Şurupta içtim kar etmedi. Gerçekten bundan sonra yemekleri sadece tuz atarak yapıcam. Şuan yatakta sırtımda 3 yastıkla oturuyorum. Yatarsam ölürümGaviskonu sek içiyorum ben. Tuzsuz olduginu anlamayim diye baharat atiyorum. Sonra kafama dikiyorum şurubu.
Kiz benimki de öyle rahat sanirum. Kaburgamın zorluyor. Midemi gidikliyor resmen. Oturdu kalkmıyor 2 aydir. Gerci zaten karnimin büyüğü asagida bide dönse yuruyemem herhalde
Hayat artik cok zor. Yatmasi kalkmasi uyuması. Gece uykusu baya azaldı benim. Uyandigimda bir saat uyuyamıyorum. Sukur olsun Rabbimin verdiğine. Analik cok zormuş. Saglikla kavuşalım bebiklerimize de tesellimiz olsunŞurupta içtim kar etmedi. Gerçekten bundan sonra yemekleri sadece tuz atarak yapıcam. Şuan yatakta sırtımda 3 yastıkla oturuyorum. Yatarsam ölürüm
Hayat artik cok zor. Yatmasi kalkmasi uyuması. Gece uykusu baya azaldı benim. Uyandigimda bir saat uyuyamıyorum. Sukur olsun Rabbimin verdiğine. Analik cok zormuş. Saglikla kavuşalım bebiklerimize de tesellimiz olsun
Bosaltim rahat olsa mide de rahat oluyor haklisin. Magnezyum ilaci bana iyi geldi sanki bu konu da. Hem bel agrisini da azalttığını düşünüyorum ben ama bana da ağlıyorum ben ağrısından. Su an uyumama engel bel ağrısı mesela.Bağırsaklarım tam boşalmıyor ordan rahatsızım zaten, çocuk içime oturmuş kafası mememde midemin belasını vermiş durumda. Tabi şikayet etmek istemiyorum ekstra ağrım yok ama mide olayı bitiriyor beni.
Canım sağlıklı olsun da inşaallah bebiş kilosu da varsın az çok olsunKız seninki normal olan benim ki 2,5 kg 44 cm 3 haftaya doğursam oluyor benim iş40 haftam dolsa 6 kg falan doğacak sanırım acaip sinirim bozuldu ya
Benimki de aynı kafasi kaburgamin altında 28. Haftadan beri sopa yutmuş gibi oturmak zorundayımAkşam 5 gibi İçtiğim bi kase çorba boğazımı dağladı yanıyorum ölüyorum a dostlar. Napayım sıfır baharat mı kullanayım yemeklerde? Çocuğum da oturmuş içimde kafası mememin altında
Ben de dün gece 10 defa uyandım asla uyuyamıyorum sagimdan soluma donerken uyanıyorum uyanınca mecbur çise gidiyorum böyle böyle yat kalk dön tuvalete git sabahı sabah ediyoruz kızımlaHayat artik cok zor. Yatmasi kalkmasi uyuması. Gece uykusu baya azaldı benim. Uyandigimda bir saat uyuyamıyorum. Sukur olsun Rabbimin verdiğine. Analik cok zormuş. Saglikla kavuşalım bebiklerimize de tesellimiz olsun
Magnezyum da kullanıyorum ama süper etki etmedi. Demiri de nadir içiyom yalan yok. Benim bağırsak problemim hep vardı zaten şuan top noktada.Bosaltim rahat olsa mide de rahat oluyor haklisin. Magnezyum ilaci bana iyi geldi sanki bu konu da. Hem bel agrisini da azalttığını düşünüyorum ben ama bana da ağlıyorum ben ağrısından. Su an uyumama engel bel ağrısı mesela.
Demir ilacini multivitaminj değiştirerek dene bence çünkü bunlar sindirimi cok etkiliyor
Kız hariç tıpatıp ben. Bi dün gece bayılmış gibi uyudum iki kere uyandım çişe onda da önceki gece 2den sonra hiç uyumamıştım.Ben de dün gece 10 defa uyandım asla uyuyamıyorum sagimdan soluma donerken uyanıyorum uyanınca mecbur çise gidiyorum böyle böyle yat kalk dön tuvalete git sabahı sabah ediyoruz kızımla
Olabilir canımcimriden bakıp 40lık sadece bi paket alınca farketmedim zaar
Bana bir de 3 gündur burun tıkanıklığı eklendi. Acayip kötü durumdayım asla burnumdan nefes alamıyorum gece boyu ağzım bir boğazım kupkuru oluyor. Uyuyabildigim zamanlarda da horluyormusum eşim öyle dediKız hariç tıpatıp ben. Bi dün gece bayılmış gibi uyudum iki kere uyandım çişe onda da önceki gece 2den sonra hiç uyumamıştım.
40lık bezi senin ikizler iki günde yer ben sana söylimcimriden bakıp 40lık sadece bi paket alınca farketmedim zaar
Ayni şeyi bende yaşadım. Bugun 2 numara geldi. O kadar küçük ki. Bu bukadarsa daha kucugu ne olur ki dedim. 1 numara da aldım yolda. Bide 160 adet aldim. En olmadi ped olarak kullanırım diye kendimi avuttum
Bu dert bende yok şükürBana bir de 3 gündur burun tıkanıklığı eklendi. Acayip kötü durumdayım asla burnumdan nefes alamıyorum gece boyu ağzım bir boğazım kupkuru oluyor. Uyuyabildigim zamanlarda da horluyormusum eşim öyle dedi
Aman canım allah korusun. Şubat anaları olarak çürümeyen yanımız kalmadı zaten maşallahBu dert bende yok şüküreksik kalsın bi zahmet.
Ben ilk 2 numara aldim sıkmasın geniş geniş baglayim diye de güneşli günler dedi ki bez buyuk olunca çiş disari cikiyor. Bu senaryo ya katlanamazdjm. Tum kıyafetlerini de beyaz beyaz aldim zaten. Hemen 1 numara sipariş ettimbende aynı senin gibi düşündüm bunun ufagı nasıl rahat edicek çoçuk dedim ama, sonra herkes 1 numara alınca dedim vardır bildikleri bende 1 alıyım
Aman canım allah korusun. Şubat anaları olarak çürümeyen yanımız kalmadı zaten maşallah
Ya bu dönem dönem oluyor galiba. Benimki de 2 gün baya hareketsizdi dürtüyordum hatta sürekli. Ama şu son 3-4 gündür dur durak bilmiyorKızlar ya ben dün bütün gün kendimi dinledim bebişin hareketleri az geldi sonra dedim ki vesvese yapma bir terslik olsa belirti olur dedim. Bugün de inanılmaz hareketli. Bugün beslenmeme pek dikkat edemedim. Aç kaldığımda çok hareket ediyor sanırım benimki bu akşam meyve filan da ye edim karnımda tepiniyor meyve filan yesem geçer mi ki çocuk çıkacak diye korkuyorum.
Hiç durmuyor acaba dönmeye mi çalışıyor senin bebiş döndü mü valla bir iki kere tuvalete gittim aşağıya bir vuruyor anlatamamYa bu dönem dönem oluyor galiba. Benimki de 2 gün baya hareketsizdi dürtüyordum hatta sürekli. Ama şu son 3-4 gündür dur durak bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?