2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim doktor biraz rahat canim. Tedbirli ama vermesi gerektigi seylerde de hic cekinmiyor tabi vücut onun değil ferritin 6'ya düşünce kabul ettim bende alerji yapabileceğini okumustum aslinda. Gözetim altinda tutuyorlar birkac saatlik yatis verip. 5 dakikada bir hemsireler gelip bir yerin kaşınıyor mu diye sordular. Nstye de bağlıyorlar. Haftaya yine damardan bağlayacaklar beni. Hap kullanmaadigim icinde sesim cikmiyor kabul ettim. Senin değerin kac su an? ferritin ve hemoglobin önemli bizim için.

Bu yastigi bende 4 aydan beri kullaniyorum. Safti kaydı artik. Rahatlatıcı etkisi mutlaka var. Benim sirt agrim cok fazla oluyor. İmtihan resmen. Ağladığımı biliyorum. Bir kac egzersiz hareketi var onu yapıp yastıkla yatınca bir rahatlama veriyor.

Hiç sorma üç gün önce idrardaki proteinim 550 çıktı doktor taburcu etti ama patlamaya hazır bi bomba gibisin heran herşey olabilir dedi yüreğim ağzımda bebeğimin biraz daha büyümesini bekliyorum
Kiz nasil birakti seni 550 proteinle. Yatis yapıp takip etmeliydi. Bebege hergun bakmasi lazim. Kuzum hersey olabilir deyip bırakmak nedir. Cok kaygilandim su an. Peki bebegin kilosu vs haftasiyla uyumlu mu.
Bu senin içinde cok tehlikeli bir durum. Yatisla takip gerektirir.

Gecmis olsub mavicim bende de sifirlamadi ama eskiye kiyasla o kadar rahat ettim ki. Eskiden uyuyamiyordum sirt agrimdan simdi oyle bir durum yasamiyorum egzersiz yapmiyor olmama rağmen . Ben ikiye ayirip kullaniyorum gobegimi serbest birakmak daha iyi geldi mesela. Diğeri bacak aramda. Sirtima tam oturuyor belki ondan. Rahatlatıyorsa bile şükür yoksa halimiz duman.

Bebeğin kilosu 1500 iki hafta geri

Yattım üç gün sonra cikardi

Bebeğin kilosu 1500 iki hafta geri
Canim seni korkutmak istemiyorum ama bu riskli bir durum. Istersen baska bir doktora git. Su an gebelik zehirlenmesi yaşıyorsun. Bu senin içinde büyük bir risk. Bebek kucuk ama icerde kaldığı sürece hayati riski oluşuyor. Sende gorme kaybı olabilir. Norolojik bulgular oldugunda acil sezeryana alıyorlar.

Bana da cok riskli geldi durumu korkutmak istemem ayni sekilde ama bu gibi durumlarda normal doktorlardansa perinatolog ile devam edilmesi taraftariyim.

Evet biliyorum da tansiyonumu takip ediyorum 14.9ustu oldumu hemen hastaneye demişti doktor

Yattım üç gün sonra cikardi

Kac gunde bir çağırıyor su anda. Benim gördüğüm orneklerde bebek gelisimi hafta olarak geriye düştüğünde hemen doguma alıyorlar..
Benimde tansiyonum var. Haftada bir gidiyorum. Protein den cok korkuyor benimki. Protein çıktığı an yatış yapıp doguma kadar hastanede kalirsin diyor. Ve beni cok korkutuyor. 13 bile olmasını istemiyor tansiyonun ki bebek gelisimi geriye düşmesin djye. 3 öğün alfamed kullanjyorum ama 8 önüne kadar cikarabiliyorlar. Sen kac içiyorsun su anda.

Bana da cok riskli geldi durumu korkutmak istemem ayni sekilde ama bu gibi durumlarda normal doktorlardansa perinatolog ile devam edilmesi taraftariyim.
Peritilag bakıyordu zaten hatta alanında çok iyi prof yattın üç gün tansiyonum yukselmedi evde hep yatıyorum bakalim

Bende 3 defa iciyorum bebek küçük olduğu için bekliyoruz bir hafta bile kardır ama korkuyorum da ayrı zamanda

Peritilag bakıyordu zaten hatta alanında çok iyi prof yattın üç gün tansiyonum yukselmedi evde hep yatıyorum bakalim

Tabiki doktorun iyisini bilir. Genrl durumuna bakmıştır. Ama drdigi gibi pimi çekilmiş bir bomba su an durum. Ama artik sona geldik ne çileler çektik yerinde olsam baska bir doktora gorusu daha alırdım.

Tansiyon yukselmese de protein arttıkça bebege akis bozuluyor gelisim olarak geri düşüyor diye biliyorum. Diger arkadaslar da hep bu sebeple dogum yapti. Bilmiyorum ya benimki beni cok korkuttu yada gerçekler böyle.
Ama bazi doktorlar da cok rahat oluyor. Birsey olmaz diye bosveriyor.

Foto ekleyim onlar mı bir bak. Ya aslında benim kan değerlerim b12 d vit hep düşüktü ama b12 ve d vit kullanmıştım hamilelik öncesinde. Doktor Demir verdiği ve içmediğim günden beri pekmeze başladım. Sadece ekmek içi pekmez yapıyorum ara ara ilaçtan kötü değil ya diyorum besmele çekip yiyorum. Özellikle Kahvaltı da tüketmiyorum çay içiyorum diye. Yedikten sonra da yoğurttan kaçınıyorum. Kana iyice karışsın diye bekliyorum. Her gün değil de

Eklentiler

• 9B77BC1E-E789-43CE-9417-31F219C9A6CD.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 54
  • E37BCC91-0B26-4FCF-B22F-2C0C18B6DDE0.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…