Ay canım çok teşekkürler ben de bunu arıyordum@Astrologserosoyasosu kızlar fikir olması için paylaşıcam trendyolda bu kapı süsünün tek isimli ham hali var bu şekilde alıp süslemeyi yapabilirsiniz görsel ekliycem sayfaya bakıp yorum görsellerini detaylı inceleyebilirsiniz ben şimdilik böyle alıp kendim süslemesini yapmayı düşündüm
Evet canım ekleyemedim bilgisayarin şarj aleti Ankara'da kaldı demiştim belki orayı kacirmissindir
Canım aynı şey bana da oldu ben de korktum haliyle ama bende doppler cihazı var onunla kalp atışlarını dinledim rahatladım sadece hareket etmek istememiş kerataMerhaba canlar. Oğluşum her sabah hareketlerine alıştırdı beni ama bu sabah hareket yok daha. O hareket etmeyene kadarda için rahat etmeyecek
Teşekkür ederim evet haklısın bunları duymaya ihtiyacım vardıŞöyle düşün enfeksiyonunun bebeğe daha çok zararı var o yüzden antibiyotik kullanmanda bir sakınca yok hatta fayda var. Annenin geçirdiği enfeksiyonun bebeğe geçme durumu var antibiyotik kullanarak bunu engellemiş oluyorsun. Bir sağlıkçı olarak tavsiyem içinin rahat olması..
Hayır canım çok normal. Benim de normalde hep 10-6 dır. Doktorda heyacandan kontrollerde 12 7 oluyor :)Arkadaşlar bu ara tansiyon takibi yapıyorum. Benim normal tansiyonum 10-6dır. Geçen gün 9-5’e düştü. Bugün de büyük 11e yükselmiş, küçük 5.5. Yüksek ihtimalle birkaç saat sonra normale döner. Bu tarz dalgalanmalar normal mi? Sıcakların etkisiyle mi tetikleniyor acaba, kiii en önemli soru bebeğe zararı dokunur mu?
Anladım canım teşekkür ederim, benim için 11 yüksek bir tansiyon olduğu için ister istemez acaba dedim. Beni sanırım sıcaklar etkiliyorHayır canım çok normal. Benim de normalde hep 10-6 dır. Doktorda heyacandan kontrollerde 12 7 oluyor :)
Evde ise 9/6 8/5.
Bebeğe tansiyonun yükselmediği sürece hiç bir zararı yok.
Bizde de sitenin depo alanı kiralanıyor apartmana koymak yasak diye bizde kiraladık ama orası da rutubet kokuyor. Akülü araba bisiklet ve scooter ı koyuyoruzBizim kiler gibi bir alanımız var daire girişinde. O yüzden gereksiz kullanmadığımız fazla eşya oyuncak bebek arabası bisiklet gibi şeyleri oraya doldurduk ama senin böyle bir ablanın yoksa bazalı bir yatak da düşünebilirsin. Altına fazlalıkları koyarsın
Bizim çocuklar büyüyene kadar ev değiştirme durumumuz yok çok şükür kira ödemiyoruz yoksa zaten bitmiştik bende işten ayrıldım. Bunu aldık almila mobilyadan az önce bir aya teslim olacakmışHenüz çocuğum yok ama bu çocuk için düşüncem yatabildiği kadar park yatakta yatması, sonrasında ise baza almak. Ben sürekli eşya değiştirmeyi seven biri değilim, alınan şeylerin uzun süreli kullanımı bana daha cazip geliyorkiracı olmak, saklama alanı ihtiyacının sürekli olması vs hepsi birer etken tabi. Montessori yatağa inmesi çıkması çocuk için daha kolay ama çocuklar çok hızlı adapte oluyorlar bence. Şimdi artık bazalar için çok güzel yatak başlıkları ya da yan koruyucu aparatlar da satılıyor. Aslında burada önemli olan şartlar
Çok şık güle güle kullansın kuzunBir yay burcu olarak iki dakikada seçip bunu aldım altı bazalıcibinlik istemedim çünkü tozdan başka bir şey değil gerçekten kızımın şimdiki odası cibinlikliydi.
Bizde de sitenin depo alanı kiralanıyor apartmana koymak yasak diye bizde kiraladık ama orası da rutubet kokuyor. Akülü araba bisiklet ve scooter ı koyuyoruz
Bizim çocuklar büyüyene kadar ev değiştirme durumumuz yok çok şükür kira ödemiyoruz yoksa zaten bitmiştik bende işten ayrıldım. Bunu aldık almila mobilyadan az önce bir aya teslim olacakmış
Tamam canım ben o yorumunu görmemişimEvet canım ekleyemedim bilgisayarin şarj aleti Ankara'da kaldı demiştim belki orayı kacirmissindirşarjı Ankara'da da bulamadık kaybolmuş kargoda şu an gelmesini bekliyorum. Eşimin bilgisayari da şirket bilgisayarı olduğu için kullanamıyorum o yüzden biraz zaman rica ediyorum
Yazmak isterse yazabilir aslında ama hekimin tutumuna göre değişebilir bu durum. 32. Haftayı kaçırma sakın sonra vermiyorlar belli bir haftaya kadar diye biliyorumTeşekkür ederim evet haklısın bunları duymaya ihtiyacım vardıSağlıkçı olduğun için bir şey sormak istiyorum. Ben inşallah 32. Haftamda izne ayrılmak istiyorum. Devlette çalışıyorum. İzne ayrılacağım tarihte de muhtemelen yurtdışına gitmiş olacağız. Doktordan almam gereken “çalışamaz” raporunu doktorum isterse beni görmeden de yazabilir mi? Parmak okuma sistemleri var diyen arkadaşım oldu. Merak ettim
Neyse söyleme sende kalsın mademYeni fiyatlara alışamadık bence, fiyatlar güncelleme aldı benim beynim almadıher şeyin fiyatlarına hem çok şaşırıyorum hem de aa olmuş mu o kadar diyip sorgulamadan ödeme yapıyorum çok garip
Benim doktorumun özelde tahlil konusunda hiç bir isteği olmamıştı. Rutin testlerimi hep sağlık ocağında verdim ama şeker yüklemesini özelde yaptılar bana. Fiyatları konusuna hakimim ama azcık utandığım için söyleyemiyorumneyse içeceği de onlar verdi
Çook güzelBir yay burcu olarak iki dakikada seçip bunu aldım altı bazalıcibinlik istemedim çünkü tozdan başka bir şey değil gerçekten kızımın şimdiki odası cibinlikliydi.
Bizde de sitenin depo alanı kiralanıyor apartmana koymak yasak diye bizde kiraladık ama orası da rutubet kokuyor. Akülü araba bisiklet ve scooter ı koyuyoruz
Bizim çocuklar büyüyene kadar ev değiştirme durumumuz yok çok şükür kira ödemiyoruz yoksa zaten bitmiştik bende işten ayrıldım. Bunu aldık almila mobilyadan az önce bir aya teslim olacakmış
Of bende aynen öyleyimYeni fiyatlara alışamadık bence, fiyatlar güncelleme aldı benim beynim almadıher şeyin fiyatlarına hem çok şaşırıyorum hem de aa olmuş mu o kadar diyip sorgulamadan ödeme yapıyorum çok garip
Kesinlikle öyle ben idrar testi faciasından sonra sağlık ocağına yaptırmam da devlet hastanesinde olabilir tabiiAy evet nst fiyatlarını bende çok merak ediyorumşeker yüklemesi ben daha yaptırmadım sorucam ben pek yaptırma taraftarı değilim ama isterse devlette yaptırıcam ya tahlillere giden paraya çok üzülüyorum direk sömürü çünkü bide ben riskli gebeyim perinatoloğa gidiyorum 2 haftada bir gidiyorum o yüzden sürekli bi para akışı var ama sonuç olarak tabi sağlıkla kucağımıza alalım giden para olsun modundayız
Benimkide birkaç gün önce o kadar hareketliydi ki geceleri uyanacak kadar , ama birkaç gündür hareketleri çok kuvvetli değil . Acaba neden bazen öyle oluyorMerhaba canlar. Oğluşum her sabah hareketlerine alıştırdı beni ama bu sabah hareket yok daha. O hareket etmeyene kadarda için rahat etmeyecek
Benim öğle vakti çok hafif bir şekilde oldu onun dışında bir şey yokCanım aynı şey bana da oldu ben de korktum haliyle ama bende doppler cihazı var onunla kalp atışlarını dinledim rahatladım sadece hareket etmek istememiş kerata
Bende aynı şekilde. zaten çoğu eşyasınıda vermiştim kuzenlere filan maşallah hiç bişey bırakmamışımKızlar bende daha bu bebişe hiç bir şey almamıştım yani bir çorap bile, kızımın eşyaları çok temizdi ama deprem zamanımda hurçlarıyla 0 6 6 12 ay diye ayırıp her şeyini göndermiştim. Artık yavaş yavaş başlamam ve ikinci bebeğin doğuşunu kabullenmem gerektiOda yapmayacaktım aslında anne yanı beşiğinde takılır diyordum ama benim eşim evden çalışıyor çoğu zaman, küçük bebekte var ses olur rahat edemem diye oda yapmaya karar verdim.
Benim bir misafir yatak odam vardı, eşimin çalışma odası olarak kullanıyorduk orayı. Şimdi çalışma masasını yatak odasına taşıyıp, misafir yatağını atıp bir yatak alıp öyle bir oda yapıcam. Mevcutta beyaz dolap ve şifonyer var, o odayı büyük kızıma verip diğer hazır odayı da bebeğe ayarlarım. Evde de o kadar çok oyuncak var ki nereye koyacağımızı şaşırıyoruz. Bisikletler, sallanan eşşek, bebek arabası alışveriş arabası çadır gibi şeyler var hem yer açılır diye düşündüm.
Neyse ki oyuncak, banyo aparatı ve nevresim gibi ihtiyacımız yok, Kv biraz zıbın ve kıyafet almış bende eksikleri tamamlarım yavaş yavaş ağırlaşmadan. Sizde 2 yaşında ki kızıma montessori yatak mı almalıyım, yoksa altı bazalı karyola tarzı bir şey mi. Hangisi daha kullanışlı olur ve daha uzun kullanabilir acaba?
Bende alıp kendim süslemesini yapıcam el emeği olur hemdeAy canım çok teşekkürler ben de bunu arıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?