2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Merhaba kizlar 15+3 haftalık gebeyim , bebek hareketlerini hissedemedim daha, hangi haftalarda hissediliyor bilen var mi?
İlk gebelikse 20den sonra net şekilde hissediliyormuş canım. Benim 18. hafta bir kaç kere pıtır pıtır bir şeyler hissettim. ilk gebelik için 15 çok küçük henüz.

Valla ben de bunu hiç anlamıyorum 11 haftalıkken söyledi benim devletteki doktor belli oluyor erkek dedi. 12 haftalıkken özele gittim ikili için o da çok net erkek dedi. İnternetten bakıyorum 15 16 olmadan belli olmaz yazıyor ee benimkiler nasıl net konuştu bu kadar anlamadım yarın gideceğim bakalım ne durumda değişiklik var mı yok mu

Merhaba kızlar doktora gittim
İkili tarama için sonuca bakarak herşey normal dedi bilginiz olsun:)
Geçen hafta pazartesi ultrason yaptığı için bu hafta yapmicam dedi fazlası iyi değil dedi
Bak kendini boşuna strese soktun :) Maşallah sağlıkla al kucağına. Sen bir şey yazmış mısın diye girdim bugün :)

Kızlar 15+0dan beri bebegimin hareketlerini hissediyorum ama sadece elimi koyunca. Icimde hissedemiyorum. Esim falan da hissediyor bebek oldiguna eminim ama icimde de hissetmem gerekiyo gibi geliyor
Canım belki bağırsak hareketlerini hissediyor olabilirsin. Ben de 15. haftada hissediyorum diyordum ama şimdi 18. haftada hissettiğim ile 15. haftada hissettiğim çok farklı şeyler. Büyük ihtimalle 15. haftada aslında hissetmemişim:))) Başka bir şeymiş bebek diye düşündüğüm :)

Ya aslinda dogru 16-17’den once zor ancak bu doktorlar da zaten penis ya da vajina goruyor da soyluyor degil :)
Bebislerin cinsel organlarinin gorunecegi yerde, ultrason cihazi iyiyse netligi filan siz de dikkatli bakarsaniz beyaz bir cizgi gorunur. O cizgi dik ise erkek, mantigi da o yapinin penise donusecek olmasi, ayni mantikla paralelse kiz.
Bunu da 11, 12 artik hangisinde rahat gorurlerse soyluyolar :)

Bana da %95 kiz demisti lakin guvenmiyorum hala :)
Net olana dek bekliyorum :)

Son düzenleme:
Merhaba,kaçıncı haftadan itibaren yazdı,şuan hala kullanıyor musunuz birde acaba kutusunun resmini atabilir misiniz?

Ilk hamileligimde 20. haftaya kadar yanlis soylendi, kizima doktor erkek dedi 20. haftada ayrintilida netlesti. Kiz deyip de erkege donuyor mu onu bilmiyorum kacinci haftada kiz dendi size?

Kızlar günaydın bugün randevu aldım 14 de. Doktora Bi gidiyim sonra yıllık izni çıkıyormuş. Bi bakalım bugun kesin söylecek mi cinsiyet. O bana 11+4 kıza benziyor dedi ama bayramdan sonra gel Bi daha bakalım dedi. Dayanamadım başka doktora gittim geçen hafta o da kız gibi dedi))inşallah bugün benimki kesin söylecek. Galiba sadece ben kaldım herkese öğrendi

Bana da 13+3 de gidip 14. Haftalık çıkınca kız dedi ama perşembe bir kez daha gidip kız derse öyle garantileyeceğim sabırla perşembeyi bekliyorum

Geçmiş olsun canım doktoruna sor mutlaka.ben de 2 kere enfeksiyon oldum 1000 mg agumentin kullandım ikisinde de 1 er hafta.endişelenme diye söylüyorum

Geçmiş olsun canım doktoruna sor mutlaka.ben de 2 kere enfeksiyon oldum 1000 mg agumentin kullandım ikisinde de 1 er hafta.endişelenme diye söylüyorum
Taş düşüşe geçerse sancısı doğum sancısı gibi diyolar bebeği tetiklerse doğumu baslatirsa aklıma herşey geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…