2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ilk zamanlar oto koltuk gerekli oluyor mu? Biz oto koltuk olan puset aldik ilk zamanlari onunla geciririz zaten anca doktora git gel olacak diye düşündüm.
Canım Avrupa’da oto koltuğu olmadan hastaneden çıkarmıyorlar ki. Çıkışta seninle hemşire geliyor düzgün takılmış mı arabaya diye kontrol ediyor. Bi Türk tanıdık evde unutunca rehin kalmış, baba gidip almış evden öyle çıkabilmiş ve biz bunu bilmemize rağmen hala almadık ya… kendimize kızıyorum

Yahu 30 haftada doğmuş bebek var insanlar niye haber vermedin diye kavga derdine düşmüş. Çok da umrumdaydı senin haberdar olman bu derdimin arasında diyeceksin de denmiyor işte. Neyse canım sen İpeğine ve sütüne odaklan.
Maşallah kuzucuğun kilosu haftasına göre iyiymiş inşallah hemencecik toparlanır yanına gelir

Oh sağlıkla huzurla mutlulukla uyusun inşallah içinde

Onlara istediklerini verdim sabah kahvaltı yaptım öyle olunca iyi oldu. Ağrı için habire parol istiyorum en azından kesiyor
Okumaya çalışıyorum genelde etiketli olduklarımı enazından yada alıntılananları. Gece hiç uyumadım 5dk bile. Önceki geceden de 1 saatlik uykum vardı halbuki. 2 saatte bir sağım yapmaya çabaladım baya hassaslaştı acıyor uçlarım elle yapmama rağmen. Annemler çıktı yola gümüş kapak da getirecekler. İnşallah çözeriz tahriş olmadan. Azönce aradım bebeğimin kan sonuçlarını öğreneyim diye ama Dr lar geç visit yapıyormuş hafta sonu olduğundan hemşire de söyleyemiyorum. Çaçeronluk yaptım bide emme reflexi olan bi bebek emzirme deneyemez miyiz dedim biraz göğüslerime uyarı olur diye. Kilosu iyi enjektörden de güzel emiyor dedi 11.30da gelin deneyelim dedi. Eşim diyor parmak uçlarına iyi bak gerçekten morluk var mı, he dedim tam adamı renkler ve ben ayak parmakları hep mürekkep içinde ona mor demeleri çok saçma geldi bize, özel hastane olsa yoğunbakım parası için tutuyor dersin. Hoş buralarda döner sermayelerine alıyor o paraları sonuçta ama bilemiyorum tabi ciddi bir şey var mı, bahane mi. Öğreneceğiz. Ama lütfen gelsin koynuma artık hiç çıkartmıyım

Quenim Günaydınlar öptüm seni arkadaşım.
Nasılsın ? bugün daha iyi misin ? Yürüyüş yaptın mı ?
Yani su şehir hastanesi prosedürüne sinir olmadım değil ; ben bilmiyordum o şekilde görüş günü vs olduğunu. Büyük ve kalabalık olduğu işin mi bu şekilde acaba ? Neyseki ipek çok kalmıcak çok dert etme.
En bencil olmamız gereken zmndayız. Çocuk senin anne sensin. Gerekirse as suratını, kimse kalamasın yanınızda. Sonra şirinlik yaparsın valla bazen kalabalık da böyle dert oluyor. Herkesin ayrı vırvırı.
Bi de diyorsun ya; ben hariç herkes salak. Tam olarak öle oluyorum lohusalıkta. Vallahi beni anlatan daha iyi cümle yok çünkü bebeğin derdinden en iyi anlayan sensin. Sen güçlüsün, halledersin çatır çatır forever
Oğlunu da tebrik ederim, abi oldu sonuçta çocuk kolay mı

Migren varmıydı ya öyle bişi mi? Son aylarda hormonlar yükseliyormış yine belki adet öncesi baş ağrısı gibidir benimde burnum tıkalı anlamsız bir şekilde

İyim çok şükür sağ ol gelen giden yok aşağıdaki şişlik ve baskıda geçmiş inşallah bi daha olmaz

Migren varmıydı ya öyle bişi mi? Son aylarda hormonlar yükseliyormış yine belki adet öncesi baş ağrısı gibidir benimde burnum tıkalı anlamsız bir şekilde
Migrenim değil de sinüzitim var. Acaba diyorum ev nemsiz hava kapalı ondan mı oldu. Dün biraz dışarı da çıkmıştım soğuk mu aldım. Ankara ayazı malum. Ne bileyim yüz tane olasılık getiriyorum aklıma

Carsamba gunu kuzu bi soyluycem bakalim. Diger topiclere baktim meraktan onlar da terden yakinmis normal galiba
Terleme konusunu burda da konuşmuştuk maviş kaçırdın sanırım. Benimde özellikle göğüs ve boyun bölgem sırılsıklam oluyor gecenkalkıp üst değiştiriyorum bence normal hamiklikten

Terleme konusunu burda da konuşmuştuk maviş kaçırdın sanırım. Benimde özellikle göğüs ve boyun bölgem sırılsıklam oluyor gecenkalkıp üst değiştiriyorum bence normal hamiklikten
Aa kacirmisim o zaman kuzu ya valla hasta olacam diye korkuyorum kafa gogus boyun bolgesi resmen ter icinde uyandim daha gece uyuyamamistim 7 den sonra uyumusum yeni uyandim ac karnimindoyurcam simdi

Grubun ablası inci sağlıkla büyüsün inşallah tez vakitte annesine kavussun şimdi nasıl canım inci tanesi kilo alımı sağlıkla durumu vs
Kilo alıyor bi veriyor biraz dengesiz ama küçük beneklerde oluyormuş. Burnumdan solunum desteği alıyor onun için ilaç başladılar dün. Daha iyi olcak inşallah, duanıza talibim

videolar geziyor ya hani burun deliklerine sarımsak koyuyorlar sonra burunları akıyor. öyle bişeyler dene istersen

Aa kacirmisim o zaman kuzu ya valla hasta olacam diye korkuyorum kafa gogus boyun bolgesi resmen ter icinde uyandim daha gece uyuyamamistim 7 den sonra uyumusum yeni uyandim ac karnimindoyurcam simdi
Mabel bende aşırı terliyordum. Göğüslerimin altı hele boynun saç diplerim. Gece çişe kalkınca değişiyordum üstümü.
Odanın kaloriferini kapatmıştım hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…