- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Bi aksilik olmazsa her ay gideceğim, en azından kendi doktorumun ücretini öderimSizin hastane her detayı düşünmüşİnşallah çok pahalı dr denk gelmez doğuma diyelim ama cidden her hastane kendine göre bir sistem yapıyor işte keşke hepsi aynı olsa zam oranları filanda aynı oranda artsa
3 numara aldım ben o iyi diye duydumKızlar çok model varmış ya ben atayım siz bana yazar mısınız hangisi iyi sizce. Numaralandırdım karışmasın diye
Ben makrome sormadım ama benim sorduklarım hep daha pahalıydı. O yüzden kendim yapabilirim diye düşünüyorum. Böyle bir şeyKızlar şöyle bi kapı süsü yaptırmak istiyorum bu sayfa 500 diyo daha uyguna yapabilecek tanıyo musunuz
Artık bende kendim yapmalıyım diyorumBen makrome sormadım ama benim sorduklarım hep daha pahalıydı. O yüzden kendim yapabilirim diye düşünüyorum. Böyle bir şey
Hamileyken her göbüş güzeldiriç karnın küçüktür olur öyle şeyler
İkinci çocuk göbeğidir o ikinci çocuk
Sen varken odaya bakan olmaztelefonla az kamufle etmişsin göbegi sankı benımkıde bu kadar
A Astrologserosoyasosu kızlar fikir olması için paylaşıcam trendyolda bu kapı süsünün tek isimli ham hali var bu şekilde alıp süslemeyi yapabilirsiniz görsel ekliycem sayfaya bakıp yorum görsellerini detaylı inceleyebilirsiniz ben şimdilik böyle alıp kendim süslemesini yapmayı düşündüm
Aslında bunda da sadece ismi satın alıp istediğim şekilde süslerim diye düşündüm isim 100 tl alacağım süslerde 100 tutsa 200 kapatırım gibi annem bayılır böyle işleri silikon tabancası vs herşey mevcut ona yaptırırımBen instagramda soner süs bebek diye Bi sayfada yaptrmıstm.. Yine oraya yaptrcam.. Açıkçası en ucuzu hangısıyse onu yaptrcamorası yine uygundu o zmnlar, şimdi bilemedim ama böyle makrome mi oluyo öyle yapmıo.. Bi bakın isterseniz
Bütün acıbademlerde aynı şey geçerli miBen sormuştum malesef fiyat sabitleme olmadığını söylediler ;(
Bana muhtemelen zam olmayacak 1 Temmuz itibariyle iyi bir zam oldu çünkü %30 gibi, ama sabitleme de yok dediler ben zam olacağını sanmıyorum daha ocak ayına kadar, umarım olmazBütün acıbademlerde aynı şey geçerli mi
Acaba yabir daha ki gittiğimde bi doktorumla konuşucam belki bi hal çaresi bulunur doğumda çok pahalıymış galiba ben daha hiç fiyat bilgisi almadım ama burdan gördüğüm kadarıyla
Valla ilk heves gidip prime premium care aldım ben, sonra burda bana dediniz ki hiiç gerek yokmerhaba kizlar guzel haber alan arkadaslarima cok sevindimmutlaka konusulmustur ama kacirdim. hangi bezi alayim? oglum 2 yasinda migros minies kullaniyoruz memnunuz ama yeni dogana olurmu ki. primada cok pahali bas edemicez gibi sizler ne tercih edeceksiniz her market alisverisinde 1 paket koyayim diyorum gercekten hersey cok pahali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?