Aksine karbonhidratı azalttım. Bol bol süt ürünü ve protein tükettim. Evet hatta en son üç gün geri çıkmıştı ama genelde uyumlu çıkıyordu. Yani iri olması benim beslenmem sayesindeyse tüm taktiklerimi veririmBu arada beslenme rutininde bir değişiklik yaptın mı, yanlış hatırlamıyorsam senin bebiş haftasıyla uyumluydu
Etkisi vardır mutlaka, sen yolla bize taktikleriAksine karbonhidratı azalttım. Bol bol süt ürünü ve protein tükettim. Evet hatta en son üç gün geri çıkmıştı ama genelde uyumlu çıkıyordu. Yani iri olması benim beslenmem sayesindeyse tüm taktiklerimi veririm
Arkadaşlar 20’lik dişim çürümüş galiba dünden beri çok ağrıyorHamilelikte diş çektirileniniz var mı? Ben hayatımda diş problemi yaşamadım şimdi gebelikte o da nüks etti. Tedavi edilmezse daha kötü sonuçları olabiliyor gibi yazılar okudum korkuyorum
Evet ben de sonrasından korkuyorum. Bir de bizim yurtdışında doğum düşüncemiz var. 1 ay sonra kısmetse gidiyoruz. Gittiğim yerde böyle bir ağrı çekersem tedavisiyle uğraşmak daha zor. Son 3 ayda yapmıyorlarmış çoğu işlemi zatenBana ilk başta kanal tedavisi istedi diş doktoru, konsültasyon istedi, ama kadın doğum onay vermedi, 12.haftadan snra dedi.. Geçen kuzenım geldi konusurkn, hamıleyken diş çektirdgini söyledi, olabılıo yani.. Eğer duramıyosan yaptır yani, bayagı da var önümüzde doğuma kadar
Canım maşallah bebeğineAksine karbonhidratı azalttım. Bol bol süt ürünü ve protein tükettim. Evet hatta en son üç gün geri çıkmıştı ama genelde uyumlu çıkıyordu. Yani iri olması benim beslenmem sayesindeyse tüm taktiklerimi veririm
Yaa ne güzel teselli verdin teşekkür ederimCanım maşallah bebeğineşeker yükleme istemiyordun ancak bebek için gerekliyse en iyisini doktor biliyor. O yüzden içini ferah tut ben de yaptırdım ki sana göre çok dikkatsiz besleniyordum ve bende çıkmadı. Eminim sende de yoktur ki diyelim oldu zaten sen dikkatli besleniyorsun hayatında bir değişiklik olmayacak
Canım sonuçlar yarın mı çıkacak, haberdar et biziYaa ne güzel teselli verdin teşekkür ederimevet zaten dikkatliydim ama yine de kimse de çıkmasın, kimse hiç endişe duymasın
Bugün çıkar, açlık kan şekeriminin sonucu 20 dk sonra çıktıCanım sonuçlar yarın mı çıkacak, haberdar et bizi
Olsun canım için rahat olur inşallah şeker çıkmaz geçen ilk oğlumdaki notlarımı buldum 28+0 da 1,150 miş seninki az tontik olmuş ama inşallah şekerden değil kendisi tombiştir annesi güzel haberlerini bekliyorumKızlar şeker yüklemesi için kahvaltı edecektim ama bugün kontrolde büyük çıktı kızım. Doktor da riske atamam dedi. Ben de tabi ki kabul ettim ve o iğrenç sıvıyı içtim. Ay nolur dua edin de şeker çıkmasın genetik bir şey olsun.Minnoş miniğim diye sevdiğim çiçeğim 1250 gr ve 38 cm. Haftasından 2 hafta önde çıktı
Ay onlar daha çok döner yaBugün çıkar, açlık kan şekeriminin sonucu 20 dk sonra çıktıbu arada ben bebek kaburgalarıma vuruyor derken haklıymışım, bebek daha dönmemiş ama ayakları kafasının üstündeydi ve yüzünü de bacakları kapatmıştı
Benim progesteron değerime hiç bakılmamışMerhaba kızlar ben nasipse mart annesi olacağım ama siz tecrübeli hamişlere bir sorum olacaktı 5+4 de doktorun istediği kan tahlillerini yaptırdım beta 7480 çıktı progesteron 15.42 ama burada düşük olduğuna dair şeyler okudum biraz endişeliyim aranızda fikri olan yada yolun başındayken progesteron değeri böyle olan var mı?
Yaaa maşallah anneneEtkisi vardır mutlaka, sen yolla bize taktiklerigerçi annem bebeğin 1 hafta önde olduğunu duyunca bir de onu doğurması var, o kadar dikkat etme madem beslenmene dedi kadın 5.5 kiloyu normal doğurunca bir bildiği vardır diyorum ama olsun kızım yeterki iyi beslensin, sezeryan olurum hiç sorun değil
İnternette o kadar çok değişik ve olumsuz şey var ki siz de yazmışsınız zaten bütün moralim bozuldu bilemedim ne yapacağımı ama haklısınız bundan sonra okumayacağım inşallah teşekkür ederim, sizlerde sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınızBenim progesteron değerime hiç bakılmamışbetanız da gayet güzel, birinci kural internette yazılan her şeyi okumayın. Biz okuduk ne kadar yanlış olduğunu gördük sağlıkla devam eder inşallah gebeliğiniz
Hep tansiyondanBende hiç sesin çıkmayınca merak etmiştim
Canım sonuçlar yarın mı çıkacak, haberdar et bizi
Kızlar birinci saatim 151 çıkmış ama referans aralığı 0-180 görünüyor. Ama referans aralığı normalde hep 140’a kadar görürdüm biraz şaşırdım o yüzden. Hiç bunu deneyimleyen var mı?Olsun canım için rahat olur inşallah şeker çıkmaz geçen ilk oğlumdaki notlarımı buldum 28+0 da 1,150 miş seninki az tontik olmuş ama inşallah şekerden değil kendisi tombiştir annesi güzel haberlerini bekliyorum
Ay maşallahBugün 3 kez duş almış 26+2 lik hamile pozu
Maşallah güzel kuzuya, ama iyi yapmışsın. Ben de iri bebek diye korkup yaptırdım bak çıktıKızlar şeker yüklemesi için kahvaltı edecektim ama bugün kontrolde büyük çıktı kızım. Doktor da riske atamam dedi. Ben de tabi ki kabul ettim ve o iğrenç sıvıyı içtim. Ay nolur dua edin de şeker çıkmasın genetik bir şey olsun.Minnoş miniğim diye sevdiğim çiçeğim 1250 gr ve 38 cm. Haftasından 2 hafta önde çıktı
Kaç gr olarak yaptırdınnnn ona göre değişiyor referansları geneldeKızlar birinci saatim 151 çıkmış ama referans aralığı 0-180 görünüyor. Ama referans aralığı normalde hep 140’a kadar görürdüm biraz şaşırdım o yüzden. Hiç bunu deneyimleyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?