2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar sayfa yenileme yapıyorum ya 1308.sayfadayız oysa cumartesi günü 1700 lerdeydi 400 sayfamız nereye gitti bende mi öyle görünüyor başka farkeden var mı

Aha müge sinan’a sana küçükken tecavüz mü ettiler diye sordu
Aynen ya valla iyi yapti bi duruma ugradi mal
Kızlar sayfa yenileme yapıyorum ya 1308.sayfadayız oysa cumartesi günü 1700 lerdeydi 400 sayfamız nereye gitti bende mi öyle görünüyor başka farkeden var mı
Bende de 1309 gozukuyo ama oncesini hic bilmiyorum kuzu
Boylelerini direkt sallandircaksin dovmek kâr etmez arsiz olmus pislik

Günaydın canım
Peki enerji gelmiş, annecik temizlik yaptırmış halıları yıkatmış, ev ikinci tur kirlenmeye dönmüşse, ve annecikte bitkinlik, yorgunluk, popo kaldıramama gibi durumlar olmuşsa, noluyormuş

Aynen ya valla iyi yapti bi duruma ugradi mal

Bende de 1309 gozukuyo ama oncesini hic bilmiyorum kuzu

Boylelerini direkt sallandircaksin dovmek kâr etmez arsiz olmus pislik
Ben sürekli yenileme yapıyorum ya sayfa sayısı üzerine basıyordum genelde ordan biliyorum 1700 küsürlerdeydi dünden beri 1300 lerde

Çocuğumun battaniyeli hastane çıkışı geldi, ekonomist mutlu annesi yesin onu. Çorapları o kadar tatlı ki. Çorap da severim. Ben çorap kadınıyım absjshhd

Eklentiler

• AAF9210A-ADAB-4BE4-83AB-2D15B12BEDE9.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 92
  • 33C22171-0069-40AA-ACA3-B15400ABE01B.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 87
  • 054BCCB6-2876-4BAB-9B50-C428693E7B63.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 80
  • F1676E3F-252D-4C4B-BCDB-7A1370D320B7.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 84
Çocuğumun battaniyeli hastane çıkışı geldi, ekonomist mutlu annesi yesin onu. Çorapları o kadar tatlı ki. Çorap da severim. Ben çorap kadınıyım absjshhd
Güle güle giymek nasip olsun kuzuma battaniye battaniye dedin öyle bir işlemişsin ki bana saysam en az 20 tane battaniye var yıkadım astım ya şok oldum ne ara almışım hala gözüm alamadıklarımda. 7 tane penye 3-4 adet pazen bi o kadar müslin ve pike tarzı var kundak var varda var

Gece kalkip hastane cantasina girisen bi kadinim ya siz beni bosverin
Ya ben hala hiç bir şey hazırlamadım bu hafta kendimi zorlayıp yavaştan bebişin kendimin kiyafetlerini yıkamaya başlıcam inşallah bakalım yapabilirsem hafta sonu da kocişimle ütüler yerleştiririz herhalde

Bugün kontrolden geldim yavru canım oğlum 2420 gram olmuş neyse ki bu hafta biraz az almış sevindim. Göbekli bebişim var boyu da 45cm’miş Allahım ne kadar minicikler rahim ağzım aynı kalıyor çok şükür. Haftama göre kısa tabi en azından kilosundan dolayı endişeli değilim inş hayırlı zamanda gelsin hepimizin bebekleri

Ben yikama utulemeyi 20 lerin sonunda halletmistim sukur ki simdi ugrasamam valla hic agirlasmis hissediyorum

Ben yikama utulemeyi 20 lerin sonunda halletmistim sukur ki simdi ugrasamam valla hic agirlasmis hissediyorum
Bende kocama bıraktım doktor iş yapma dedi diye sağ olsun halletti ama kendimi hazırlayamadım. İki pijama takımı mı koydun sen mabelle? Bir de bornoz alıyor musunuz normal doğum yapacak olanlar? Duş alma ihtimali olur mu acaba?

Aaa bende cumartesi pazar yıkadım en sona ben kaldım sanıyordum birde hafta olarak benden ilerisin cesaretine maşallah

Maşallah nazar değmesin kilosu da çok güzel boyu da. Tam haftasında

Ya bende 30 da falan yapmıştım galiba daha erken diyolardı iyiki yapmışım şimdi bi saat dik oturamıyorum kafam rahat çok şükür Bi de evi temizletseydim süper olucak
Birde ben lazerden sonra ilk defa ağda yaptım iki hafta önce kendim yaptım bi de çok zor oldu şimdi tekrar çıkmaya başlamış ya şaka mı bu jiletlede yapsam 1 hafta sonra çıkıyodu zaten

2 takim pijama koydum kuzu bornoz degil de havlu koydum

Hastanede havlu oluyormuş ama ben bi tane aldım nolur nolmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…