2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben uyku konusunda o kadar zorluklar çektim ki ve şuan hala uyutmaya çalışıyorum aynı oda da birbirlerini uyandırmalarını hayal edince tüylerim diken diken oluyor bir ara gerçek dünyayla bağlantım kopmuştu. Instagram da filan görürüz bebek kucağında bebeği arıyorlardır bunu çok kez yaşadım öyle bir uykusuzluktu bu yaşı belki biraz daha büyük olsa onu deneyebilirdik ama hala destekli (sırtı sıvazlanarak) uyuyor

Bence içinizi ferah tutun bugün benim de hiç hareket etmedi ya da çok dikkat etmedim. Biraz uzun yol yolculuğu filan yapmıştık ondan mı bilmiyorum şimdi uzandım kıpır kıpır hareket ediyor. Gündüz biz hareket halinde çok olduğumuz için çok anlamıyoruz bence ama onlar gayet iyiler

Baya baya ifşa olacağım ama ekledim gitti Bende kızıma kendım yaptım aşırı pahalı fiyat vermişlerdi.. Oğluma da yaparım da sanki kızın odası süslü olurmuşta erkeğe olmazmış gibi geliyor Onun odaya daha çok araba yarışı için dizaynlar arabalar için raflar vs düşünüyorum

Ben yaptırmayı düşünmüyorum ya kapı süsü gereksiz bir şeymiş gibi geliyor belki ufak bir hediyelik yaptırabilirim gelenlere Bir de doğum yapınca bu adet midir bilmiyorum ama doğum katında çalışan herkese çikolata ikram etmiştik biz, sağlıkla kucağımıza aldık diye. Bazıları baklava da yaptırıyormuş sanırım. Doktorla asistanına da ayrı almıştım çikolata, tüm bunları düşününce insanların boğazına gitsin daha iyi diye düşündüm zaten çok masraflı

En azından odasında uyuyor canım senden kötüsü var oda ben benimki odasında daha bir kez uyumadı bizimle uyuyor bebek gelecek diyorum o başka odada kalsın diyor evdeki en son durum yatağını bizim odaya aldık bari ayrı yatağa alışsın diye bu süreci delirmeden atlatıcaz inşallah benim oğlum 1 senedir gece uyumaya alıştı desem çok zordu anlıyorum seni o yüzden zaten bebek bi süre sizinle uyur

aşk olsun annesi erkeklere de oluyor bizimde vardı tabi şimdi daha sade düşünüyorum

Eklentiler

• D4EBC96E-F963-473D-9B31-CD0CE60A25B3.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 76
  • 734D6E45-CE4B-4A76-8EE7-381D0A71815C.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 94
Benim ki benim odamda uyuyor yatağına taşınıyor, gece uyanıp sıvazlıyorum sıvazlıyorum uyumayınca yanıma yatırıp sarılıyorum uyuyor. Memeden sonra temas istiyor iyice teknik olarak aslında o da bizimle yatıyor çünkü şuan bile hala gece en az bir kez kalkıyor deliksiz daha 10 gece uyuduğunu görememişimdir. Arka dişleri çıkıyor onlar da çıkınca düzelicez inşallah, ben hep böyle kendimi avuturum. Yok atak yok diş yok şöyle diye diye bugünlere geldik

Ah evet özellikle diş dönemi çok zor inşallah en az ağrı sızıyla atlatır kuzucuk

Yaa bana da kıZım gaz veriyor anne benim var kardeşiminde olsun ona da yapalım İlk çok zaradan ikinci çocuk agahagahhs
Hahahahah öyle gibi görünüyor Şuan aman şuna ne gerek var aman bu kalsın zaten bi çoğu eşyada abladan abiden kalacak küçüklere

Hahahahah öyle gibi görünüyor Şuan aman şuna ne gerek var aman bu kalsın zaten bi çoğu eşyada abladan abiden kalacak küçüklere
Yaa aman iyiki bu pahalılıkta birde beşik bebek arabası oto koltugu mama sandalyesi vs almayacagım Kıyafet bez birde belki mama .. Yeterki sağlıkla gelsinler .. Biz 3 kız kardes ıkıde teyze kızı 5 kişi büyümüşüz aynı kıyafetlerle en sonuncuda ben

Bunu bana deme beşik aldık bebek arabası annem aldı oto koltuğu daha yok ben demek o zamanlar ikinci bebeği hiç düşünmemişim o kafayla gerçi böyle şeyleri almak şimdi zorlaştı eskiden böyle değildi maalesef çok üzülüyorum her şey 4,5 katı işte allahtan bisiklet skoter bebek bisikleti bebek salıncağı oyun halısı vs satmamışım

Kızlar buna denk geldim sizede fikir olur hesaplama 3,5 kg doğan bebeğe göre hesaplanmış bunuda göz önünde bulundurarak stok yapacak arkadaşlara fikir olur
Aldığım bir paket (240 adet) 1 numaranın bu hesaba göre uymasını umut ediyorum hala Allahtan başka bez almadım

Çikolata dışında herşeyi gereksiz görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…