2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız yavrularınızın canı çok yanmaz
İnşallah canım benim ya
Hiç bilmiyorum ki bende bizde de erkek çok yok ama küçükken yaptırın diyorlar olanlar da bu arada kimseye öptürme maalesef benim oğlum bugün sabah bol sümükle ve hafif öksürükle güne başladı
Yavrum görümcem kaynım falan öpüyor eşime diyorum şöyle opmesinler diye hiç dinlemiyor beni ben diyince olmuyor hemen başka yöne çekiliyor aman gel anlat millet hiç anlamıyor neyse diyorum surda bı kaç hafta kalıp Manisa'ya donecem yaza anca gelirim o zamanda oğluşum büyümüş olur
Ay geçmiş olsun yaa kıyamam kuzuya

Ahhahah bizim de 40 dk

Valla benim eşimin tarafı gerçekten iyidir bi kötülüklerini görmedim bebeğim konusunda da çekinirler benden öyle sormadan bişey yapamazlar ama her gün görüntülü aramalarından ben bile rahatsız oluyorum. Aynı şehirdeyiz üstelik. Bu kadar radyasyon vermek istemiyorum zaten çok bi vaktim yok olanı da telefonda onlara göstererek geçirmek istemiyorum. çoğunda da ya uyutuyor ya emziriyor olduğum için açamıyorum ama vazgeçmiyorlar aramaktan bu işi yok etmek istiyorum çünkü büyüdükçe de bitmez görüntülü aramaları

Benim ailem de öyle ya sürekli aramak istiyorlar.. İlk torunları bir şey de demek istemiyorum ama sürekli telefonun karşısında olmak hoşuma gitmiyor. Daha kaliteli geçirebileceğimiz vakti telefonun başında harcamak bir tık üzüyor. Dediğin gibi büyüdükçe daha da çok görmek isteyecekler.

Ha şu da var nasıl oldu bilmiyorum ama memlekete gittiğimizde çocuk annemi yadırgamadı ağlamadı ama kvde de ağladı sesinden tanıdı sanırım çünkü görüntülü konuşurken ayna gibi olsun diye kendini gösteriyorum ya da arka kameradan

Bizde derler biri yitsin biri de bulunmasın ben zaten lohusalığımı ölsem unutmam eşime annesine babasına ve kız kardeşine ve teyze kızı hemşire var ona asla hakkımı helal etmiyorum

Sesini tanımıştır muhtemelen ama ayna gibi kendini göstermek mantıklıymış. Telefonun arkasından bile onun dijital bişey olduğunu anlıyor resmen inanamıyorum

Menenjit kaçıncı ayda oluyor cuma günü bizmde aşı var ikinci ay olanların devamiymis

Bugun dorduncu aya giris yaptik cok sukur. 3. Ay kontrolumuz vardi. Cocugum inledi saatlerce. Calpol vermesem nolurdu acaba. Her cocukta da olmuyomus kimseyi korkutmayayim ama varsa bunu yasayan neler yaptigini anlatsa harika olur. En sevdigi sey elini yuzunu yikamam mesela. Ferahlasin diye yikayayim dedim yavrum eti kopar gibi agladi. Vucudu kiriliyo belki de agridan. Simdi daha iyi allaha sukur.

1 2 gundur özelikle bugün sanki bizdede oldu direnme hele gece uykusuna geçişte zor uyudu iki uykusunda yarım saate uyandı bakalm yarın nasl olacak

Bizde hep bi gerideydi o yüzden gerileme mi ayırt edemiyorum geceleri de biz hala emme derdindeyiz. Sizin biraz düzene girdi mi

Kızlar bebislerinizi nasıl uyutuyorsunuz elde ayakta sallayarak mı pış pışlayarakmi

Kızlar bebislerinizi nasıl uyutuyorsunuz elde ayakta sallayarak mı pış pışlayarakmi
Benimkine bir haller oldu. Battaniyede tek başıma birde düşün. 1/2 dk sallıyorum sonra ana kucağına koyuyorum battaniye devam ama . Ana kucağı kendi kendine sallıyor o battaniyede sallandım sanıyor. Bazen ayakta sallıyorum. Bazı günler iyi tarafı tutarsa meme de uyuyor. Oysa benim yavrum beşiğe koyup alnını okşayınca uyurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…