2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar geceleri gaz cikartmak zaten cok zordu artik imkansiz hale geldi gibi bebegim onceden gece baaya baygin uyuyodu ne altini degistiesigimene baska boseye uyanmiyordu artik emerken bile uyanir gibi oluyor gazini asla ciksrtmiyor zorlayinca uyanmaya basliyo siz cokartiyomusunuz napiyosunuz ya gece oldugu icin kusaraa folan diye de korkuyorum

Haklısın kuzum ben aynısını yaşıyorum ankaradayiz aileler bizim burda eşimin yeğenleri almak sıkmak istiyor biri Tokur Tokur öksürüyor çocuğu öpüyor annesi yani eltim kızıyor çocuk hasta olur diye kv falan ne olacak bişey olmaz modunda ya hasta olsa napacaksiniz küçücük çocuk bide bu hafta sünnet olacak yani
Bide sevme kucaga alma meselesi var ama Allah'tan bizimkiler gezdirmek istemiyor küçük olduğunun farkındalar ama öpüp sıkmak mincirmam istiyolar benim oglanda basıyor ağlamayı iyi oluyor
Varya ben kime kizarsam benim oglanda ona yüz vermiyor bebekler bu konuda süper ya

Dikişli mi dikişsiz mi olacak canım lokal anestezi nasıl yaparlarsa yapsınlar yapıyorlar devlette iki doktorla görüştüm birisi dikişli birisi dikişsiz yapıyormuş
Canım onu hiç söylemedi benimde sormak aklıma gelmedi ay sen diyince ben bunu neden sormadım dedim ya açıkçası bu sünnet işinden pek anlamıyorum ben ailemde erkek çok yok onlarda ben küçükken sünnet olduğundan bilmiyorum
Dikişli ya da dikişsiz hangisi iyi ki ya da dikişli olsa zararı var mı daha uzun sürede mi iyilesiyor

Uyku reddi başlamamış galiba yapacak birşey yok patron bebek bunlar Allah biz analara güç kuvvet versin

Ben artık gece gaz çıkartmıyorum doktorda çıkartıp uykusunu bölme demişti canım

Zaten bebeğim 3-5 günde 1 kaka yaptığı için hala kaka yapmadı aşıdan beri niye böyle az yaa kafama çok takıyorum
Hiç takma demekki mama yada sütü sindirip kilo yapıyor dışarı hemen atma ihtiyacı hissetmiyor. Her bebe kendine özgü benimki bazen öyle bir oluyor ki her gün kaka yapıyor bazende bşr hafta toto nöbeti tutuyorum. Doktor bizim yediklerimiz bile etkiler 10 güne kadar süresi var kafaya takma dedi bana. Günde 3/4 kaka nasıl normalse 3/4 günde hatta 10 günde kaka yapması da normal ek gıdaya geçince değişir işler

Canım tüm bunlara eşin tepki vermiyor mu? Belki o sert çıksa anlarlar, sana bi nebze de olsa aman gelin işte diyip geçiştiriyordur belki. Gerçekten sinir bozucu, geçenlerde de benim kaynım bebeğim çok ağlıyor diye ağzına bilmem ne dedi (küfür olarak anladın sen ) inanamadım yatırıp öldürexektim az kalsın onu melek daha bunlar böyle konuşulur mu. Kv severken bebeği bu annen seni hiç sevmiyor dedi baya kızdım bilinçaltına yerleşir bir daha sakın felan diye. Kız mal mı bunlar ya valla şap diye bi tokat çarpacaksın

Hiç bilmiyorum ki bende bizde de erkek çok yok ama küçükken yaptırın diyorlar olanlar da bu arada kimseye öptürme maalesef benim oğlum bugün sabah bol sümükle ve hafif öksürükle güne başladı

12. Hafta atağı muhtemelen.. Biz de ÖYLEYDİK. Allah annelerimizin gücünü kuvvetini artırsın. (İçinde de bizim) biz de sanırım uyku gerilemesine girdik.

Buranın sonu pek iyiye gitmiyor orda kalın bence
Ya bu uyku gerilemesi 4. ayda olmuyor muydu ya benim bebeğimde 12 haftalık oluyor ve uyumak istemiyor falan. Uyku konusunda daha ilerleyemeden gerilemeye başladık ya

Aman küsecek bir şey bulamadı ona mı küstü kocamın ailesi hergün görüntülü arıyor bende konuşmuyorum hiç lohusayken cümbür cemaat gelip beni kendi evimde hapis etmesi değil nefret ettirdiler kendilerinden iyi mi oldu şimdi millete bakıyorum doğuma sadece kendi annesi geliyor huzur içinde geçiriyorlar lohusalıklarını benimkini zehir ettiler kp e kadar geldi salonumu işgal etti kuruldu ben 20 günlük lohusayken leş gibi bıraktıkları tuvaleti yıkadım kaynak sularla koltuk sandalye sildim dip köşe temizlik yaptım şimdi bunlar bana destek olmak için mi gelmiş oldu

Ya bu uyku gerilemesi 4. ayda olmuyor muydu ya benim bebeğimde 12 haftalık oluyor ve uyumak istemiyor falan. Uyku konusunda daha ilerleyemeden gerilemeye başladık ya
14. Haftadayız ben bence başladı bizde. Gece sürekli uyanıyor. Ağlamaklı olarak uyanıyor bir de. Uyuturken de direniyor başını geri atıyor. Oysa ne güzel düzen oluşturmuştuk

Son düzenleme:
Evet canım çok şükür kilo alımı iyi. Hatta fazlaydı bile emzirme aralarını bi tık açtım bu ay 900 gr almış. Yani kilo almasa sütüm yetmiyor da ondan kaka çıkmıyor diyeceğim ama her şey yolunda olduğu için düşünmemeye çalışıyorum yine de ister istemez analık işte insan kıyas yapıyor

14. Haftadayız ben bence başladı bizde. Gece sürekli uyanıyor. Ağlamaklı olarak uyanıyor bir de. Uyuturken de direniyor başını geri atıyor. Oysa ne güzel düzen oluşturmuştuk
Evet uykuya direnç bizimkinde de başladı. Algıları açılınca daha zor uyuyor hatta emerken de etrafı izliyor emmeyi bırakıyor. Bazen de bana bakıp gülüyor safım ama uyutacağımı anlayınca ağlamalar başladı. Bu ataklar ve uyku gerilemesinden sonra bu dönemi atlatıp daha düzenli uykuları olacağını söylüyor osman gönülal. Bizim şuan gündüz uykuları alarmlı gibi 42 dk sürüyor 43 te uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…