2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
İşte demiyordu. Kv de bakıyordu evde annesi yokken öyle duruyor diyodu iğrenç ya. Benim çocuklarıma mesela söz konusu bile olama. Soramaz bile böyle bişey. Taviz vermek ile ilgili bence
O zaman şöyle bahsedeyim kendimden.. daha 7-8 aylık evliyim 10 haftalık hamileyim ve kv yaklaşık 10 yıldır torun hasretiyle yanıyor ilk torun haberini de alınca cidden frene basmayı bilmiyor benimde çok dilimin ayarı yok kendimi tutuyorum şu an ama bi patlasam uff

Ayy saka gibi yaa zaten yerini bilse sende teklif edersin icten mutlu olacagini zaten biliyorsun biraz saygi mesefa icinde olsalar sen herseyi teklif ediyorsun haddini bilen insan guzel gercekten
Aynen öyle sınırını bilerek konuşsa benim için hiç sıkıntı yok gerçekten

Benim ilk kızım da öyleydi. Ailenin değil sülalenin ilk torunuydu. Pusetiyle götürürdüm bebeğimi içeri örtüsünü açmalarına müsade etmezdim. 10 yıl geçti üstünden ilk kızımın bazen anlatıyorlar hiç sevdirmedin diye. İyi yaptım diyorum

Benimde bu gidişler yapacağım o valla

Vallahi ben sansliyim gelinlik hic yapmadim kayinvalidelik hic gormedim ayda 1 ariyorum ne kiziyor ne ediyor esimde kizmiyor neden aramiyorsun 4 5 ayda bir gidiyoruz esimden kaynakli buarada ailemede oyle kendi ailesinde kavgasiz 7 yila geldiksizlerin Allah yardimcisi olsun

Benimde bu gidişler yapacağım o valla
Boşver lohusa görmemişliği yap benim gece 3 de acil hastaneye gitmem gerekti kendimle ilgili kızımı kucağıma alıp gitti. Bırakmadım yine de. Yani bırakınca sanki bişey yediricekler filan gibi geliyodu. Güvenmiyordum. Hala da güvenmem

Aynı şehirde misiniz

Çocuğuna bakıyordu kvde kendi de çalışıyordu. Bi nevi muhtaç hissediyordu kendisini kv de ye
Yaa bi ton ky bakiyor hic duymadim her insanin huyu farkli gelininde sessizligini kullanmislar konusandan cekiniyorlar kavga etmeden agirligi olandan cekiniyorlar ama sessiz kalanini baya sindiriyorlar

Ne güzel senin en azından kayınvaliden iyiymiş. Benim al birini vur ötekine. Bende hep aynı şeyi diyorum Allah sağlıklı uzun ömürler versin hepsine ama herkes kendi evinde dursun. Bir ihtiyaçlari olursa koşar giderim, elimden geldiğince evlatlık vazifemi yapmaya çalışırım ama benimde bir ailem var, enerjim bana lazım. Bazen annemle telde konuşunca bile bakıyorum gergin ve sinirli bir insana dönüşmüşüm bir anda. Çünkü eleştirmesi, minnet etmesi yada başkasını örnek göstermesi hiç bitmiyor. Insanın ağzından hiç mi olumlu bir cümle çıkmaz. Çıkmıyor. O yüzden ne kadar uzak o kadar iyi.

Ohaaa tövbeee nasıl garip insanlar var ya Allah yardımcın olaun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…