2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Valla ben dünden beri yatıyorum ancak kendime gelebildim bugün de sanki çok iş yapmış gibi havuza gidip kendimi ödüllendiricem
Benim dr izin vermiyor yukarıdan aşağıda yüzenleri izliyorum
soyasosu canım peki birler sorcam bebeğin yüzü son kontrolüne göre değişmişmiydi
Kızım bacakları ile kapattığı için yüzünü hiiç göremedik. Uğraştık ama açmadı. Elleri değil üstelik bacakları. Baya garip bir pozisyondaydı kendisi
Maşallah en son kimden taktik istiyordun minnoş deme artık ona tonbiş kız olmuş o Hayırlı sonucların olsun.
Valla ya taktik istersen benim ki şişko olmuş haberim yok. En son geçen hafta devlette ölçüldü tam gramına baktım şimdi 880 gram. Bu kız bir haftada 400 gr mı aldı yani.?
Boyu da geçen haftaya göre 3 cm fazla görünüyor. Ben o yüzden çok şaşırdım ve bir endişe ettim. Böyle olunca da kafa çevresi haftasıyla uyumlu kalmış. Ama boy kilo önde. Acaba normal mi? Ay annelik çok zor

Canım ben bunu bugün tanıdığımla konuştum, Bebek eğer normal kilo aldıysa kontrolde 900 gr olmalı falan dedim. Onlar da hem devlet hem özel kontrollü gitmişler. Devlette hep özele göre az kilo söylediler, eksik çıkarsa şaşırma üzme kendini dedi. Bebeğin doğum kilosu özeldekiyle uyumlu çıkmış

Ah teşekkür ederim cevabın için. Şeker de çıkmadı o yüzden normal olarak değerlendirip ismini minnoş kızımdan şişko kızıma terfi ettirdim

Ah teşekkür ederim cevabın için. Şeker de çıkmadı o yüzden normal olarak değerlendirip ismini minnoş kızımdan şişko kızıma terfi ettirdim
Ay benimkine ne diyecekler bakalım, siz gittikçe ben heyecanlanıyorum bu arada benimkinin de son kontrolde ayakları başındaydı. Tipi kocama benzese de hareketleri anası olacak belli

Benim 6 haftada kanamam(!) olduğu zaman bakıldı. 19 civarıydı ve doktor biraz düşük demişti. Tedavili olduğu için progesteron kullanıyordum. İlave progesteron verdi.

Kilo ve boy olarak her ultrason farklı oluyor gerçekten benim oğluşum 3,150 gram doğacak dediler bi kaç saat sonra 2,980 doğdu

Yaa maşallah kocaman yapmışsın kızını
Sen kaç haftalık oldun canım ?

Devletın ölçümlerine bakma canım . Onlar baya az ölçüyor hiç kıyaslama orayla olsun saglıklı olsun saglıkla dogsun zayıf olmasından ıyıdır ele avuca gelir dogunca rahat edersin Ben kızımda bır ayda 4 kılo almıstım sanırım oda boyle 5. Ayımdaydı Ama kızım almıyordu dogdugundada almadı hiç almadı hala almıyor Hep sınırın bir tık üstüyüz alta da düşmedik

Ay benimkine ne diyecekler bakalım, siz gittikçe ben heyecanlanıyorum bu arada benimkinin de son kontrolde ayakları başındaydı. Tipi kocama benzese de hareketleri anası olacak belli
Senin ne zaman kontrolün? Sağlıklı olsunlar hep iyi şeyler duyalım bir de yüzlerini görelim kapatmasınlar

Şimdi konuşulunca bende kızımda ki sonuçlara baktım 29 haftalıkken 1314 grammış ki bu bebek 3950 doğdu bazen ölçümler hatalı çıkıyor ama bu haftalarda - +500 çıkmaz bence. Bana da 3500 dediler 3950 doğdu bir saat sonra ki bana 3950 deseler sezaryen a al hocam çıkmaz benden diye ağlardım herhalde, insan psikolojik olarak doğuramaz gibi geliyor

Ben de zayıf doğmuşum aslında ama. Büyüdüm sonuçta sağlıklı olsunlar da aslında çok önemli değil. Her çocuğun bir yapısı oluyor. İsmi İnci olan minnoş bir çiçekten de öyle bir yapı beklerdim zaten

Kızımın şişko olduğuna bir kez daha ikna oldum halasına benzeyecek sanırım ama canım görümcem tabi benzesin istiyorsa

Senin ne zaman kontrolün? Sağlıklı olsunlar hep iyi şeyler duyalım bir de yüzlerini görelim kapatmasınlar
Ayın 10unda inşallah. Benimki yüzünü açıyor sonra ya, kıyamıyor bize sanırım
canım bir tanıdığımın bebeği 26 ya da 28.haftada 1600 küsür gramdı. Diyetisyen kontrollü gitti, gebelik şekeri vs de vardı tabi. Şimdi 38.haftada 3300müş kilosu. Senin alanın zaten beslenme, sen o dengeyi çok güzel sağlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…