Benim de progesteron değerime hiiiç bakılmadı. Stresten uzak dur, internette yazan hiçbir halt doğru değil neredeyse. Sağlıkla gelsin bebişin♥İnternette o kadar çok değişik ve olumsuz şey var ki siz de yazmışsınız zaten bütün moralim bozuldu bilemedim ne yapacağımı ama haklısınız bundan sonra okumayacağım inşallah teşekkür ederim, sizlerde sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız
Valla ben dünden beri yatıyorum ancak kendime gelebildim bugün de sanki çok iş yapmış gibi havuza gidip kendimi ödüllendiricemAynen ondan ötürü eşya ayıklıyorum ama bittim bugun adaya erken veda edecegım bugun bu saatte uyumayayorgunluktan uyku tutarsa tabı ..
Canımmm maşallah bebişineKızlar şeker yüklemesi için kahvaltı edecektim ama bugün kontrolde büyük çıktı kızım. Doktor da riske atamam dedi. Ben de tabi ki kabul ettim ve o iğrenç sıvıyı içtim. Ay nolur dua edin de şeker çıkmasın genetik bir şey olsun.Minnoş miniğim diye sevdiğim çiçeğim 1250 gr ve 38 cm. Haftasından 2 hafta önde çıktı
Hastanenin Referans aralığı öyle olabilir mi acaba ? Ben hiç yaptırmadığım için hiç bilgim yok canım umarım herşey yolundadırKızlar birinci saatim 151 çıkmış ama referans aralığı 0-180 görünüyor. Ama referans aralığı normalde hep 140’a kadar görürdüm biraz şaşırdım o yüzden. Hiç bunu deneyimleyen var mı?
Kesinlikle öyle, en zayıf doğurduğu benim. Ben de 3 kiloymuşumYaaa maşallah annenebenide annem de çok kilolu doğurmuş beni ondan gözleri korkmuş onların
Ben henüz yaptırmadım ama her laboratuvarın referans aralığı farklı olabiliyor. 2.saat sonunda doktorun en doğru bilgilendirmeyi yapar ama merak etme bir şey çıkmaz inşallahKızlar birinci saatim 151 çıkmış ama referans aralığı 0-180 görünüyor. Ama referans aralığı normalde hep 140’a kadar görürdüm biraz şaşırdım o yüzden. Hiç bunu deneyimleyen var mı?
HahaAy maşallahbu arada algıda seçicilik sanırım, aynadan dikkatimi çekti halılarımız aynı hdbdjsb
Benimkine bakılmıştı riskli gebelik olduğu için bana önlem amaçlı Progestan fitil vermişti doktor. Siz doktorunuza güvenin.En iyisini o bilirMerhaba kızlar ben nasipse mart annesi olacağım ama siz tecrübeli hamişlere bir sorum olacaktı 5+4 de doktorun istediği kan tahlillerini yaptırdım beta 7480 çıktı progesteron 15.42 ama burada düşük olduğuna dair şeyler okudum biraz endişeliyim aranızda fikri olan yada yolun başındayken progesteron değeri böyle olan var mı?
Benim de progestan değerime bakılmadı hiç zaten ultrasonla bakıldığında rahim dokusu yeterince kalınlaşmamış dedi doktor sonrasında birkaç kez kanama ve kahverengi lekelenme yaşadım progestan kullanınca geçti.Bence doktor değerlerine bakıp ve ultrasona bakıp en doğrusunu söyler kanama lekelenme gibi durumlar yoksa çok endişe etmeye gerek yok diye düşünüyorum ama yakın zamanda doktora git 6. Hafta gidişatı takip etmek için iyi bir hafta .4-5. Haftalarda çok bişey belli olmuyor ultrasonda daMerhaba kızlar ben nasipse mart annesi olacağım ama siz tecrübeli hamişlere bir sorum olacaktı 5+4 de doktorun istediği kan tahlillerini yaptırdım beta 7480 çıktı progesteron 15.42 ama burada düşük olduğuna dair şeyler okudum biraz endişeliyim aranızda fikri olan yada yolun başındayken progesteron değeri böyle olan var mı?
Allahım maşallah minnoşumaKızlar şeker yüklemesi için kahvaltı edecektim ama bugün kontrolde büyük çıktı kızım. Doktor da riske atamam dedi. Ben de tabi ki kabul ettim ve o iğrenç sıvıyı içtim. Ay nolur dua edin de şeker çıkmasın genetik bir şey olsun.Minnoş miniğim diye sevdiğim çiçeğim 1250 gr ve 38 cm. Haftasından 2 hafta önde çıktı
Benim de böyle çıkmış canım ama referans değeri 180 benim de.Kızlar birinci saatim 151 çıkmış ama referans aralığı 0-180 görünüyor. Ama referans aralığı normalde hep 140’a kadar görürdüm biraz şaşırdım o yüzden. Hiç bunu deneyimleyen var mı?
5.haftada gittim kesenin 4.4 mm olduğunu kesenin güzel bir yerde olduğunu söyledi doktorum kanamam lekelenmem yok çok şükür acaba 6 da gidince kalp atışı duyarmıyımBenim de progestan değerime bakılmadı hiç zaten ultrasonla bakıldığında rahim dokusu yeterince kalınlaşmamış dedi doktor sonrasında birkaç kez kanama ve kahverengi lekelenme yaşadım progestan kullanınca geçti.Bence doktor değerlerine bakıp ve ultrasona bakıp en doğrusunu söyler kanama lekelenme gibi durumlar yoksa çok endişe etmeye gerek yok diye düşünüyorum ama yakın zamanda doktora git 6. Hafta gidişatı takip etmek için iyi bir hafta .4-5. Haftalarda çok bişey belli olmuyor ultrasonda da
Her hamilelikte değişen bir durum bu ben 6+1 de kalbini duymuştum. Sizinki de size özel olacak. Biz sadece tahmini bir şey söyleriz en geç 9. haftada duyan var mesela5.haftada gittim kesenin 4.4 mm olduğunu kesenin güzel bir yerde olduğunu söyledi doktorum kanamam lekelenmem yok çok şükür acaba 6 da gidince kalp atışı duyarmıyım
Ben 6+4 de duydum kalp atışını ama daha geç duyanlar da var .O konuda bişey söyleyemiyorum 5+5 de de yolk sac görülmüştü doktor birkaç gün sonra kalp atışını duyabileceğimizi söyledi öyle de oldu.5.haftada gittim kesenin 4.4 mm olduğunu kesenin güzel bir yerde olduğunu söyledi doktorum kanamam lekelenmem yok çok şükür acaba 6 da gidince kalp atışı duyarmıyım
Yolundadır canım sen kalbini ferah tut, biliyorsun çocuklar annelerini yalancı çıkarmayı çok severler. Sen misin ona minik kızım diyen, bak hemen yalancı çıkardıDoktorumdan yorum bekliyorum ama şekerim var gibi görünmüyor. İnşallah
Bebek gerçekten kendisi irileşmiş sanırım ama umarım yolundadır her şeyi.
Bana doktorum kalsiyum takviyesi başlatmıştı. Bunun haricinde her gün düzenli olarak kefir, süt ve bol miktarda peynir tükettim. Her gün avokado yedim ve bizim mahallede bir aktar fıstık ezmesi yapıyor sadece fıstıktan.Gözümün önünde çektiği için çok güveniyorum ve çok seviyorum. Genelde fıstık ezmeli ve yulaflı bir ara öğün yapıyorum her gün. Bir de mutlaka her gün 2 yumurta. Bunlar dışında kalanlar hep standart şeylerdi. Bebeğin iri olması pek iyi bir şey mi bilmiyorum ama beslenme önerisi isteyen arkadaşlara duyurulur
Oh sevindirici haber olmaması. Doktorun da netleştirsin. Güzel beslenince kuzu da beslenmiş içinde mis gibi ♥Doktorumdan yorum bekliyorum ama şekerim var gibi görünmüyor. İnşallah
Bebek gerçekten kendisi irileşmiş sanırım ama umarım yolundadır her şeyi.
Bana doktorum kalsiyum takviyesi başlatmıştı. Bunun haricinde her gün düzenli olarak kefir, süt ve bol miktarda peynir tükettim. Her gün avokado yedim ve bizim mahallede bir aktar fıstık ezmesi yapıyor sadece fıstıktan.Gözümün önünde çektiği için çok güveniyorum ve çok seviyorum. Genelde fıstık ezmeli ve yulaflı bir ara öğün yapıyorum her gün. Bir de mutlaka her gün 2 yumurta. Bunlar dışında kalanlar hep standart şeylerdi. Bebeğin iri olması pek iyi bir şey mi bilmiyorum ama beslenme önerisi isteyen arkadaşlara duyurulur
Ya ben bişey almadım daha alsam ne olur bilmem ev toys shop tan farksız ondan ötürüKocam artık bir şey alma her gün kargo geliyor dediama artık dolabı alıp eşyalarını hazırlamak istiyorum, evin her yeri kutu dolu. Heyecanla dönüp o işleri yapmak istiyorum ama kesin İstanbul sıcaklarında da bir şey yapamam
Maşallah en son kimden taktik istiyordunKızlar şeker yüklemesi için kahvaltı edecektim ama bugün kontrolde büyük çıktı kızım. Doktor da riske atamam dedi. Ben de tabi ki kabul ettim ve o iğrenç sıvıyı içtim. Ay nolur dua edin de şeker çıkmasın genetik bir şey olsun.Minnoş miniğim diye sevdiğim çiçeğim 1250 gr ve 38 cm. Haftasından 2 hafta önde çıktı
Bende uyumusum havuz degıl de denız keyfındeyım bendeValla ben dünden beri yatıyorum ancak kendime gelebildim bugün de sanki çok iş yapmış gibi havuza gidip kendimi ödüllendiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?