2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay canım çok teşekkürler ben de bunu arıyordum

Dilkenn beni hala listeye eklememişsin bilgilerimi paylaşmıştım
Evet canım ekleyemedim bilgisayarin şarj aleti Ankara'da kaldı demiştim belki orayı kacirmissindir şarjı Ankara'da da bulamadık kaybolmuş kargoda şu an gelmesini bekliyorum. Eşimin bilgisayari da şirket bilgisayarı olduğu için kullanamıyorum o yüzden biraz zaman rica ediyorum

Merhaba canlar. Oğluşum her sabah hareketlerine alıştırdı beni ama bu sabah hareket yok daha. O hareket etmeyene kadarda için rahat etmeyecek
Canım aynı şey bana da oldu ben de korktum haliyle ama bende doppler cihazı var onunla kalp atışlarını dinledim rahatladım sadece hareket etmek istememiş kerata

Teşekkür ederim evet haklısın bunları duymaya ihtiyacım vardı Sağlıkçı olduğun için bir şey sormak istiyorum. Ben inşallah 32. Haftamda izne ayrılmak istiyorum. Devlette çalışıyorum. İzne ayrılacağım tarihte de muhtemelen yurtdışına gitmiş olacağız. Doktordan almam gereken “çalışamaz” raporunu doktorum isterse beni görmeden de yazabilir mi? Parmak okuma sistemleri var diyen arkadaşım oldu. Merak ettim

Arkadaşlar bu ara tansiyon takibi yapıyorum. Benim normal tansiyonum 10-6dır. Geçen gün 9-5’e düştü. Bugün de büyük 11e yükselmiş, küçük 5.5. Yüksek ihtimalle birkaç saat sonra normale döner. Bu tarz dalgalanmalar normal mi? Sıcakların etkisiyle mi tetikleniyor acaba, kiii en önemli soru bebeğe zararı dokunur mu?

Hayır canım çok normal. Benim de normalde hep 10-6 dır. Doktorda heyacandan kontrollerde 12 7 oluyor :)
Evde ise 9/6 8/5.
Bebeğe tansiyonun yükselmediği sürece hiç bir zararı yok.

Hayır canım çok normal. Benim de normalde hep 10-6 dır. Doktorda heyacandan kontrollerde 12 7 oluyor :)
Evde ise 9/6 8/5.
Bebeğe tansiyonun yükselmediği sürece hiç bir zararı yok.
Anladım canım teşekkür ederim, benim için 11 yüksek bir tansiyon olduğu için ister istemez acaba dedim. Beni sanırım sıcaklar etkiliyor

Bir yay burcu olarak iki dakikada seçip bunu aldım altı bazalı cibinlik istemedim çünkü tozdan başka bir şey değil gerçekten kızımın şimdiki odası cibinlikliydi.

Bizde de sitenin depo alanı kiralanıyor apartmana koymak yasak diye bizde kiraladık ama orası da rutubet kokuyor. Akülü araba bisiklet ve scooter ı koyuyoruz
Bizim çocuklar büyüyene kadar ev değiştirme durumumuz yok çok şükür kira ödemiyoruz yoksa zaten bitmiştik bende işten ayrıldım. Bunu aldık almila mobilyadan az önce bir aya teslim olacakmış

Eklentiler

• b304d0a1-7eba-427f-b7ae-a201e3c561e1.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 69
Çok şık güle güle kullansın kuzun

Tamam canım ben o yorumunu görmemişim

Yazmak isterse yazabilir aslında ama hekimin tutumuna göre değişebilir bu durum. 32. Haftayı kaçırma sakın sonra vermiyorlar belli bir haftaya kadar diye biliyorum

Neyse söyleme sende kalsın madem Ya gerçekten tahlilleri devlette yaptırmak en mantıklısı benim doktorumda o konuda anlayışlı sağolsun

Çook güzel

Yeni fiyatlara alışamadık bence, fiyatlar güncelleme aldı benim beynim almadı her şeyin fiyatlarına hem çok şaşırıyorum hem de aa olmuş mu o kadar diyip sorgulamadan ödeme yapıyorum çok garip
Of bende aynen öyleyim
Kesinlikle öyle ben idrar testi faciasından sonra sağlık ocağına yaptırmam da devlet hastanesinde olabilir tabii İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım kolaylıkla büyütelim

Merhaba canlar. Oğluşum her sabah hareketlerine alıştırdı beni ama bu sabah hareket yok daha. O hareket etmeyene kadarda için rahat etmeyecek
Benimkide birkaç gün önce o kadar hareketliydi ki geceleri uyanacak kadar , ama birkaç gündür hareketleri çok kuvvetli değil . Acaba neden bazen öyle oluyor

Canım aynı şey bana da oldu ben de korktum haliyle ama bende doppler cihazı var onunla kalp atışlarını dinledim rahatladım sadece hareket etmek istememiş kerata
Benim öğle vakti çok hafif bir şekilde oldu onun dışında bir şey yok yarın da böyle olursa doktora görüneceğim. Normalde gece hareketli olur hatta eşim karnıma doğru seslendiğinde tepki verirdi. O tepkilere alışınca bugün sadece 1 kez o da çok hafif hareket etmesi endişelendiriyor insani. İnşallah sizin dediğiniz gibidir bir sorun yoktur

Kızlar kapı süsü fiyatını sordum size dediğim soner süs bebek sayfasına.. Yeni fiyatlara hala daha adapte olamıyorum, bugun pazarda vişneye 100tl verince neye uğradığımı şaşırdım neyse kapı süsü ve yastık 400 dedi, ışıklı olursa 450tlymiş... Hiç başka Bi yere fiyat soran oldu mu? Piyasaya göre uygun mu değil mi anlamadım

İyi akşamlar hanımlar benimde öyle çok güzel dışardan görünüyor du uykudan uyanıyordum hareketlerine iki gündür benimde aynı endişelendim ama belki bu haftalarda uyku saatleri belli oluyor diye düşündüm ben sizin mesajlarınızı da okuyunca normal herhalde

Bende aynı şekilde. zaten çoğu eşyasınıda vermiştim kuzenlere filan maşallah hiç bişey bırakmamışım oda konusunda şöyle yapanlarda var ikisi için aynı oda yataklar var birde bütün oyuncakların olduğu oda yapıyorlar hemde o karışıklık renk renk oyuncaklar çocuğun dikkatini çekip uykuya geçmesini vs geciktiriyormuş Buda bir seçenek olabilir ben montessori yatak seviyorum kullanan kişilerden duyduğum biraz çarşaf değiştirme zor oluyormuş birde tercih edilecekse yerden yüksek olsun biraz ayakları olsun şeklinde tavsiyeler aldım kullananlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…