2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim de progesteron değerime hiiiç bakılmadı. Stresten uzak dur, internette yazan hiçbir halt doğru değil neredeyse. Sağlıkla gelsin bebişin♥

Canımmm maşallah bebişine inşallah genetiktir ben öyle hissediyorum şeker çıksa bile birkaç ay sevdiğin seylerden biraz uzak durursun hallolur gider kolayca inşallah

Hastanenin Referans aralığı öyle olabilir mi acaba ? Ben hiç yaptırmadığım için hiç bilgim yok canım umarım herşey yolundadır

Ben henüz yaptırmadım ama her laboratuvarın referans aralığı farklı olabiliyor. 2.saat sonunda doktorun en doğru bilgilendirmeyi yapar ama merak etme bir şey çıkmaz inşallah

Benimkine bakılmıştı riskli gebelik olduğu için bana önlem amaçlı Progestan fitil vermişti doktor. Siz doktorunuza güvenin.En iyisini o bilir

Benim de progestan değerime bakılmadı hiç zaten ultrasonla bakıldığında rahim dokusu yeterince kalınlaşmamış dedi doktor sonrasında birkaç kez kanama ve kahverengi lekelenme yaşadım progestan kullanınca geçti.Bence doktor değerlerine bakıp ve ultrasona bakıp en doğrusunu söyler kanama lekelenme gibi durumlar yoksa çok endişe etmeye gerek yok diye düşünüyorum ama yakın zamanda doktora git 6. Hafta gidişatı takip etmek için iyi bir hafta .4-5. Haftalarda çok bişey belli olmuyor ultrasonda da

Allahım maşallah minnoşuma beslenmeyle alakalıdır hiç endişelenme @soyasosu’cum beslenme taktikleri bekliyoruz benim minnoş 4 gün geri belki işime yarar

Benim de böyle çıkmış canım ama referans değeri 180 benim de.

Eklentiler

• IMG_9245.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 61
5.haftada gittim kesenin 4.4 mm olduğunu kesenin güzel bir yerde olduğunu söyledi doktorum kanamam lekelenmem yok çok şükür acaba 6 da gidince kalp atışı duyarmıyım

5.haftada gittim kesenin 4.4 mm olduğunu kesenin güzel bir yerde olduğunu söyledi doktorum kanamam lekelenmem yok çok şükür acaba 6 da gidince kalp atışı duyarmıyım
Her hamilelikte değişen bir durum bu ben 6+1 de kalbini duymuştum. Sizinki de size özel olacak. Biz sadece tahmini bir şey söyleriz en geç 9. haftada duyan var mesela

Ben 6+4 de duydum kalp atışını ama daha geç duyanlar da var .O konuda bişey söyleyemiyorum 5+5 de de yolk sac görülmüştü doktor birkaç gün sonra kalp atışını duyabileceğimizi söyledi öyle de oldu.

Doktorumdan yorum bekliyorum ama şekerim var gibi görünmüyor. İnşallah
Bebek gerçekten kendisi irileşmiş sanırım ama umarım yolundadır her şeyi.
Bana doktorum kalsiyum takviyesi başlatmıştı. Bunun haricinde her gün düzenli olarak kefir, süt ve bol miktarda peynir tükettim. Her gün avokado yedim ve bizim mahallede bir aktar fıstık ezmesi yapıyor sadece fıstıktan.Gözümün önünde çektiği için çok güveniyorum ve çok seviyorum. Genelde fıstık ezmeli ve yulaflı bir ara öğün yapıyorum her gün. Bir de mutlaka her gün 2 yumurta. Bunlar dışında kalanlar hep standart şeylerdi. Bebeğin iri olması pek iyi bir şey mi bilmiyorum ama beslenme önerisi isteyen arkadaşlara duyurulur

Yolundadır canım sen kalbini ferah tut, biliyorsun çocuklar annelerini yalancı çıkarmayı çok severler. Sen misin ona minik kızım diyen, bak hemen yalancı çıkardı

Oh sevindirici haber olmaması. Doktorun da netleştirsin. Güzel beslenince kuzu da beslenmiş içinde mis gibi ♥

Ya ben bişey almadım daha alsam ne olur bilmem ev toys shop tan farksız ondan ötürü
Maşallah en son kimden taktik istiyordun minnoş deme artık ona tonbiş kız olmuş o Hayırlı sonucların olsun..
Valla ben dünden beri yatıyorum ancak kendime gelebildim bugün de sanki çok iş yapmış gibi havuza gidip kendimi ödüllendiricem
Bende uyumusum havuz degıl de denız keyfındeyım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…