2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Çok saçma değil mi? Yani ben mi abartıyorum acaba diye düşünüyorum ama abartıyor bile olsam hamile olan hormonlarla boğuşan benim onlar alttan alsın diye düşünüyorum

IYi niyetli dedigine inaniyorum insallah

Çok saçma değil mi? Yani ben mi abartıyorum acaba diye düşünüyorum ama abartıyor bile olsam hamile olan hormonlarla boğuşan benim onlar alttan alsın diye düşünüyorum
Valla 60 yaş üstü kadinlarda da değişik hormonlar salgılanıyor bence. Ben anneme ve kayınvalideme bakıyorum, ikiside hiç normal gelmiyor bana.Ikisinide sürekli idare etmek, alttan almak yada duymazdan gelmek gerekiyor. İlk dogumumu Türkiye'de yaptım ben, şimdi gurbetteyiz. İlk doğumda yaşadıklarımı düşününce diyorum ki iyiki yanımda yoklar. O yüzden kayınvalidenin sana hamilelikte yada lohusalıkta anlayış göstermesini bekleme bence. Kulağını kapat, söylediklerini duymamaya çalış. Yoksa boş yere üzülür, yıpranırsın.

İnşallah öyledir
Yanii nedir bu torun sevme yasindasiniz gelinleri rekabet goruyorlar kendilerine herhalde hem evlensinler yuvasi cocugu olsun isterler hemde oglum oglum olur buyuk soz konusmayalim da ben sansliyim gecen gun dedim senide 1 gun gotureyim hastahaneye gel gor dedim siz gorun saglikli oldugunu bilsem bana yeter dedi sizin evladiniz siz yasayin duygusunu dedi

Çok doğru söylüyorsun. O kadar çok istiyorum ki herkesten uzakta olmayı

Ay maşallah benimkini hiç götürmedik ama ilk başlarda arabanın önüne atlamakla tehdit ediyordu bizi ama götürmedik yinede

Benim kv de diğer oğlundan olan torununu emziriyordu boş memeyle

Vallahi Allah annemin babamin yoklugunu gostermesin bana oyle dua ediyorum babamla birlikte saglikli sekilde evlerinde yasasinlar benim annemde zor mutlu olmayan bir insan hic biseyden ve asiri karisiyor artik bende idare edemiyorum 37 yasina gelince ,evlatlik gorevimi her anlamda yapiyorum kocama evime karistirmiyorum artik , kayinvalidem cok mesefali saygili sukur politikte uzulecegim hicbiriseyi demez ondan yana rahatim

Ay maşallah benimkini hiç götürmedik ama ilk başlarda arabanın önüne atlamakla tehdit ediyordu bizi ama götürmedik yinede
Ayy saka gibi yaa zaten yerini bilse sende teklif edersin icten mutlu olacagini zaten biliyorsun biraz saygi mesefa icinde olsalar sen herseyi teklif ediyorsun haddini bilen insan guzel gercekten

İşte demiyordu. Kv de bakıyordu evde annesi yokken öyle duruyor diyodu iğrenç ya. Benim çocuklarıma mesela söz konusu bile olamaz. Soramaz bile böyle bişey. Taviz vermek ile ilgili bence
Neden demiyordu cekiniyormu baskin karakter mi esinden mi cekiniyor bu cok baska olay yani sutsuz bile kalsa mama var anneler onu veriuor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…