- 26 Temmuz 2022
- 436
- 720
- 33
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #7.601
Kizlar bebeklerinize bir şey aldınız mı? Ben sadece bir tane muslin bez aldım ona da mecbur kaldımLC de para kalmıştı ona yetti sadece onu da gidip o zaman mavi almıştım hani mavi kızda olsa üzerine orterim diye
Vallahi aynen oyle olmus :)Sonuna kadar mi yanlis bilmisler
Bende henüz öğrenemedim canım en son kız gibi dedi ama pozisyondan dolayı net göremedi meraktan patlamak üzereyim ama devlete gittiğim için randevu da alamadım halâ bilmiyorum ne olacak çok merak ediyorumKızlar günaydınbugün randevu aldım 14 de. Doktora Bi gidiyim sonra yıllık izni çıkıyormuş. Bi bakalım bugun kesin söylecek mi cinsiyet. O bana 11+4 kıza benziyor dedi ama bayramdan sonra gel Bi daha bakalım dedi. Dayanamadım başka doktora gittim geçen hafta o da kız gibi dedi))inşallah bugün benimki kesin söylecek. Galiba sadece ben kaldım herkese öğrendi
Yaa taş çok zor Allah yardımcın olsun canım inşaAllah daha fazla zorlanmadan atlatırsın bu süreciGünaydın kızlar kaç gündür mesane ağrısı idrar yanmasıyla dün acile gittim böbreğimde taş olduğunu öğrendim acil doktoru 1000 mg antibiyotik yazmış bugün kadın doğum doktoruma gidip danisacagim ne yapacağımızı dualarınızı esirgemeyin
Teşekkür ederim canım kaldı inşallah cinsiyet öğrenmek 12 haftada yüzde elli bir koz dedi ama bakalım artık 3 hafta sınra gidicemBak kendini boşuna strese soktun :) Maşallah sağlıkla al kucağına. Sen bir şey yazmış mısın diye girdim bugün :)
Allahım kötüyü çağırma birBen bir süredir pıt pıt hissediyordum ama birkaç gündür hiç tık yok, endişeleniyorum köydeyim
İnşallah balım inşallah, şöyle tam anlamıyla tepiklemeye başlasın mutlu olacam vallahiAllahım kötüyü çağırma birkeyfi yerindedir onun merak etme
Ben daha bir çöp dahi almadım arkadaşlarım kız diye öğrenince iki tane uzun kollu zıbın getirmiş sonradan değişirse geri alırız dedilerKizlar bebeklerinize bir şey aldınız mı? Ben sadece bir tane muslin bez aldım ona da mecbur kaldımLC de para kalmıştı ona yetti sadece onu da gidip o zaman mavi almıştım hani mavi kızda olsa üzerine orterim diye
Arkadaşım o kadar rahat oluyor ki diyor, gece bile uyansam sıkıntı değil oh keyfi yerinde diye biliyorum doktora koşması bitti diyorİnşallah balım inşallah, şöyle tam anlamıyla tepiklemeye başlasın mutlu olacam vallahi
Fetal dnayi nerede ne kadara yaptirdiniz benim yas da 34 ben ikili yaptirdim sonucu daha cikmadi yas faktoru korkutuyor beni de.Ben ikili taramayı hiç yaptırmadım. Benimde yaş faktörü var. Bu nedenle direk fetal dnayı tercih ettim.
Ben de 37 yaşındayım hiç ikili tarama yaptırmadan fetal DNA yaptırdım.doktorum birine yönlendirdi onlar gelip evde kan aldı ABD ye gitti.dolar üzerindendi yaklaşık 1 ay önce 7000 verdim.400 küsür dolardı tam rakamı hatırlamıyorumFetal dnayi nerede ne kadara yaptirdiniz benim yas da 34 ben ikili yaptirdim sonucu daha cikmadi yas faktoru korkutuyor beni de.
Off iyice artmis rakamlar sonucunuz geldi mi peki? Bana da doktor yastan dolayi riskin fazla çıkabilir dediBen de 37 yaşındayım hiç ikili tarama yaptırmadan fetal DNA yaptırdım.doktorum birine yönlendirdi onlar gelip evde kan aldı ABD ye gitti.dolar üzerindendi yaklaşık 1 ay önce 7000 verdim.400 küsür dolardı tam rakamı hatırlamıyorum
Bana da yaştan dolayı riskli çıkacağın kesin ikili tarama hiç yapmayalım direk fetal DNA ya da amniyosentez dedi ben fetal DNA yı tercih ettim.10 güne çıkar dediler 8. Gün çıktı çok şükür sorun yokOff iyice artmis rakamlar sonucunuz geldi mi peki? Bana da doktor yastan dolayi riskin fazla çıkabilir dedi
İlk bebekte insan daha heyecanlanıyor evetMerhaba, ben daha almadim çok heyecanliyim ilk hamileligim. Cinsetini bir haftaya kadar ögrenecegim :)
Ben belki önümüzdeki ay Antalya'ya gidersem artık e bebekten alaşım var da bilemedimBen daha bir çöp dahi almadım arkadaşlarım kız diye öğrenince iki tane uzun kollu zıbın getirmiş sonradan değişirse geri alırız dediler
Geçmiş olsun tas ağrısı kotu kötü olur derler , insallah o şekilde bir ağrınız yoktur.Günaydın kızlar kaç gündür mesane ağrısı idrar yanmasıyla dün acile gittim böbreğimde taş olduğunu öğrendim acil doktoru 1000 mg antibiyotik yazmış bugün kadın doğum doktoruma gidip danisacagim ne yapacağımızı dualarınızı esirgemeyin
Tatli yiyim uzanin ama henuz net olmaz sanirimBen bir süredir pıt pıt hissediyordum ama birkaç gündür hiç tık yok, endişeleniyorum köydeyim
Kötü düşünme ben de bu evhamdan geçen ay 4 kere gittim bu ay 2 Ne zaman gitsem çocuk zıplıyor ultrasondaBen bir süredir pıt pıt hissediyordum ama birkaç gündür hiç tık yok, endişeleniyorum köydeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?