Evet onada baktım beğendim ama tulum çok seviyorum bu daha bi içime sindiBunun alt üstlü olanını almıştım çok dışarı çıkmıyodum ama anneme gelip giderken kullanıyodum oda çok nadir biraz büyük beden al batikli olduğu için boyu uzar kasar çok kullanamazsın aklında bulunsun
yanlış hatırlamıyorsam ilk bir yıl kendimiz ne giyiyorsak bebeklere onun yalnızca bir kat fazlasını giydiriyorduk ve tek bir kalın parça yerine birkaç kat ince parça (üşürse bir kat daha giydirmek terlerse bir kat çıkarmak üzere) giydirmeyi tercih ediyorduk. O yüzden aslında içine birkaç kat giyinirse kışın bazı günlerinde (istanbul için) giyebilir belki ama şimdi emin olmak için eski fotoğraflara baktım, kasım doğumlu oğlumu hep astronot denen o tulum gibi montlarla çıkarmışım ben parka sahile. Üstüne de battaniye örtmüşüm ve kimi zaman bebek arabasının tulumunu da kullanmışım.Bahar mı diyorsun ben kış diye düşünmüştüm baya kalın bişeye benziyor
Eline sağlıkkızlarcım ben tabloyu çok şükür düzenledim. kontrol edip eksik olan varsa beni etiketleyebilir mi hemen düzeltirim
Hahah olabilir canımEline sağlıkBenim ikinci çocuk olacak bu arada (çok önemli değil gerçi ama batıl inançlılığım tuttu bir an, o yüzden söyleyeyim dedim ) cinsiyeti erkek, 18.11.2023.
maşallah bebeğine canım. rahim ağzın için de doktor ne dediyse o kendine çok dikkat et. çalışıyor muydun hatırlayamadım ama bol dinlenmeli geçir sürecini sağlıkla geçsin. yaşamadığım için tavsiye veremiyorum sağlık diliyorumDoktordan çıktık çok şükür bebeğimle alakalı her şey yolundaymis 23+6yız 30 cm ve 611 grammışyüzünü yine göstermedi sıpacım sağ olsun doğana kadar hasret bırakacak herhalde alttan da baktı ve doktor dedi ki rahim ağzı 28.5cm ve çentikleşmeye başlamış artık uzun yol ve çok ayakta kalmak yok, eğer 30 olsa sınır kabul ederdik 16 dan aşağı olsa direkt yatış verirdik ama seninki 30un altında olduğu için erken doğum riski diye nitelendiriyoruz şimdilik korkacak birsey yok ama artık çok dikkatli olmalısın dedi telaş yapmayım diyorum ama yine de bir eyvah diyorum yani :/ aranızda benimkinden daha kısa olanlar vardı nasıl ilerliyorsunuz biraz anlatın nolur rahatlamaya ihtiyacim var
kızlarcım ben tabloyu çok şükür düzenledim. kontrol edip eksik olan varsa beni etiketleyebilir mi hemen düzeltirim
yanlış hatırlamıyorsam ilk bir yıl kendimiz ne giyiyorsak bebeklere onun yalnızca bir kat fazlasını giydiriyorduk ve tek bir kalın parça yerine birkaç kat ince parça (üşürse bir kat daha giydirmek terlerse bir kat çıkarmak üzere) giydirmeyi tercih ediyorduk. O yüzden aslında içine birkaç kat giyinirse kışın bazı günlerinde (istanbul için) giyebilir belki ama şimdi emin olmak için eski fotoğraflara baktım, kasım doğumlu oğlumu hep astronot denen o tulum gibi montlarla çıkarmışım ben parka sahile. Üstüne de battaniye örtmüşüm ve kimi zaman bebek arabasının tulumunu da kullanmışım.
Bu arada aynı böyle sevimli ayıcık kulaklı falan astronotlar da satıyorlarama bizimki abisinden kalanı giyecek, kusura bakmasın
Canım yaşım 33 ve 2. Gebeliğimkızlarcım ben tabloyu çok şükür düzenledim. kontrol edip eksik olan varsa beni etiketleyebilir mi hemen düzeltirim
Bizim aile hekimine özel galiba bugün ulaşabildim yapılıyormuşEvet ben yaptırdım, 8 buçukta açlık kanını vermen gerekiyor bide glikozu eczaneden bir gün önce kendimiz aldık çünkü 9 da açılıyor eczane
Bence çok iyi olmuş kaç kez heveslenicez sanki dahaHani hastane çıkışına karşı bir alpi vardı hani öyle aynı takımdan ne gerek vardı bir tulum bir battanıye yeterdi .. Heh o alpi naptı sizin attığınız astralbabytr den 12 li set yaptırmaya karar verdiAllahım büyük konuşmayacagım diyorum ama
ayy ben bunu favorilemiştim gelince alırım diye, sonra vazgeçtim bunun hırkalısını aldım. çok güüzeeel. dün geldi hatta. kışlık tulumu LCW dan aldım kupon gelmişti :)Bişey sorucam ben kış için böyle bişey almayı düşünüyorum yenidoğan bebiş için kullanışlımı sizce ? Dışarı çıkarken falan giydiriveririm diye düşündümkasımda doğurucaz o soğuk kış günlerini bunlara geçiririrm dedim ama kumaş olarak mantıklı mı ?
bu arada H&M kaalıpları büyüktür her zaman diğer markalara göre. alırken ölçülerine dikkat ederek almak daha sağlıklı olabilir. ama LCW da ürüne göre değişiyor boyutları da, kimisi tam beden kimisi büyük. e bebekte küçük oluyormuş sanırım biraz.Pekala tecrübeli anne seni dinleyeceğime bebeğin kalıplarının küçük olduğunuda bilmiyordum bunu öğrendiğim iyi oldu. Peki h&m hakkında bi fikrin varmı
Ya kızımda yaptırmadım renk renk almıstım degısık takımlar yapmıstım. Ama bunda hıc bırsey almadım henüz barı tam set olsun baska yenıdogam almam dedım . Gs li bır aılenın aslanlı bır seti olsun dedim aslanlı olanı yaptırıyorumBence çok iyi olmuş kaç kez heveslenicez sanki dahagüle güle giysin sağlıkla inşallah
Beden olarak alacağın kiloya bağlı biraz ben ilk doğumumda 11 kilo aldım memeler çok büyümedi kalıbıda büyük olduğu için emzirme sütyeni kendi bedenimi aldım gayet rahat ettim fakat bu hamileliğimde ben emzirme sütyeni almayacağım çıtçıt açma mantığı çok gerekli görmüyorum fakat Şuan sütyen takamadığım için balensiz sütyen ve sporcu sütyeni diye geçiyor sanırım o tarz aldım şimdiden kullanıyorum ön kısmı v şeklinde gelen balensiz sütyenleri doğumdan sonra çok rahat kullanabilirsin emzirme döneminde çok rahat oluyor emzirme sütyenide tercih edebilirsin bu arada ama normal sütyen ilk zamanlar kullanmak zor oluyor rahatlık açısındantecrübeli anneler size bir sorum var. emzirme sütyeni alacağım da, sorularımı sıralıyorum :)
1. şimdiye kadar 1 beden anca büyüdü süt gelmeye başlayınca sizce daha ne kadar büyüyor? şimdiki halinden bir beden büyük mü almalıyım?
2. biraz daha bekleyip doğuma doğru almak daha mı mantıklı?
3. ve en önemli sorum: emzirme sütyeni gerçekten gerekli bir şey mi? kesinlikle evet diyorsanız kaç tane almak gerekiyor?
Yaa çok tatlıayy ben bunu favorilemiştim gelince alırım diye, sonra vazgeçtim bunun hırkalısını aldım. çok güüzeeel. dün geldi hatta. kışlık tulumu LCW dan aldım kupon gelmişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?