İnşallah canım benim yaİnşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız yavrularınızın canı çok yanmaz
Yavrum görümcem kaynım falan öpüyor eşime diyorum şöyle opmesinler diye hiç dinlemiyor beni ben diyince olmuyor hemen başka yöne çekiliyor aman gel anlat millet hiç anlamıyor neyse diyorum surda bı kaç hafta kalıp Manisa'ya donecem yaza anca gelirim o zamanda oğluşum büyümüş olurHiç bilmiyorum ki bendebizde de erkek çok yok ama küçükken yaptırın diyorlar olanlar da bu arada kimseye öptürme maalesef benim oğlum bugün sabah bol sümükle ve hafif öksürükle güne başladı
Ahhahah bizim de 40 dkEvet uykuya direnç bizimkinde de başladı. Algıları açılınca daha zor uyuyor hatta emerken de etrafı izliyor emmeyi bırakıyor. Bazen de bana bakıp gülüyor safımama uyutacağımı anlayınca ağlamalar başladı. Bu ataklar ve uyku gerilemesinden sonra bu dönemi atlatıp daha düzenli uykuları olacağını söylüyor osman gönülal. Bizim şuan gündüz uykuları alarmlı gibi 42 dk sürüyor 43 te uyanıyor
Valla benim eşimin tarafı gerçekten iyidir bi kötülüklerini görmedim bebeğim konusunda da çekinirler benden öyle sormadan bişey yapamazlar ama her gün görüntülü aramalarından ben bile rahatsız oluyorum. Aynı şehirdeyiz üstelik. Bu kadar radyasyon vermek istemiyorum zaten çok bi vaktim yok olanı da telefonda onlara göstererek geçirmek istemiyorum. çoğunda da ya uyutuyor ya emziriyor olduğum için açamıyorum ama vazgeçmiyorlar aramaktanAman küsecek bir şey bulamadı ona mı küstü kocamın ailesi hergün görüntülü arıyor bende konuşmuyorum hiç lohusayken cümbür cemaat gelip beni kendi evimde hapis etmesi değil nefret ettirdiler kendilerinden iyi mi oldu şimdi millete bakıyorum doğuma sadece kendi annesi geliyor huzur içinde geçiriyorlar lohusalıklarını benimkini zehir ettiler kp e kadar geldi salonumu işgal etti kuruldu ben 20 günlük lohusayken leş gibi bıraktıkları tuvaleti yıkadım kaynak sularla koltuk sandalye sildim dip köşe temizlik yaptım şimdi bunlar bana destek olmak için mi gelmiş oldu
Benim ailem de öyle ya sürekli aramak istiyorlar.. İlk torunları bir şey de demek istemiyorum ama sürekli telefonun karşısında olmak hoşuma gitmiyor. Daha kaliteli geçirebileceğimiz vakti telefonun başında harcamak bir tık üzüyor. Dediğin gibi büyüdükçe daha da çok görmek isteyecekler.Valla benim eşimin tarafı gerçekten iyidir bi kötülüklerini görmedim bebeğim konusunda da çekinirler benden öyle sormadan bişey yapamazlar ama her gün görüntülü aramalarından ben bile rahatsız oluyorum. Aynı şehirdeyiz üstelik. Bu kadar radyasyon vermek istemiyorum zaten çok bi vaktim yok olanı da telefonda onlara göstererek geçirmek istemiyorum. çoğunda da ya uyutuyor ya emziriyor olduğum için açamıyorum ama vazgeçmiyorlar aramaktanbu işi yok etmek istiyorum çünkü büyüdükçe de bitmez görüntülü aramaları
Bizde derler biri yitsin biri de bulunmasın ben zaten lohusalığımı ölsem unutmam eşime annesine babasına ve kız kardeşine ve teyze kızı hemşire var ona asla hakkımı helal etmiyorumAman küsecek bir şey bulamadı ona mı küstü kocamın ailesi hergün görüntülü arıyor bende konuşmuyorum hiç lohusayken cümbür cemaat gelip beni kendi evimde hapis etmesi değil nefret ettirdiler kendilerinden iyi mi oldu şimdi millete bakıyorum doğuma sadece kendi annesi geliyor huzur içinde geçiriyorlar lohusalıklarını benimkini zehir ettiler kp e kadar geldi salonumu işgal etti kuruldu ben 20 günlük lohusayken leş gibi bıraktıkları tuvaleti yıkadım kaynak sularla koltuk sandalye sildim dip köşe temizlik yaptım şimdi bunlar bana destek olmak için mi gelmiş oldu
Sesini tanımıştır muhtemelenBenim ailem de öyle ya sürekli aramak istiyorlar.. İlk torunları bir şey de demek istemiyorum ama sürekli telefonun karşısında olmak hoşuma gitmiyor. Daha kaliteli geçirebileceğimiz vakti telefonun başında harcamak bir tık üzüyor. Dediğin gibi büyüdükçe daha da çok görmek isteyecekler.
Ha şu da var nasıl oldu bilmiyorum ama memlekete gittiğimizde çocuk annemi yadırgamadı ağlamadı ama kvde de ağladısesinden tanıdı sanırım çünkü görüntülü konuşurken ayna gibi olsun diye kendini gösteriyorum ya da arka kameradan
Menenjit kaçıncı ayda oluyor cuma günü bizmde aşı var ikinci ay olanların devamiymisMenenjit asisi ustumuzden gecti. Yavrum inliyo dort saattir. Napicam bilmiyorum. Calpol verdik 4te.
Menenjit kaçıncı ayda oluyor cuma günü bizmde aşı var ikinci ay olanların devamiymis
Bizde 10 Şubat'ta olcaz çok mu kötüMenenjit asisi ustumuzden gecti. Yavrum inliyo dort saattir. Napicam bilmiyorum. Calpol verdik 4te.
Dusunme simdi bosver her bebekte olmuyomus. Yine inlemeleri basladi uyanir gibi oldu hemen ikinci calpolu Verdim daha iyi gibi. o toparlar insallah artik.Bizde 10 Şubat'ta olcaz çok mu kötü
1 2 gundur özelikle bugün sanki bizdede oldu direnme hele gece uykusuna geçişteUyku gerilemesi sizde oldu mu? Çocuk gündüz uyumuyor. Sürekli ağlıyor. Zarr zor uyutuyorum 40 dakika da kalkıyor. Bebek arabası ile gezdiriyorum o zaman uyuyor dışarda. Bende çok yorgunum dermanım kalmıyor dolaşmaya
Bizde hep bi gerideydi o yüzden gerileme mi ayırt edemiyorumUyku gerilemesi sizde oldu mu? Çocuk gündüz uyumuyor. Sürekli ağlıyor. Zarr zor uyutuyorum 40 dakika da kalkıyor. Bebek arabası ile gezdiriyorum o zaman uyuyor dışarda. Bende çok yorgunum dermanım kalmıyor dolaşmaya
Bizde 12. Haftadayız aynı şeyleri yaşıyoruz maalesefkızlar 12. hafta atağında uykuya direnme uyumak istememe gibi şeyler yaşadınız mı? Yarın 12 haftalık olucaz ve uyumak istemiyor ağlıyor uyumamak için ve çok uykusu olmasına rağmen
Valla hepsini yapıyorumKızlar bebislerinizi nasıl uyutuyorsunuz elde ayakta sallayarak mı pış pışlayarakmi
E şıkkı hepsiValla hepsini yapıyorumkucağımda mayıştırıp beşiğine koyup sallıyorum genelde
Benimkine bir haller oldu. Battaniyede tek başıma birde düşün. 1/2 dk sallıyorum sonra ana kucağına koyuyorum battaniye devam ama . Ana kucağı kendi kendine sallıyor o battaniyede sallandım sanıyor. Bazen ayakta sallıyorum. Bazı günler iyi tarafı tutarsa meme de uyuyor. Oysa benim yavrum beşiğe koyup alnını okşayınca uyurduKızlar bebislerinizi nasıl uyutuyorsunuz elde ayakta sallayarak mı pış pışlayarakmi
Valla her atak haftasında huy değiştiriyor benimde yöntemlerim değişiyor tam alışıyoruz bi atak daha atak olmasa aşı zamanı geliyor düzen alt üstE şıkkı hepsibizim değil onların istedikleri oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?