2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bi aksilik olmazsa her ay gideceğim, en azından kendi doktorumun ücretini öderim valla sabitleme işini bir verdikleri zamda bir de kiralarda yapıyorlar ülkemizde. Geri kalan her şeyde ver Allahım ver

Kızlar şöyle bi kapı süsü yaptırmak istiyorum bu sayfa 500 diyo daha uyguna yapabilecek tanıyo musunuz
Ben makrome sormadım ama benim sorduklarım hep daha pahalıydı. O yüzden kendim yapabilirim diye düşünüyorum. Böyle bir şey

Eklentiler

• IMG_3389.webp
    57 KB · Görüntüleme: 90
Hamileyken her göbüş güzeldir iç karnın küçüktür olur öyle şeyler

Yok kız hamılelıkten öncede göbekliydim, 36 bedenken bile göbekliydim o göbek hiç gitmedi bende, sezeryandan snra daha bir sağlamlaştırdı yerini hemen size söylüyorum, şimdiden alın isterseniz, normal yada sezaryen farketmez hemen korse alın... Ben yamuna almıştım, o zmn bile pahalıydı, şimdi nasıldır bılmıorm.. Ama bnm gibi kenara koymak için almayın, mutlaka doğumdan snra düzenli en az her gun 6 7 saat takın, göbek olmasın

Bugun bende sabahtan özel hastaneye gidip kan verdim, cinsiyet için gitmiştim daha önce, doktor araya sıkıştırdı sabahtan aldı kanı allahtan... Safra asidi geç belli oluyormuş, 2 gün sonra dedi, pazartesi veya salı tekrar gitcem.. Bakalım hem bebege bakcak hem kan degerleri ne... Enfeksiyon bitmiş mi onu öğrencem, ki en önemlisi safra asidi, hafiften kaşınıyorm ve sabahları az bıraz çıkarıyorum, inşallah artmamıştır bari diye umut ediyorum sıcaklar galıba bana hiç yaramıyor, önceki gebelık te de agustosda patlamıştı bu kolestaz haftaya gitcem bakalım yazarım sizede.. Dua edin kızlar, bari bu sefer en azından 35 haftayı göreyim

A Astrologsero soyasosu kızlar fikir olması için paylaşıcam trendyolda bu kapı süsünün tek isimli ham hali var bu şekilde alıp süslemeyi yapabilirsiniz görsel ekliycem sayfaya bakıp yorum görsellerini detaylı inceleyebilirsiniz ben şimdilik böyle alıp kendim süslemesini yapmayı düşündüm

Eklentiler

• F2BA4152-677E-4703-8843-527EBA76F4A9.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 77
  • AA5F399E-7319-4B23-8A63-A36B6AE07DAA.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 65
  • 0A9247B2-C066-4556-962A-7D71EF8CCE91.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 62
  • 548F5E5E-2EB0-42F3-8BD0-19FB1874662D.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 74

Ben instagramda soner süs bebek diye Bi sayfada yaptrmıstm.. Yine oraya yaptrcam.. Açıkçası en ucuzu hangısıyse onu yaptrcam orası yine uygundu o zmnlar, şimdi bilemedim ama böyle makrome mi oluyo öyle yapmıo.. Bi bakın isterseniz

Aslında bunda da sadece ismi satın alıp istediğim şekilde süslerim diye düşündüm isim 100 tl alacağım süslerde 100 tutsa 200 kapatırım gibi annem bayılır böyle işleri silikon tabancası vs herşey mevcut ona yaptırırım ama sayfaya bakıcam uygunsa direk almak daha kolay tabiki

Ben sormuştum malesef fiyat sabitleme olmadığını söylediler ;(
Bütün acıbademlerde aynı şey geçerli mi
Acaba ya bir daha ki gittiğimde bi doktorumla konuşucam belki bi hal çaresi bulunur doğumda çok pahalıymış galiba ben daha hiç fiyat bilgisi almadım ama burdan gördüğüm kadarıyla

Bana muhtemelen zam olmayacak 1 Temmuz itibariyle iyi bir zam oldu çünkü %30 gibi, ama sabitleme de yok dediler ben zam olacağını sanmıyorum daha ocak ayına kadar, umarım olmaz

merhaba kizlar guzel haber alan arkadaslarima cok sevindim mutlaka konusulmustur ama kacirdim. hangi bezi alayim? oglum 2 yasinda migros minies kullaniyoruz memnunuz ama yeni dogana olurmu ki. primada cok pahali bas edemicez gibi sizler ne tercih edeceksiniz her market alisverisinde 1 paket koyayim diyorum gercekten hersey cok pahali

Merhaba canlar. Oğluşum her sabah hareketlerine alıştırdı beni ama bu sabah hareket yok daha. O hareket etmeyene kadarda için rahat etmeyecek

Valla ilk heves gidip prime premium care aldım ben, sonra burda bana dediniz ki hiiç gerek yok o yüzden biraz sleepy bionatural biraz da molfix aldım( indirim hangisine girmişse) stok gibi yapmadım zaten birer ikişer paket hep. Molfix yorumları çook iyiydi ama devamını ondan almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…