- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #8.461
Canım evde asla tavuk yapamıyorum kokusunu duymaman gerek yemem için kayınvalidem sağolsun bu konuda devreye giriyor . Mesela bu aksam ekmek arası yapacağım kıyma biber domates soğan ( bunu maske takarak yapıyorum soğan kokusuna dayanamıyorum ) ekmek arasına koyacağım ayranla beraber servis ederimMerhaba , siz hangi et urunleri yiyorsun yada yemek cesitleri? Dun tavuk yemeye calistim 3/4 yiyebildim ama o kadar cok tiksiniyorum ki bittiremedim. Zorla yiyoyurum protein acisinda bebege gitsin diye, bir de yumurta var onu da zorla yiyorum omlet seklinde. Ama konu aksama ne pisirsem olunca cok zorlaniyorum belki tavsiyeleriniz vardir kizlar yemekler konusunda :)
Doktor aç kalmışsın dedi mide bulantilarim ve kusmalarim vardi o da idrarda ketona sebebiyet veriyormuş ve tehlikeli olabiliyormuş o yüzden başına gelen var mı diye merak ettim :)Canım hiç bir bilgim yok doktorla gorustun mu
Doktor aç kalmışsın dedi mide bulantilarim ve kusmalarim vardi o da idrarda ketona sebebiyet veriyormuş ve tehlikeli olabiliyormuş o yüzden basinCanım hiç bir bilgim yok doktorla gorustun mu
Canım konakta kazım bey varmış birde gülseren hanım var klinigi var onunda fiyat olarak ne durumdalar bilmiyorumAnladım canım, bende vakti gelinceye kadar denicem olmadı yaptırmıcam
Cok sagol :) :) Ben birde sirke kaynatiyorum arada yemek piserken. Dünkü tavuguda ben pisirmedimCanım evde asla tavuk yapamıyorum kokusunu duymaman gerek yemem için kayınvalidem sağolsun bu konuda devreye giriyor . Mesela bu aksam ekmek arası yapacağım kıyma biber domates soğan ( bunu maske takarak yapıyorum soğan kokusuna dayanamıyorum ) ekmek arasına koyacağım ayranla beraber servis ederimeşim den de Allah razı olsun ne yapsam afiyetle yiyor . Sıcakta ağır şeyler gitmiyor canım ya.
Yumurta işine gelirsek hamileliğim boyunca ondan hiç tiksinmedim her çeşidini yedim krep yapabilirsin mesela
Birde son olarak şunu anladım kesinlikle kokusunu almadığım yemeği çok rahat yiyorum ah keşke biri yemek yapıp getirse
Bende de çok kusma oldu ama bilmiyorum böyle bişi duymamistimDoktor aç kalmışsın dedi mide bulantilarim ve kusmalarim vardi o da idrarda ketona sebebiyet veriyormuş ve tehlikeli olabiliyormuş o yüzden başına gelen var mı diye merak ettim :)
Radyoloji bölümü de bakıyor. Ben iki hamileligimde de radyoloji ye gittim hatta şimdi de aynı doktor duruyorsa ona gideceğim. Özel hastane de benim gittiğim doktorAnladım canım, bende vakti gelinceye kadar denicem olmadı yaptırmıcam
Evt öyle ben Kübra hanıma gitmiştim çok tatlı bı doktor yeni başlamıştı ama genel olarak hepsi iyiBende oraya gideceğim canım randevu bulması zor ama en azından son zamanlarımızda da olsa 1-2 kez gitmiş olsak o da yeter orada doğum için
Normal bi hastanenin radyoloji bölümüne de gitsem bakarlar yani öyle miRadyoloji bölümü de bakıyor. Ben iki hamileligimde de radyoloji ye gittim hatta şimdi de aynı doktor duruyorsa ona gideceğim. Özel hastane de benim gittiğim doktor
Canım senin genoks da kaç günde çıktı sonuçlar .bizimde oraya yollandı daBenim yaptırdığım yer de genoks ankaradaymış. 1 den fazla yer mi varmış acaba Ankara da
Radyoloji bölümü bakıyor evet ama uzmanlık alanları değil ve bu yüzden kadınsal hastalıklar konusunda uzman olan perinatoloji bölümüne gitmenizi tavsiye ederim.Normal bi hastanenin radyoloji bölümüne de gitsem bakarlar yani öyle mi
Kurbandaki dana bitirdimMerhaba , siz hangi et urunleri yiyorsun yada yemek cesitleri? Dun tavuk yemeye calistim 3/4 yiyebildim ama o kadar cok tiksiniyorum ki bittiremedim. Zorla yiyoyurum protein acisinda bebege gitsin diye, bir de yumurta var onu da zorla yiyorum omlet seklinde. Ama konu aksama ne pisirsem olunca cok zorlaniyorum belki tavsiyeleriniz vardir kizlar yemekler konusunda :)
Hayir yok bence eksi yemiyorum ve bebisim kızGüzel ocak anneleri nisan ayındam geldim merak ettiğim bişey var cinsiyet öğrenen annelerimiz bu işin gerçekten tatlıyla tuzluyla ilgisi varmı çok merak ediyorum
Benim hiç aş ermem olmadı aynı şeyleri yemeye devam ettim o yüzden ben yorum yapmayacağım canımGüzel ocak anneleri nisan ayındam geldim merak ettiğim bişey var cinsiyet öğrenen annelerimiz bu işin gerçekten tatlıyla tuzluyla ilgisi varmı çok merak ediyorum
Hosgeldinn. Oglumda hic tatli yemedim tiksindim resmen ki tatliya bayılırım. Simdi de tatliyi cok severek yiyorum kizim olacakGüzel ocak anneleri nisan ayındam geldim merak ettiğim bişey var cinsiyet öğrenen annelerimiz bu işin gerçekten tatlıyla tuzluyla ilgisi varmı çok merak ediyorum
Hareketleri yuzunden canim hic korkma ama icin rahatlasin diyorsan git. Mesela benim de bazen karnim yamuk duruyorKızlar bazen benim karnım taş gibi oluyor. Baya baya sertlesiyo karnım. Bazen de bebegin oldugu tarafta hafif bi sızı hissediyorum acaba hareketleri yüzünden midir? Biraz korktum ben yarin dr a gidicem
Sizinde mi çok sert oluyor canım. Biraz araştırdım kasılma diyenlerde olmuş korktum ben de biraz.Hareketleri yuzunden canim hic korkma ama icin rahatlasin diyorsan git. Mesela benim de bazen karnim yamuk duruyor
Benim çarşamba kan aldılar perşembe laboratuvara ulaştı. 3-5 iş günü diyolar bugün 3. İş günüydü bekliyorum sonucu canımCanım senin genoks da kaç günde çıktı sonuçlar .bizimde oraya yollandı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?