2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Sizinde mi çok sert oluyor canım. Biraz araştırdım kasılma diyenlerde olmuş korktum ben de biraz.
Aynen bi taraf ta sertlik oluyor sonra geçiyor yer degistirince ama ben hala hareket hissetmiyorum mesela. Bir de o kasilma sertligi simdi degil son haftalarda onemli canim ki takip edecegiz o zamanlar zaten hem hareketlerini hem kasılmalari
Hatta yalanci sanci da diyorlar

Icim rahatladı canım inşallah en kısa sürede sen de hissedersin

Güzel ocak anneleri nisan ayındam geldim merak ettiğim bişey var cinsiyet öğrenen annelerimiz bu işin gerçekten tatlıyla tuzluyla ilgisi varmı çok merak ediyorum
Bence ilgisi yok. Bazısına denk geliyordur. Benim gibi İlk pozitif gördükten sonra canım sürekli ekşi nar istedi. Bol tuzla ekşi erik yedim. Hala ağzım sulanıyor. Bebeğim kız geliyor

Güzel ocak anneleri nisan ayındam geldim merak ettiğim bişey var cinsiyet öğrenen annelerimiz bu işin gerçekten tatlıyla tuzluyla ilgisi varmı çok merak ediyorum
Bende ilk gebelikte full tatlı aşerdim yedim kızım oldu bunda o tatlı isteği yok cinsiyeti haftaya öğreneceğim

Kızlar bazen benim karnım taş gibi oluyor. Baya baya sertlesiyo karnım. Bazen de bebegin oldugu tarafta hafif bi sızı hissediyorum acaba hareketleri yüzünden midir? Biraz korktum ben yarin dr a gidicem
Ben de dün uzandığımda göbek değiliğim alt kısmı sert oluyor. Ama bebekten değil galiba rahim büyüdüğü için. Bebek henüz o kadar sertlik yapacak büyüklükte değil. 18. Haftamdayım ara ara karın ağrısı oluyor bir de bende

O bende de oluyor hele gecen gün tek taraflı oldu baya ağrıdı

Normal bi hastanenin radyoloji bölümüne de gitsem bakarlar yani öyle mi
Evet randevu alırken belirt sor istersen bı yine de ama. Benim ilk doktorum yönlendirmisti ikincide de ona gittim. Şimdide aynı doktor duruyor mu bilmiyorum ama bakacağım. 5yil oldu nerdeyse cunku

İki oğlumda da hesaplayamayacağım kadar çok turşu yemiştim. Şuanda kızım olacak ve ne tatlı ne ekşi hicbirsey yiyemiyorum hala. Ben inanmıyorum kesinlikle sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…