr ve 38 cm. Haftasından 2 hafta önde çıktı
Ben 27yim dahaYaa maşallah kocaman yapmışsın kızını
Sen kaç haftalık oldun canım ?
Devletın ölçümlerine bakma canım . Onlar baya az ölçüyor hiç kıyaslama oraylaBenim dr izin vermiyoryukarıdan aşağıda yüzenleri izliyorum
Kızım bacakları ile kapattığı için yüzünü hiiç göremedik. Uğraştık ama açmadı. Elleri değil üstelik bacakları. Baya garip bir pozisyondaydı kendisi
Valla ya taktik istersen benim ki şişko olmuş haberim yok. En son geçen hafta devlette ölçüldü tam gramına baktım şimdi 880 gram. Bu kız bir haftada 400 gr mı aldı yani.?
Boyu da geçen haftaya göre 3 cm fazla görünüyor. Ben o yüzden çok şaşırdım ve bir endişe ettim. Böyle olunca da kafa çevresi haftasıyla uyumlu kalmış. Ama boy kilo önde. Acaba normal mi? Ay annelik çok zor
Senin ne zaman kontrolün? Sağlıklı olsunlar hep iyi şeyler duyalımAy benimkine ne diyecekler bakalım, siz gittikçe ben heyecanlanıyorumbu arada benimkinin de son kontrolde ayakları başındaydı. Tipi kocama benzese de hareketleri anası olacak belli
Şimdi konuşulunca bende kızımda ki sonuçlara baktım 29 haftalıkken 1314 grammışKızlar şeker yüklemesi için kahvaltı edecektim ama bugün kontrolde büyük çıktı kızım. Doktor da riske atamam dedi. Ben de tabi ki kabul ettim ve o iğrenç sıvıyı içtim. Ay nolur dua edin de şeker çıkmasın genetik bir şey olsun.Minnoş miniğim diye sevdiğim çiçeğim 1250 gr ve 38 cm. Haftasından 2 hafta önde çıktı
Ben de zayıf doğmuşum aslında ama. Büyüdüm sonuçtaDevletın ölçümlerine bakma canım . Onlar baya az ölçüyor hiç kıyaslama oraylaolsun saglıklı olsun saglıkla dogsun zayıf olmasından ıyıdır ele avuca gelir dogunca rahat edersin Ben kızımda bır ayda 4 kılo almıstım sanırım oda boyle 5. Ayımdaydı Ama kızım almıyordu dogdugundada almadı hiç almadı hala almıyor Hep sınırın bir tık üstüyüz alta da düşmedik
Kızımın şişko olduğuna bir kez daha ikna oldumŞimdi konuşulunca bende kızımda ki sonuçlara baktım 29 haftalıkken 1314 grammışki bu bebek 3950 doğdu bazen ölçümler hatalı çıkıyor ama bu haftalarda - +500 çıkmaz bence. Bana da 3500 dediler 3950 doğdu bir saat sonra ki bana 3950 deseler sezaryen a al hocam çıkmaz benden diye ağlardım herhalde, insan psikolojik olarak doğuramaz gibi geliyor
Ayın 10unda inşallah. Benimki yüzünü açıyor sonra ya, kıyamıyor bize sanırımSenin ne zaman kontrolün? Sağlıklı olsunlar hep iyi şeyler duyalımbir de yüzlerini görelim kapatmasınlar
Aramızda 2 hafta varmışBen 27yim daha
Teşekkür ederim inşallah hepimiz bebeklerimizin hep sağlıklı olduğunun haberlerini alırızAramızda 2 hafta varmışsağlıklı olsun da önden gitsin daha iyi boşver şekerde çıkmamış zaten keyfini çıkart
Hamileyken her göbüş güzeldir21+6 olup 36 haftalık görünen bir gebe bırakalım burayasize demiştim
Not: odanın dağınıklığını görmeyin
Eki Görüntüle 3282697
İkinci çocuk göbeğidir o ikinci çocuk21+6 olup 36 haftalık görünen bir gebe bırakalım burayasize demiştim
Not: odanın dağınıklığını görmeyin
Eki Görüntüle 3282697
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?