2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Annen tam nirvanaymis bi damarim tutunca ben de oyle oluyorum ya ama benim annem.temizlik hastasiydi okb dereccesinde ilaclarla falan anca duruldu bende onun gibi olmak istemedigim icin hep dizginledim kendimi yeri geldi bilerek temizlemedim falan umarim bebem dogunca da rahat olabilirim
Evde giydiğim hamile taytının ağı yırtıldı, diktim bu sefer de parçalandı Götümde paralandı resmen tayt. Son 1 ay artık yenisini almak da gelmiyor içimden bir sürü para
Hakkini vermissin taytin

Evde giydiğim hamile taytının ağı yırtıldı, diktim bu sefer de parçalandı Götümde paralandı resmen tayt. Son 1 ay artık yenisini almak da gelmiyor içimden bir sürü para
Benimde kulotlarimin yanları öyle gitti artık yeter sen birakmiyorsun ben bırakıyorum diyor ama o bağı koparamam

Kızlar kasığımda sol tarafta bi sızı sancı var doğum sancısı değil eminim ki ama adım attıkça çok acıyor sizde böyle bir durum oldumu bu haftalarda perşembe randevumuz var
ayy benim de perşembe randevum cok heyecanlı. ama benimde bu hafta garip agrılarım oldu. mesela gecen gece sol bacak kasık gibi kalca gibi gece koltuktan kalkamadım. dün gece film i,zlerken lavaboya gittim geldim bacaklarıma kramp gibi ama değil boyle arada elektrik verir gibi agrılar oldu. arada tek taraflı bacak kasık arası kemik agrısı gibi agrılar falan. cok değişik şeyler tecrube ettim . ama doktor normal diycek oyuzden sormıycam bıle. gecen gidisimde duzenli kasılma. kanama bizim icin acil durum demişti dierleri normal dedi

Benimde bi tane pantolonum var götüme olan son 2 aydır bir pantolonla gidip geliyorum işe saldım artık millet ne diyodur acaba

Benimde kulotlarimin yanları öyle gitti artık yeter sen birakmiyorsun ben bırakıyorum diyor ama o bağı koparamam
Hahahahah yalnız değilmişim birde lcwdan külot almıştım kocaman kocaman hamilelik için paramparça oldular kurutmada ya asla tavsiye etmiyorum. Onun dışındaki yırtıklar benim totomun eseri

Benim kasıklarım bazen yürütmeyecek kadar ağrıyor öyle diyeyim patlıyorlar resmen. Doktor bir şey demedi sıkıntı bir durum değil yani.
Çok değişik bir acı ilk defa bugün yaşadım bunu ben ağrı desem ağrı değil inşallah sıkıntı yoktur
Gece kramp yataktan uyandırıyor benide kuzum az kaldı dayanalım sağlıcakla.
Herkesin kasılma ağrısı var benim kaburga ağrım var bugün artık çift taraflı oldu iyi değilim vallahi ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum
Göğsümün altı benim anlatılmaz bir ağrı var 2 aydır böyle.

Ohaaa nasıl yaptın ben şeyimle tamamen yabancı oldum aynada bile zor görüyom değil ki ağda yapmak

Ohaaa nasıl yaptın ben şeyimle tamamen yabancı oldum aynada bile zor görüyom değil ki ağda yapmak
Buradaki bir arkadaş yazmıştı ağda bandı aldım bir de aynadan yardım aldım bantlarıda eski bi havlunun arasında ütüyle ısıttım ama bi daha yapabileceğimi sanmıyorum

Abi grup çok gerçekçi ve ben bunu aşırı seviyorum ya. Biri çıkmış diyor taytım götümde parçalandı diktim yine yırtıldı, biri donum parçalandı diyor biri 2 aydır aynı pantolonu giyiyor benimde evde sürekli giydiğim pijamamın dizleri soyuluk gibi ama doğuma kadar götürür gibi sonra yallah çöpe

Agriyor mu patlayacak gibi basinc mi oluyo

Kizlar, zaten tüylü idim hamilelikte coştu. Ama artık bazı yerlere yetişemiyorum. Eşimde farkında dün ben yardım edeyim mi dedi. Utandım bişi demedim. Kuaförler pis geliyor annem desen belden pilatinli eğilemez. Bacım arkadasimda yok yakınımda siz nasıl hallediyorsunuz.?

Ben de aynı durumdayım. Üstelik lazerliydim. Elimden bu işler hiç gelmez gelse de kuaför kadar temiz yapamazdım şu dönemde. Ben kuaföre gidiyorum. Temiz bi yer gittiğim. Temizliğinden emin olmasam yattığım yere çarşaf götürebilirdim. Ya da kendi ağdamı getirebilirdim.

Buradaki bir arkadaş yazmıştı ağda bandı aldım bir de aynadan yardım aldım bantlarıda eski bi havlunun arasında ütüyle ısıttım ama bi daha yapabileceğimi sanmıyorum
Ben yazmıştım o da hemen hemen benim son deneyimim sayılır ondan bu yana göbek büyüdü gitti bide dediğin gibi çabuk çıkıyor vitaminlerden artık

Her ne kadar hijyen olmasa da kuaför olabilir canım. Yada jilet kullanacaksın. Ben daha jilet kullanmadım hiç. En son ağda bandını peteğin üstüne koydum ısıttım ondan sonra ağda yaptım kalanın üzerinden epilasyon aleti ile geçtim. Rabbim kıllarımla doğuma gitmeyi nasip etmesin inşallah korkuyorum. Her zaman temiz olmak isterim. Hamilelik zor bir dönem. Tüy dökücü falan da hiç kullanmadım nasıldır bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…