- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #7.581
Çok geçmiş olsun canım, iyi düşün iyi olsun lütfenGünaydın kızlar kaç gündür mesane ağrısı idrar yanmasıyla dün acile gittim böbreğimde taş olduğunu öğrendim acil doktoru 1000 mg antibiyotik yazmış bugün kadın doğum doktoruma gidip danisacagim ne yapacağımızı dualarınızı esirgemeyin
Bide benKızlar günaydınbugün randevu aldım 14 de. Doktora Bi gidiyim sonra yıllık izni çıkıyormuş. Bi bakalım bugun kesin söylecek mi cinsiyet. O bana 11+4 kıza benziyor dedi ama bayramdan sonra gel Bi daha bakalım dedi. Dayanamadım başka doktora gittim geçen hafta o da kız gibi dedi))inşallah bugün benimki kesin söylecek. Galiba sadece ben kaldım herkese öğrendi
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak geçerGünaydın kızlar kaç gündür mesane ağrısı idrar yanmasıyla dün acile gittim böbreğimde taş olduğunu öğrendim acil doktoru 1000 mg antibiyotik yazmış bugün kadın doğum doktoruma gidip danisacagim ne yapacağımızı dualarınızı esirgemeyin
Olumlu düşün canım.öyle olsaydı sadece antibiyotik vermezdi taşı almamız lazım vs derdi.belki antibiyotikle biraz daha idare edebilirsinTaş düşüşe geçerse sancısı doğum sancısı gibi diyolar bebeği tetiklerse doğumu baslatirsaaklıma herşey geliyor
Banada 12+5te söyledi doktorum. Hatta eşi de baktı oda kız dedi. Ama ben kesinleşmesi için fetal dna sonucunu bekliyorum. İçimden hep erkek geçiyordu hala inanamıyorum kız olduğuna :))Ankara’da çağrı gülümser var 11. Haftada söylüyor cinsiyeti. Çok net hem de. O anlıyorda bizim bu doktorlar neden anlamıyor bilemiyorum
Ya evet iste valla oyle hikayeler de var, o nedenle su an icin inanmiyorum ben. Komsumuza da kiz dendi, erkek dogdu. Kocasi e bizim kiz nerde demis doktora, baya sasirmislardi haliyle :)Ilk hamileligimde 20. haftaya kadar yanlis soylendi, kizima doktor erkek dedi 20. haftada ayrintilida netlesti. Kiz deyip de erkege donuyor mu onu bilmiyorum kacinci haftada kiz dendi size?
Bende Çiğdem hocanın eşine gidiyorum bende çok memnunum.Paket almak en basındayken mantikli oluyor sonra tekli muayeneye devam etmek daha hesapli oluyor. Ben su anda cok memnunum cok ilgili bir doktor her seyi hatırlıyor, anlatıyor. Cok geçmiş olsun.
YaaBende Çiğdem hocanın eşine gidiyorum bende çok memnunum.
Hadi hayırlısı bakalim Allah gonlunuze gore versinYa evet iste valla oyle hikayeler de var, o nedenle su an icin inanmiyorum ben. Komsumuza da kiz dendi, erkek dogdu. Kocasi e bizim kiz nerde demis doktora, baya sasirmislardi haliyle :)
Bana 12 nin icindeyken kiz dedi.
Hiç endişelenmeyin benim arkadaşım 6 aylıkken böbrek sıkıntısı geçirdi. Hastanede yatmıştı 3 gün serumlar ile çok şükür ne erken doğum oldu ne başka bir sıkıntı. Kötüyü düşünüp kendinizi strese sokmayın, bebişko da etkilenmesinTaş düşüşe geçerse sancısı doğum sancısı gibi diyolar bebeği tetiklerse doğumu baslatirsaaklıma herşey geliyor
Ben öğrendim kız dedi. Bende Şubat başı gibi doğum gözüküyor ama benimde içime hep Ocak sonu gibi olacak gibi geliyorMerhaba kızlar
Doğumum şubat başı görünüyor ama ben nedense ocakta doğuracakmışım gibi hissediyorum
O yüzden buraya da uğramak istedim
12. Haftam bugün bitiyor çok şükür. Geçtiğimiz pazartesi randevum vardı, ikili test yaptırmadım, ense kalınlığı iyi dedi doktorum. 16. Haftada tekrar gidicem, cinsiyet o zaman belli olur dedi. Daha erken öğrenen var mı aranızda? Başka doktora görünsem mi diyorum
Fetal DNA yi neden istediniz? Benim yaşım 35 ikili tarama da yaştan dolayı 1/²⁴² çıkmis sonuç ben istemedim . Kan ve USG sonucu iyi cikmisBanada 12+5te söyledi doktorum. Hatta eşi de baktı oda kız dedi. Ama ben kesinleşmesi için fetal dna sonucunu bekliyorum. İçimden hep erkek geçiyordu hala inanamıyorum kız olduğuna :))
Yalniz degilsinKızlar günaydınbugün randevu aldım 14 de. Doktora Bi gidiyim sonra yıllık izni çıkıyormuş. Bi bakalım bugun kesin söylecek mi cinsiyet. O bana 11+4 kıza benziyor dedi ama bayramdan sonra gel Bi daha bakalım dedi. Dayanamadım başka doktora gittim geçen hafta o da kız gibi dedi))inşallah bugün benimki kesin söylecek. Galiba sadece ben kaldım herkese öğrendi
Canım ne çıktı sonucun hayırlı haberler ver inşallahAh ne iyi yapmışsın gerçekten ikili test yaptırmak pişmanlık içim içimi yiyor şimdi sonuç gelene kadar uykular haram oldusağlık haberleri alalım inşallah @Pittik senin sonuca ne kadar kaldı
Sanci geçmesi icin serumTaş düşüşe geçerse sancısı doğum sancısı gibi diyolar bebeği tetiklerse doğumu baslatirsaaklıma herşey geliyor
İlk hamilelik tecrubemden ogrendigim her turlu sanci da doktora gidip sanciyi kesmesini saglamak serum agri kesiciler ile. Ben ilk hamileligimde o hatayi yaptim acil doktorlari dogum sancisi degil diye hic mudahale etmedi.bana sonra gun sonunda acilma oldugundan dogum yaptim. O yuzden ne olursa olsun mutlaka sanciyi kesecek mudahale yaptirin.doktorum ishal sancisi bile dogumu tetikler demisti.Taş düşüşe geçerse sancısı doğum sancısı gibi diyolar bebeği tetiklerse doğumu baslatirsaaklıma herşey geliyor
Allah kısmet ederse doğumda koruda olacak.YaaDogumu nerede yapacaksiniz?
Sanci geçmesi icin serumTaş düşüşe geçerse sancısı doğum sancısı gibi diyolar bebeği tetiklerse doğumu baslatirsaaklıma herşey geliyor
İlk hamilelik tecrubemden ogrendigim her turlu sanci da doktora gidip sanciyi kesmesini saglamak serum agri kesiciler ile. Ben ilk hamileligimde o hatayi yaptim acil doktorlari dogum sancisi degil diye hic mudahale etmedi.bana sonra gun sonunda acilma oldugundan dogum yaptim. O yuzden ne olursa olsun mutlaka sanciyi kesecek mudahale yaptirin.doktorum ishal sancisi bile dogumu tetikler demisti.lutfen sanci gelirse ihmal etmeTaş düşüşe geçerse sancısı doğum sancısı gibi diyolar bebeği tetiklerse doğumu baslatirsaaklıma herşey geliyor
Ben ikili taramayı hiç yaptırmadım. Benimde yaş faktörü var. Bu nedenle direk fetal dnayı tercih ettim.Fetal DNA yi neden istediniz? Benim yaşım 35 ikili tarama da yaştan dolayı 1/²⁴² çıkmis sonuç ben istemedim . Kan ve USG sonucu iyi cikmis
Ya evet iste valla oyle hikayeler de var, o nedenle su an icin inanmiyorum ben. Komsumuza da kiz dendi, erkek dogdu. Kocasi e bizim kiz nerde demis doktora, baya sasirmislardi haliyle :)
Bana 12 nin icindeyken kiz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?