Ben uyku konusunda o kadar zorluklar çektim ki ve şuan hala uyutmaya çalışıyorum aynı oda da birbirlerini uyandırmalarını hayal edince tüylerim diken diken oluyorBende aynı şekilde. zaten çoğu eşyasınıda vermiştim kuzenlere filan maşallah hiç bişey bırakmamışımoda konusunda şöyle yapanlarda var ikisi için aynı oda yataklar var birde bütün oyuncakların olduğu oda yapıyorlar hemde o karışıklık renk renk oyuncaklar çocuğun dikkatini çekip uykuya geçmesini vs geciktiriyormuş Buda bir seçenek olabilir ben montessori yatak seviyorum kullanan kişilerden duyduğum biraz çarşaf değiştirme zor oluyormuş birde tercih edilecekse yerden yüksek olsun biraz ayakları olsun şeklinde tavsiyeler aldım kullananlardan
Bence içinizi ferah tutun bugün benim de hiç hareket etmedi ya da çok dikkat etmedim. Biraz uzun yol yolculuğu filan yapmıştık ondan mı bilmiyorum şimdi uzandım kıpır kıpır hareket ediyor. Gündüz biz hareket halinde çok olduğumuz için çok anlamıyoruz bence ama onlar gayet iyilerBenim öğle vakti çok hafif bir şekilde oldu onun dışında bir şey yokyarın da böyle olursa doktora görüneceğim. Normalde gece hareketli olur hatta eşim karnıma doğru seslendiğinde tepki verirdi. O tepkilere alışınca bugün sadece 1 kez o da çok hafif hareket etmesi endişelendiriyor insani. İnşallah sizin dediğiniz gibidir bir sorun yoktur
Ben yaptırmayı düşünmüyorum ya kapı süsüKızlar kapı süsü fiyatını sordum size dediğim soner süs bebek sayfasına.. Yeni fiyatlara hala daha adapte olamıyorum, bugun pazarda vişneye 100tl verince neye uğradığımı şaşırdımneyse kapı süsü ve yastık 400 dedi, ışıklı olursa 450tlymiş... Hiç başka Bi yere fiyat soran oldu mu? Piyasaya göre uygun mu değil mi anlamadım
En azından odasında uyuyor canım senden kötüsü var oda benBen uyku konusunda o kadar zorluklar çektim ki ve şuan hala uyutmaya çalışıyorum aynı oda da birbirlerini uyandırmalarını hayal edince tüylerim diken diken oluyorbir ara gerçek dünyayla bağlantım kopmuştu. Instagram da filan görürüz bebek kucağında bebeği arıyorlardır bunu çok kez yaşadım öyle bir uykusuzluktu bu yaşı belki biraz daha büyük olsa onu deneyebilirdik ama hala destekli (sırtı sıvazlanarak) uyuyor
aşk olsun annesi erkeklere de oluyorEki Görüntüle 3283145 Baya baya ifşa olacağım ama ekledim gittiBende kızıma kendım yaptım aşırı pahalı fiyat vermişlerdi.. Oğluma da yaparım da sanki kızın odası süslü olurmuşta erkeğe olmazmış gibi geliyor Onun odaya daha çok araba yarışı için dizaynlar arabalar için raflar vs düşünüyorum
Benim ki benim odamda uyuyor yatağına taşınıyor, gece uyanıp sıvazlıyorum sıvazlıyorum uyumayınca yanıma yatırıp sarılıyorum uyuyor. Memeden sonra temas istiyor iyiceEn azından odasında uyuyor canım senden kötüsü var oda benbenimki odasında daha bir kez uyumadı bizimle uyuyor bebek gelecek diyorum o başka odada kalsın diyor evdeki en son durum yatağını bizim odaya aldık bari ayrı yatağa alışsın diye bu süreci delirmeden atlatıcaz inşallah benim oğlum 1 senedir gece uyumaya alıştı desem çok zordu anlıyorum seni o yüzden zaten bebek bi süre sizinle uyur
Ah evet özellikle diş dönemi çok zor inşallah en az ağrı sızıyla atlatır kuzucukBenim ki benim odamda uyuyor yatağına taşınıyor, gece uyanıp sıvazlıyorum sıvazlıyorum uyumayınca yanıma yatırıp sarılıyorum uyuyor. Memeden sonra temas istiyor iyiceteknik olarak aslında o da bizimle yatıyor çünkü şuan bile hala gece en az bir kez kalkıyor deliksiz daha 10 gece uyuduğunu görememişimdir . Arka dişleri çıkıyor onlar da çıkınca düzelicez inşallah, ben hep böyle kendimi avuturum. Yok atak yok diş yok şöyle diye diye bugünlere geldik
Yaa bana da kıZım gaz veriyor anne benim var kardeşiminde olsun ona da yapalımaşk olsun annesi erkeklere de oluyorbizimde vardı tabi şimdi daha sade düşünüyorum
Hahahahah öyle gibi görünüyor Şuan aman şuna ne gerek var aman bu kalsın zaten bi çoğu eşyada abladan abiden kalacak küçüklereYaa bana da kıZım gaz veriyor anne benim var kardeşiminde olsun ona da yapalımİlk çok zaradan ikinci çocuk agahagahhs
Yaa aman iyiki bu pahalılıkta birde beşik bebek arabası oto koltugu mama sandalyesi vs almayacagımHahahahah öyle gibi görünüyor Şuan aman şuna ne gerek var aman bu kalsın zaten bi çoğu eşyada abladan abiden kalacak küçüklere
Bunu bana demeYaa aman iyiki bu pahalılıkta birde beşik bebek arabası oto koltugu mama sandalyesi vs almayacagımKıyafet bez birde belki mama .. Yeterki sağlıkla gelsinler .. Biz 3 kız kardes ıkıde teyze kızı 5 kişi büyümüşüz aynı kıyafetlerle en sonuncuda ben
Aldığım bir paket (240 adet) 1 numaranın bu hesaba göre uymasını umut ediyorum halaKızlar buna denk geldim sizede fikir olur hesaplama 3,5 kg doğan bebeğe göre hesaplanmış bunuda göz önünde bulundurarak stok yapacak arkadaşlara fikir olur
ayy masallah ne güzellll
Yaaa alpii çok güzel
Ay yeter canım başka numara al alacaksan da belkşde tombiş doğar filan elinde kalmasın en azındanAldığım bir paket (240 adet) 1 numaranın bu hesaba göre uymasını umut ediyorum halaAllahtan başka bez almadım
Çikolata dışında herşeyi gereksiz görüyorumBen yaptırmayı düşünmüyorum ya kapı süsügereksiz bir şeymiş gibi geliyor belki ufak bir hediyelik yaptırabilirim gelenlere Bir de doğum yapınca bu adet midir bilmiyorum ama doğum katında çalışan herkese çikolata ikram etmiştik biz, sağlıkla kucağımıza aldık diye. Bazıları baklava da yaptırıyormuş sanırım. Doktorla asistanına da ayrı almıştım çikolata, tüm bunları düşününce insanların boğazına gitsin daha iyi diye düşündüm zaten çok masraflı
Ben 1 paketi yanlış anlamışım napiimAy yeter canım başka numara al alacaksan da belkşde tombiş doğar filan elinde kalmasın en azındanben hiç almadım henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?