Ben yaptırmayı düşünmüyorum ya kapı süsügereksiz bir şeymiş gibi geliyor belki ufak bir hediyelik yaptırabilirim gelenlere Bir de doğum yapınca bu adet midir bilmiyorum ama doğum katında çalışan herkese çikolata ikram etmiştik biz, sağlıkla kucağımıza aldık diye. Bazıları baklava da yaptırıyormuş sanırım. Doktorla asistanına da ayrı almıştım çikolata, tüm bunları düşününce insanların boğazına gitsin daha iyi diye düşündüm zaten çok masraflı
Onlarda duruyorda ımm şey biraz pembe morBunu bana demebeşik aldık bebek arabası annem aldı oto koltuğu daha yok ben demek o zamanlar ikinci bebeği hiç düşünmemişim o kafayla gerçi böyle şeyleri almak şimdi zorlaştı eskiden böyle değildi maalesef çok üzülüyorum her şey 4,5 katı işte allahtan bisiklet skoter bebek bisikleti bebek salıncağı oyun halısı vs satmamışım
Teşekkür ederimayy masallah ne güzellll
Yaa olabilir çünkü ilk aydan göbek çıktı bunda kızımda bu kadar göbekle doğuma girdimYaaa alpii çok güzelikinci çocuk göbeği o yüzden öyle
Ahahah olurAhh gel göbeeemizi tokuşturalım
Bebişlerinin duymaya daha yeni başlaması 24. haftasonun sonu diye doktorum söylemişti, siz tam kaç haftalıksınız bilmiyorum ama ses ile hareket arasında tesadüfi bir ilişki olmuş olabilir o dönem. Merak etmeyin 28. hafta sonrası hareketler daha belirgin ve düzenli olacak..Benim öğle vakti çok hafif bir şekilde oldu onun dışında bir şey yokyarın da böyle olursa doktora görüneceğim. Normalde gece hareketli olur hatta eşim karnıma doğru seslendiğinde tepki verirdi. O tepkilere alışınca bugün sadece 1 kez o da çok hafif hareket etmesi endişelendiriyor insani. İnşallah sizin dediğiniz gibidir bir sorun yoktur
Kızlar şöyle bi kapı süsü yaptırmak istiyorum bu sayfa 500 diyo daha uyguna yapabilecek tanıyo musunuz
Cinsiyeti belli olanlar isimler bellimi ben kapı süsü yaptırmak istiyorum ama. odasında kullanalım istiyorum hatta ışıklı olabilir gece lambası tarzında da kullanırız. Bu arada bu sayfalardaki isimlerinde incelediğim doğru babası akşam yada yarın açıklayacak ismini büyük oğlumu ben koydum sıra onda inşallah evde savaş çıkmaz isim yüzünden
Al benden de o kadar.. Diyorum hadi Bi kapı süsü bari olsun çocugunböyle özenemem sanrm buna.. Ya Bi de o istek mi olmuyo nedir, ilkindeki istek heyecan gibi olmuyo, yani bende olmadı, bide istediğim Bi bebekti, planlı yani.. Ama böyle eymendeki gibi değilim Allah görüyor
ben karbonhidratı hemen hemen hamileliğin en başından beri o kadar az tükettim ki ondan olduğunu sanmıyorum da. sanırım domates gibi asitli şeyler yapıyor. bir de artık normalmiş diye okudum.Bana bu dönemde en çok fayda eden şey ekmeği azaltmak oldu. Makarna pilav da pek yemiyorum, midem 3-4 gündür yanmıyor
benim dişimin biri çok çok önceden dolguşuydu 2.trimesterin başında aşırı bir ağrı başladı. doktor geçici kanal yaptı ara ara kontrole gidiyorum. eğer hala 2. trimesterdeysen 3 e geçmeden mutlaka git. 3 te çünkü müdahale etselerde sprey uyuşturucu şeyi bile sıkmıyorlarmış. benim diş doktorum öyle söyledi yani bilmiyorum kesinde konuşmayayım. hatta kurşun yelek giydirip röntgen çekilebiliyormuş onu bile riske almadı. geçici kanal ve ayda 1 kontrolle götürüyoruz şu an .Arkadaşlar 20’lik dişim çürümüş galiba dünden beri çok ağrıyorHamilelikte diş çektirileniniz var mı? Ben hayatımda diş problemi yaşamadım şimdi gebelikte o da nüks etti. Tedavi edilmezse daha kötü sonuçları olabiliyor gibi yazılar okudum korkuyorum
Asiyi artıran domates çiğ soğan vs hep azalttım onları. İnşallah geçer senin deben karbonhidratı hemen hemen hamileliğin en başından beri o kadar az tükettim ki ondan olduğunu sanmıyorum da. sanırım domates gibi asitli şeyler yapıyor. bir de artık normalmiş diye okudum.
yaaaa çiğ soğandan uzak durabilirim ama domatesten nasıl dururum bilmiyorumm. hamileliğimin demirbaş besini domates peynirAsiyi artıran domates çiğ soğan vs hep azalttım onları. İnşallah geçer senin de
Cevap verKızlar kv problemlerine ben de ekledim, dün bizdeydi haftaya şeker yüklemem olacak dedim şeker yüklemesi zararlı değil mi dedi, ana kucağı-oto koltuğu almıştım oturma odasında duruyordu bunların üstü neden örtülü değil tozlanmaz mı gibi söyledi, beşiğin-dolabın fiyatlarını teker teker sormalar biraz gıcık oldum anlaşılan. Bir de evimizin eski oluşuna takılmış, depremde bu upuzun binalar yokolur gibi bir söz etti sinirlenmemek için zor tuttum kendimi. Doğum sonrası en az 2 hafta bizde kalacaklar umarım kendime hakim olabilirim :))
Ahh ahh ben de çok severim. Bir de annemin bahçesi var, günlük geliyor mis gibi ama daha az tüketmeye çalışıyorumyaaaa çiğ soğandan uzak durabilirim ama domatesten nasıl dururum bilmiyorumm. hamileliğimin demirbaş besini domates peynir
yaaa gebeliğin başından beri düzenli kilo almak için diyetisyenle devam ediyorumda. diyetisyen bana sotelersen asit miktarı azalır istersen bir de öyle dene dedi. ama sotelenmiş domatesin yeri ayrııı çiğ domatesin ayrıAhh ahh ben de çok severim. Bir de annemin bahçesi var, günlük geliyor mis gibi ama daha az tüketmeye çalışıyorum
Evet evet buraya geldiğimden beri gerçekten her şeyin bahçeden gelmesi o kadar büyük bir şans kiyaaa gebeliğin başından beri düzenli kilo almak için diyetisyenle devam ediyorumda. diyetisyen bana sotelersen asit miktarı azalır istersen bir de öyle dene dedi. ama sotelenmiş domatesin yeri ayrııı çiğ domatesin ayrıayy mis gibiii anneciğinin yetiştirdiği domates hemde çok şanşlısın
Tavsiyem doğum sonrası kalmamaları yönündeKızlar kv problemlerine ben de ekledim, dün bizdeydi haftaya şeker yüklemem olacak dedim şeker yüklemesi zararlı değil mi dedi, ana kucağı-oto koltuğu almıştım oturma odasında duruyordu bunların üstü neden örtülü değil tozlanmaz mı gibi söyledi, beşiğin-dolabın fiyatlarını teker teker sormalar biraz gıcık oldum anlaşılan. Bir de evimizin eski oluşuna takılmış, depremde bu upuzun binalar yokolur gibi bir söz etti sinirlenmemek için zor tuttum kendimi. Doğum sonrası en az 2 hafta bizde kalacaklar umarım kendime hakim olabilirim :))
Haklısınız, benim babam rahatsız olduğu için annem ne yazık ki bizde kalması mümkün değil oysa annem yanımda olabilse çok güzel olurdu. Eşim de annem gelemeyeceği için benim annem gelsin o zaman demişti ilk çocuk ve tek olmak da korkutuyor beni ilk başlarda o yüzden bilemedimTavsiyem doğum sonrası kalmamaları yönünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?