- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Hiç dikkat etmedim kaç sayfa konuşmuşuz.Kızlar sayfa yenileme yapıyorum ya 1308.sayfadayız oysa cumartesi günü 1700 lerdeydi 400 sayfamız nereye gitti bende mi öyle görünüyor başka farkeden var mı
Bu sinan’ı gördükçe nasıl dua ediyorum var ya, allah esirgesin herkesi bu tip insanlardan. Aman allahım adamın aklını alır pis rezil herif. Dayak arsızı bi de. Döv döv aynı bok. Anlamıyor ki. Ruh hastası ya.Kekelemeye başladı sonra bak
Hiç farketmedim vallaKızlar sayfa yenileme yapıyorum ya 1308.sayfadayız oysa cumartesi günü 1700 lerdeydi 400 sayfamız nereye gitti bende mi öyle görünüyor başka farkeden var mı
Aynen ya valla iyi yapti bi duruma ugradi malAha müge sinan’a sana küçükken tecavüz mü ettiler diye sordu
Bende de 1309 gozukuyo ama oncesini hic bilmiyorum kuzuKızlar sayfa yenileme yapıyorum ya 1308.sayfadayız oysa cumartesi günü 1700 lerdeydi 400 sayfamız nereye gitti bende mi öyle görünüyor başka farkeden var mı
Boylelerini direkt sallandircaksin dovmek kâr etmez arsiz olmus pislikBu sinan’ı gördükçe nasıl dua ediyorum var ya, allah esirgesin herkesi bu tip insanlardan. Aman allahım adamın aklını alır pis rezil herif. Dayak arsızı bi de. Döv döv aynı bok. Anlamıyor ki. Ruh hastası ya.
Günaydın canımgünaydın
doğumdan kısa bir süre önce enerji patlaması geliyormuş ebe söyledi.(herkese olmayabilir)
hatta o zaman kadınlar gelen enerjiyle temizlik yaparlarmış ve onu görenler yuva yapıyorsun bebek gelecek diyorlarmış. enerjisi gelen hazır olsun
Ben sürekli yenileme yapıyorum ya sayfa sayısı üzerine basıyordum genelde ordan biliyorum 1700 küsürlerdeydi dünden beri 1300 lerdeAynen ya valla iyi yapti bi duruma ugradi mal
Bende de 1309 gozukuyo ama oncesini hic bilmiyorum kuzu
Boylelerini direkt sallandircaksin dovmek kâr etmez arsiz olmus pislik
Sitede bir şeyler oluyor zaten dün de oylama şeyi çıkmıştı bir ara aşağıdaBen sürekli yenileme yapıyorum ya sayfa sayısı üzerine basıyordum genelde ordan biliyorum 1700 küsürlerdeydi dünden beri 1300 lerde
Güle güle giymek nasip olsun kuzumaÇocuğumun battaniyeli hastane çıkışı geldi, ekonomist mutluannesi yesin onu. Çorapları o kadar tatlı ki. Çorap da severim. Ben çorap kadınıyım absjshhd
Ya ben hala hiç bir şey hazırlamadımGece kalkip hastane cantasina girisen bi kadinim ya siz beni bosverin
Ben yikama utulemeyi 20 lerin sonunda halletmistim sukur ki simdi ugrasamam valla hic agirlasmis hissediyorumYa ben hala hiç bir şey hazırlamadımbu hafta kendimi zorlayıp yavaştan bebişin kendimin kiyafetlerini yıkamaya başlıcam inşallah bakalım yapabilirsem hafta sonu da kocişimle ütüler yerleştiririz herhalde
Bende kocama bıraktım doktor iş yapma dedi diyeBen yikama utulemeyi 20 lerin sonunda halletmistim sukur ki simdi ugrasamam valla hic agirlasmis hissediyorum
Aaa bende cumartesi pazar yıkadım en sona ben kaldım sanıyordumYa ben hala hiç bir şey hazırlamadımbu hafta kendimi zorlayıp yavaştan bebişin kendimin kiyafetlerini yıkamaya başlıcam inşallah bakalım yapabilirsem hafta sonu da kocişimle ütüler yerleştiririz herhalde
Maşallah nazar değmesinBugün kontrolden geldim yavru canım oğlum 2420 gram olmuş neyse ki bu hafta biraz az almış sevindim. Göbekli bebişim varboyu da 45cm’miş Allahım ne kadar minicikler rahim ağzım aynı kalıyor çok şükür. Haftama göre kısa tabi en azından kilosundan dolayı endişeli değilim inş hayırlı zamanda gelsin hepimizin bebekleri
Ya bende 30 da falan yapmıştım galiba daha erken diyolardı iyiki yapmışım şimdi bi saat dik oturamıyorum kafam rahat çok şükürBen yikama utulemeyi 20 lerin sonunda halletmistim sukur ki simdi ugrasamam valla hic agirlasmis hissediyorum
2 takim pijama koydum kuzu bornoz degil de havlu koydumBende kocama bıraktım doktor iş yapma dedi diyesağ olsun halletti ama kendimi hazırlayamadım. İki pijama takımı mı koydun sen mabelle? Bir de bornoz alıyor musunuz normal doğum yapacak olanlar? Duş alma ihtimali olur mu acaba?
Hastanede havlu oluyormuş ama ben bi tane aldım nolur nolmaz diyeBende kocama bıraktım doktor iş yapma dedi diyesağ olsun halletti ama kendimi hazırlayamadım. İki pijama takımı mı koydun sen mabelle? Bir de bornoz alıyor musunuz normal doğum yapacak olanlar? Duş alma ihtimali olur mu acaba?
Sağ ol canımcım yaklaştıkça heyecan artıyor bir de hazırlandıkça2 takim pijama koydum kuzu bornoz degil de havlu koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?