2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
İlk çocuğumda kesinlikle normal doğum yanlısıydım bol yürüyüş düzenli beslenme hamilelere özel egzersizler neler neler yaptım fakat bebeğim 4 kiloya yaklaşınca riske girmek istemedik ve sezaryen oldum iyi ki de olmuşum 4 kiloyu geçmiş olarak doğdu zaten. Tamamen nasip kısmet her şey şuanda hiç aklına getirme su akar yolunu bulur misali. Belki birden normal doğumun başlayacak ve 2-3 saatte bebeğin kucağında olacak bu işler hiç belli olmuyor hiç kafana takma.

Ben de tüp bebek olduğu için direk sezeryan dedim doktoruma. Normal doğum daha komplikasyonlu geliyor bana

E nabız dan tahlillerim den sonucunuzu görüntüleyebilirsiniz.
Hastanenin kendi sisteminden barkodla görüntüleyebiliyorum ama ayrıntılı yazmıyor sadece 1/426 gibi değer var.
Harika! Çok şanslısınız, sevindim sizin için. Acıbadem de beklemeli sigorta yaptırmıştım aslında geçen yıldan. Bekleme süresi dolup da gebe kalınca 56 bin istediler, vazgeçtim. Halbuki geçen sene anlaşırken bu rakamlar 20-25 arasıydı. Gerçi biz doğurana kadar sırf doğum 50 bini geçer artık Alle kliniğin muayene ücreti nedir acaba?

Benim de etrafımda bundan daha yüksek risk çıkıp da nifty temiz çıkanlar var, o yüzden çok takmadım ama insan yine de bir acaba diyor. Ayrıca papp-a düşüklüğü gebelikte yaşanacak yüksek tansiyon, gelişim geriliği gibi durumlar hakkında ipucu veriyormuş okuduklarıma göre. Keşke hiç ikili yaptırmadan nifty yaptırsaydım, böyle kafam karışmazdı. Çünkü hiç test yaptırmasam da olmazdı. Teşekkür ederim, rahatlattınız

Teşekkür ederim çok randevunuz geçmiştir bu saate, öğrenebildiniz mi

Cok teşekkür ederim şu aşamada düşünmek sadece stres yaratacak, haklısın.

Alle'yi yakindan takip ediyorum ben de:)
Hatta Ocak ayinda Doguma Hazirlik Kamplarina da katilmayi dusunuyorum.
Verdikleri hizmetler cok iyi cidden.
Saglikla alin bebisinizi kucaginiza

Günaydın herkeseee
SelamlarBen de kontrolden geldim, dörtlü test için kan verdim. İyi dedi doktorcuğum, görünen bir sıkıntı yokmuş. 10+5'teyken kıza benzetmişti, bu sefer kesinleştirdi kız olduğunu.
Yaa ne kadar erken söylemiş ilk tahminii, gözünüz aydıın. Sağlıkla gelsin inşallah
Merhabaa, hoşgeldiniz
Çok örneği var içinizi ferah tutun güzel gelecektir sonucunuz inşallah
Doktor tavsiyesi için ben de yorum yapamıyorum Avrupa yakasında olduğumdan, umarım içinize sinen bir doktor ve hatane bulabilirsiniz.
Ayy çok heyecanlııı, ben de olsam o gün uyku tutmaz heralde
Ay hadi bizi de haberdar et hemen lütfen. Gönlüne göre olsun inşallahh :)

12+0 dan gunaydin..Agzima ne atsam oguruyorum bugun leblebe yedim yahu leblebi dumduz bi anda ogurdum hic olmazdi umarim bir gunluk bir durumdur

Ben de arkadaşa katılıyorum. Bu aşamada bunları düşünmek stres yüklemekten başka birşey getirmez. Siz akışa bırakın inşallah en sağlıklısı, hayırlısı hangisi olacaksa o şekilde kavuşursunuz :)
Sizin için süreç tabi ki ekstra zordur ama kim heyecanla beklediği 9 ay taşıdğı bebeğini riske atmak ister ki, öyle baktığınızda eşitiz bence :) O yüzden içinizi ferah tutun inşallah sağlıkla kavuşacağız hepimiz

SelamlarBen de kontrolden geldim, dörtlü test için kan verdim. İyi dedi doktorcuğum, görünen bir sıkıntı yokmuş. 10+5'teyken kıza benzetmişti, bu sefer kesinleştirdi kız olduğunu.
ikili test de yaptırmış mıydınız siz? ikili test yaptıran dörtlü yü de mi yaptırıyor acaba?

Merhaba sizinle haftamız aynı bende pazartesi kontroldeydim cinsiyet için açı yok şuan dedi 11 kasıma gideceğim tekrar inş. birde kanamam oldu adet başlangıcı gibi şuan kahverengiye döndü ultrasonla bakıldı ama bebeğin etrafında kanama göremedim sağlıklı dedi ama hala sürmesi beni endişelendiriyor varmı başka yaşayan acaba?

Kızlar çıktım kontrolden hersey yolunda çok şükür Bi sıkıntımız yok ve bir KIZIMM oluyor o kadar çok mutluyumki anlatamam doktor söyleyince sevinçten hüngür hüngür ağladım çünkü 2 oğlum var hatırlayanlar vardır bunu çok kiz istemiştim o yüzden Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür

Yaaa çok çok sevindiiiiiimm, gözün aydıııın. Sağlıkla gelsin inşallah minik kızzz. Darısı başımaaa, amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…