2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bir haberim daha var. Memorial hastanesine gidiyorum ben doğumu da orda yapma planım vardı ve açıkçası verecekleri fiyattan korkuyordum. Gebeliği ilk öğrendiğimde bir fiyat almıştık. Sistemlerinde kayıt açmışlar ve fiyat sabitlenmiş ben fiyat sabitlemesi olmaz diye düşünüyordum hep her şeye çok zam geldiği için. Hala çok pahalı bir hastane ancak beklediğimin altında kaldı yine de. Belki sizin hastanelerde de vardır bu durum bir an önce görüşün bence

Yaa ne güzel olmuş . Eğer bizde de varsa ve ben görüşmediğim için şu an aşırı pişman oldum

Ay ne güzel, bizimkinde yokmuş öyle şeyler direkt sormuştum

Ya ne güzel inşallah acıbademde de vardır böyle bişey amin

Bazı hastaneler de şöyle oluyor belirli bir haftaya gelince sabitliyor belki öyledir hani 30 da veya 35 de gibi bunuda isterseniz sorun
Bizimkinde diyelim ki akşam acilden doğuma girdiniz, o geceki nöbetçi doktorun ünvanına göre ücret ödeniyormuş ancak son 3 ay kendi doktoruna kesintisiz muayene olursan doktorunun ücretini ödüyormuşsun yani diğerini de yapacaklarını zannetmiyorum ama sorarım yine de

Sizin hastane her detayı düşünmüş İnşallah çok pahalı dr denk gelmez doğuma diyelim ama cidden her hastane kendine göre bir sistem yapıyor işte keşke hepsi aynı olsa zam oranları filanda aynı oranda artsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…