Yok dönmedi. Oturmuş öyle sırtı da dönük. Keyfi yerinde herhaldeHiç durmuyor acaba dönmeye mi çalışıyor senin bebiş döndü mü valla bir iki kere tuvalete gittim aşağıya bir vuruyor anlatamamBiryerleri dışarı çıkacak diye korktum sonra aklıma dikiş geliyor nereye çıkıyor dikiş var diye
Yok dönmedi. Oturmuş öyle sırtı da dönük. Keyfi yerinde herhalde
Benim bebe de yandı en son şimdi nasıl bilmiyorum ama ayakları yukarı vuruyor hala. Popo yukarıda ya kafası da olsa aynı midem çok yanıyor. Perşembe kontrol var soracak çok şey var ama gidince sormadan çıkıp eve geliyorumYok dönmedi. Oturmuş öyle sırtı da dönük. Keyfi yerinde herhalde
Yiyesim var ama korkuyorum midem yanıyor zaten şuankeyifler yerinde olsun da artık bebşler nasıl istiyorsa öyle olacak bende kalktım analık görevimi yerine getirdim bir posta meyve yedim yattım şimdi de midem biraz kötü oldu ama inşaallah bebem sakinler istediğini aldı diye düşünüyorum.
Süt hiç aklıma gelmiyor aslında oğlumda her gece yatmadan içerdim bu ikinci olunca saldım birazBen de bir kase yoğurdumu yedim yatmaya gidiyorum sabah da 6 gibi eşim kaldirip bir bardak süt iciriyor yoksa kahvaltı yapana kadar şeker yerlere düşüyor birden yiyince de firliyormidesi yanan yoğurt ve sütle devam etsin hatunlar ara öğün yapın mutlaka bebisleri aç bırakmayalım
Hiç sorma üç gün önce idrardaki proteinim 550 çıktı doktor taburcu etti ama patlamaya hazır bi bomba gibisin heran herşey olabilir dedi yüreğim ağzımda bebeğimin biraz daha büyümesini bekliyorumKizlar bu nasil grup oldu boyle seçilmiş gibi. Erken doğum riski olmayan yok. Tansiyon seker hak getire. İstediğini yiyenin de midesi kaldırmıyor. Dogru düzgün 20 30 kilo alan yokrahat yatıp kalkan bile yok
Uyuymayanlardan merhababenim sırtı bel ve baldırlarim ağrıyor ya hayırlısı ile zamdan kucağımıza alaydik bebesleri
Bende karnımdaki kaşıntıdan uyuyamıyanlardanımUyuymayanlardan merhababenim sırtı bel ve baldırlarim ağrıyor ya hayırlısı ile zamdan kucağımıza alaydik bebesleri
Valla ben yeyip pişman oluyorum artık yemezsem bebem kilosu az olur diye korkuyorum birde erken doğum riskim var yaYiyesim var ama korkuyorum midem yanıyor zaten şuanoturdum yatağa bekliyorum yesem mi yemesem mi
Sütle pek aram yokta yoğurtta öyle çok yemiyorum ama ayran yapayım ya ben gün içerisinde 3-4 bardak ayran içsem gece de sanırım kolayca uyurum ben bunu neden düşünemedim hem de çok sağlıklı bugün hedefim 3-4 bardak ayran.Ben de bir kase yoğurdumu yedim yatmaya gidiyorum sabah da 6 gibi eşim kaldirip bir bardak süt iciriyor yoksa kahvaltı yapana kadar şeker yerlere düşüyor birden yiyince de firliyormidesi yanan yoğurt ve sütle devam etsin hatunlar ara öğün yapın mutlaka bebisleri aç bırakmayalım
Canım ben grip oldum sonra bulantılar geri geldi ama bebek beklenemez diye sürekli yiyorum. Dün az yemiştim içime sinmedi ki bebemde durmadı kalktım meyve yedim midem yana yana uyuya kalmışım. İşte saat 1.30du 5de uyandım gerisini sen düşün. 3.5 saat uykuyla duruyorum. Kahvaltı yaptım midem bulanıyor ama yapacak bişey yok. Ben vitaminde kullanmıyorum kullanınca gün boyu sarhoş gibi oluyorum mecbur iyi yemek zorundayım. Hamile yastığı şu U şeklinde olanlar mı bana arkadaş verdi ama ben biraz yüksekte yatıyorum o yüzden bana fayda etmedi. Yatakta toplamda 6 yastık var birini eşim kullanıyor. 5ini ben kendime göre ayarlıyorum 10 haftadır böyleyiz yaklaşık.Bu gece tam on kez lavaboya kalkmisim o kadar da dakik ki saat başı,40 dk da bir kaldiriyor. Beni de en cok bu yoruyor kizlar uykusuzluk zor ama bi taraftan da alistiriliyoruz belki de.
Benimde midem birinci tremestira geri dönüş yapmis durumda
Dün sadece corba icebildim aksam yemegi niyetine. Yaninda ne salata ne ekmek sek çorba.
Öğlen yediğim meyve midemi yakti gecti artik yiyemiyecegim galiba. Yatana kadar suren bir aci cekmek zor oluyo.
Oy oy biz niye boyle olduk şubat anneleri. Kimseye de dert yanmak istemiyorum hamileliği boyle anlatmak istemiyorum. Bu arada kizlar agrilari olanlar hamile destek yastığı kullaniyor mu?quuen onermisti ben onu aldiktan sonra cok rahat ettim evet ağrı oluyo yine ama eskisiyle kiyaslayamam baya azaltti.
Ve benim bebeğim de aşırı hareketliydi dün bir dakika durmadi. Içim dışıma cıktı korktum artik normal mi diye netten bakinca harekette artışın bir sorun olmadığını söylüyor.
Boyle boyle bitiricez bugunleri de bee
Oy canim sana da cok gecmis olsun. Ama ben pek yiyip ictiklerimizle alakalı olduğunu sanmiyorum bes ay midem mahvoldu hicbir sey yiyemedim 38 kiloya düştüm bebem hep haftasiyla uyumlu gitti. Tabi ye sen yine de ama cig mevye vs mideyi yakiyor. Kuruyemis tarzi, sandvic veya tost yap. Çiğ seyleri midemiz artık zor tolere eder.Canım ben grip oldum sonra bulantılar geri geldi ama bebek beklenemez diye sürekli yiyorum. Dün az yemiştim içime sinmedi ki bebemde durmadı kalktım meyve yedim midem yana yana uyuya kalmışım. İşte saat 1.30du 5de uyandım gerisini sen düşün. 3.5 saat uykuyla duruyorum. Kahvaltı yaptım midem bulanıyor ama yapacak bişey yok. Ben vitaminde kullanmıyorum kullanınca gün boyu sarhoş gibi oluyorum mecbur iyi yemek zorundayım. Hamile yastığı şu U şeklinde olanlar mı bana arkadaş verdi ama ben biraz yüksekte yatıyorum o yüzden bana fayda etmedi. Yatakta toplamda 6 yastık var birini eşim kullanıyor. 5ini ben kendime göre ayarlıyorum 10 haftadır böyleyiz yaklaşık.
Doğru söylüyorsun benimde hep haftasıyla uyumlu gitti 5 ay hiçbirşey yiyemedim. Ama o zaman vitamin kullanıyordum ya şimdi yemezsem içim rahat etmiyor. En son gittiğimde de kilo uyumluydu çok şükürOy canim sana da cok gecmis olsun. Ama ben pek yiyip ictiklerimizle alakalı olduğunu sanmiyorum bes ay midem mahvoldu hicbir sey yiyemedim 38 kiloya düştüm bebem hep haftasiyla uyumlu gitti. Tabi ye sen yine de ama cig mevye vs mideyi yakiyor. Kuruyemis tarzi, sandvic veya tost yap. Çiğ seyleri midemiz artık zor tolere eder.
Destek yastığı u seklinde degil onlari bende beğenmedim bulup hemen ekliyorum queen'in onerdigini. Cirt cirtli ikiye ayriliyor ben birini bacak arama otekini sirtima koyuyorum tam sirtimi tutacak sekilde denk geliyor bütün gün yatmazsam cok rahatim onunla ama bazen sabah uykusuzluktan ölü balik gibi yine uzaniyorum o zaman tüm gün olunca hafifte olsa bi bel ağrısı yapiyor.
Bende kasilma karin ağrısı sanci var. yoksa yastıkla baya rahat ettim. Bulup ekliyorum simdi
Ay Allah senden razı olsun canım eşim gelince hemen gidip alayım kargo beklemeyim yakınımda e bebek var. Bu gece uyurum belki valla kız bu gece uyursam sana özel dualar edeceğim elimden bu gelirYastık bu Elifcim. Bu arada bende hiç multivamin kullanamadim midem hap kabup etmiyor. Sadece d vit aliyorum demir bile kullanamadim düşünce damardan vermeye basladi doktorum.baby mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı - ebebek
baby mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Demir bende kullanamıyorum aslında almam lazım. Sezeryanda kan değerlerin çok önemli oluyormuş. Damardan istedim benim doktorum alerjik reaksiyon yaparsa erken doğumu tetikler dedi vermedi verdiğim ilacı kullanmaya devam dedi. Ya ben doktorumu çok seviyorum ama ilaçlar konusunda çok katı hiçbir ilacımı değiştirmedi şikayetlerimi söylememe rağmen ben de kafama göre değiştiremedim öylece kaldı.Yastık bu Elifcim. Bu arada bende hiç multivamin kullanamadim midem hap kabup etmiyor. Sadece d vit aliyorum demir bile kullanamadim düşünce damardan vermeye basladi doktorum.baby mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı - ebebek
baby mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Bana cok iyi geldi canim insallah sana da iyi gelir. Bize de burda gruptan queen önermiştiAy Allah senden razı olsun canım eşim gelince hemen gidip alayım kargo beklemeyim yakınımda e bebek var. Bu gece uyurum belki valla kız bu gece uyursam sana özel dualar edeceğim elimden bu gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?