2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226

Merhaba, ben daha almadim çok heyecanliyim ilk hamileligim. Cinsetini bir haftaya kadar ögrenecegim :)

Bende henüz öğrenemedim canım en son kız gibi dedi ama pozisyondan dolayı net göremedi meraktan patlamak üzereyim ama devlete gittiğim için randevu da alamadım halâ bilmiyorum ne olacak çok merak ediyorum

Yaa taş çok zor Allah yardımcın olsun canım inşaAllah daha fazla zorlanmadan atlatırsın bu süreci

Bak kendini boşuna strese soktun :) Maşallah sağlıkla al kucağına. Sen bir şey yazmış mısın diye girdim bugün :)
Teşekkür ederim canım kaldı inşallah cinsiyet öğrenmek 12 haftada yüzde elli bir koz dedi ama bakalım artık 3 hafta sınra gidicem

Ben daha bir çöp dahi almadım arkadaşlarım kız diye öğrenince iki tane uzun kollu zıbın getirmiş sonradan değişirse geri alırız dediler

Iyi gunler Arkadaslar . 36 yaşındayım bebegin doğacağı tarih 31.01.2023. 12. Haftada kanama oldum. Dr. igne ve progestran verdi. İğneler uc gunde bir 8 taneler. Başka dr. da bir iğne yeterli Progestrana devam et dedi. Hangisini yapsam bilemedim.

Fetal dnayi nerede ne kadara yaptirdiniz benim yas da 34 ben ikili yaptirdim sonucu daha cikmadi yas faktoru korkutuyor beni de.
Ben de 37 yaşındayım hiç ikili tarama yaptırmadan fetal DNA yaptırdım.doktorum birine yönlendirdi onlar gelip evde kan aldı ABD ye gitti.dolar üzerindendi yaklaşık 1 ay önce 7000 verdim.400 küsür dolardı tam rakamı hatırlamıyorum

Off iyice artmis rakamlar sonucunuz geldi mi peki? Bana da doktor yastan dolayi riskin fazla çıkabilir dedi

Off iyice artmis rakamlar sonucunuz geldi mi peki? Bana da doktor yastan dolayi riskin fazla çıkabilir dedi
Bana da yaştan dolayı riskli çıkacağın kesin ikili tarama hiç yapmayalım direk fetal DNA ya da amniyosentez dedi ben fetal DNA yı tercih ettim.10 güne çıkar dediler 8. Gün çıktı çok şükür sorun yok

Geçmiş olsun tas ağrısı kotu kötü olur derler , insallah o şekilde bir ağrınız yoktur.
Bende sabah idrar testi verdim rengi hic hoşuma gitmedi neden böyle oldu anlamadim baya da su içiyorum.
Sizde inşallah en ağrısız sekilde halledersiniz

Ben bir süredir pıt pıt hissediyordum ama birkaç gündür hiç tık yok, endişeleniyorum köydeyim
Kötü düşünme ben de bu evhamdan geçen ay 4 kere gittim bu ay 2 Ne zaman gitsem çocuk zıplıyor ultrasonda hatta bu son gidişimde üzülerek gitmiştim sanki. Bir şey var gibi. Bi silkelenmeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…