2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
23 Ağustos erken değil mi? Doktor bana 20. haftadan sonra demişti ilkini. İkinci de ondan 4 hafta sonra
Bilmiyorumki doktorumla konusmadim ama saglik ocaklari ayni işleyiş icerisinde devam etmez mi. Gebeliğimi bildirdigimde bu tarihi verdi bana aşı+izlem diye. O tarihte 17 haftalik olacagim.

Arkadaslar aranizda covid olan var mi? Kizim pozitif cikti 2 gun once ben de bu sabah bacaklar,bel ve basimda muthis bir agriyla uyandim. Kalkar kalkmaz istifra ettim. Simdi basim cok agriyor. Gidip pcr vermedim ama korona olduguna eminim. Gecirenler ne yaptınız hastaneye gittiniz mi bir tedavi uyguladilar mi, bebek icin bir risk soz konusu mu?
Canim etkisi var ya da yok net bilinen bir sey yok ama gözlemlediğim genelde 12. Haftadan sonra yakalananlar bir sey olmadan atlatiyorlar. İns sende hafif bir sekilde atlatirsin canim bol c vitaminini ihmal etme.bu arada bugun doktorum covide yakalanirsan coraspin kullandiririz dedi. Doktoruna bi soruver hemen.

Bana hamilelik başında ebe bunu atmıştı. Şimdi 15 haftalik hamileyim

Eklentiler

• IMG-20220614-WA0001.webp
    IMG-20220614-WA0001.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 70
Panaroma teste yaptırdım canım ben 420 dolar çok ilgililer 10 gün olmadan çıktı sonucum çok memnunum. Genoksla ilgili güzel şeyler duymadım ama panaromadan memnun kaldım
Ben de panorama yaptırdım 14 gün geçti sordum daha çıkmadı dediler. Merakla bekliyorum. 360 dolara yaptılar 6300 TL e geldi.

Kız 4 . Ayına kadar gelir kahverengi lekelenme benim 4. Ayimla beraber bitti senin insallh en kısa sürede biter. Buarada rüyaların tersi çıkıyor haberin olsun ben hep erkek gördüm esimde öyle ama dün gittik kesin kız dedi oysaki ben hep erkek hissetmistim😅😅 ama kızım olacağı içinde çok mutluyum 😃😃😃
Rüya gerçekten ters çıkıyor. Benimde eşim erkek gördü kız dedi doktor. Ama annem rüyasında gelin görmüş o kız bebek demekmiş

Ben başından beri kız hissediyordum hatta cinsiyet belli olmadan kızım diye seviyordum acayip içime doğmuştu kızım olacak 🥰 ilk gebeliğimde hiçbirşey hissetmiyordum nötürdüm onda da erkek oldu ama erkek olacağını duyunca şaşırmıştım içten içe kızım olur diye düşündüm heralde.çevremde bütün arkadaşlarım kız doğurmuştu ondan olabilir
Bende iki oğlumda hicbirsey hissetmedim hatta hissediyorum diyince insanlar sasiriyordum ama bunda hamile kalmadan önce inanmaya hissetmeye başladım gerçekten

Bu yaptırılması gereken herkesin olduğu bir aşı değil mi 🙈ay covid için aşı ol olma düşünmekten valla birde bunu şüpheye düşemem beni 20. Haftaya yakın çağırdılar muhtemelen sezeryan olacak olunca ben olacağım hoş olmasam mı diye de düşünmedim rutin diye bilince 😅
Ben olmayı düşünmüyorum zorunlu değil

Yok Demir hapını aç karnına bir kere içiyordum sabahları canım. Hoş bende ishal geçmeyince hastanelik oldum serumla daha iyi toparladım salgın varmış
G Gozdeeer , Y Ygtylmz daha başlamadım ama benim doktor haftada iki defa pazartesi perşembe kahvaltı sırasında içmemi söyledi. Zeytin ve ya zeytinyağı tüketince daha iyi emiliyormuş. Markası d-colefor

Back
X