2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Yeter ki alışmasınlar bizimkiler baya arsız bir alıştır abartırlar ben 1 arasam onlar 10 arar onun için ben hiç aramam görüntülü evlendiğimden beri hergün aramayı alıştırdım yada onlar bana alıştırdı kocam sağolsun ben annemleri hergün aramazkenn kocam nişanlıyken bizimkileri hergün arasan mutlu olurlar dedi o zaman ki saflığımla yaptım 4 yıldır öyle gidiyor şimdiki aklım olsa ne alaka ben hergün arıcam canım kendi ailemi aramıyorum der kendi istediğimi yapardım şimdi kaynana hergün 11 de arıyor kendince bana da 11 de arama kuralı koyuyor işi gücü yok hiç açmıyorum 2-3 gibi dönüyorum oğullarıyla 10 kuralları var kocam her sabah 10 da arar o aramazsa onlar arar bir gün 15 dakika aramamış işi varmışta kaynana beni aradı oğlum aramadı da bir şey mi var diye manyak bunlar ya bu hayatı neden bu kadar kasıntı yaşarlar anlamıyorum içinden gelip aramak sormak varken kurallarla aramak be saçma benim kızım beni istediğinde arasın asla üzerinde böyle bir baskı kurmam işte kara cahil saçma sapan insanalr

Bizde derler biri yitsin biri de bulunmasın ben zaten lohusalığımı ölsem unutmam eşime annesine babasına ve kız kardeşine ve teyze kızı hemşire var ona asla hakkımı helal etmiyorum
Bende etmiyorum canım burnumdan getirdiler belki bir kere yaşayacağım zamanları eksik kalmazlar hiç bir yerden şu aralarda görüntülü arıyorlar kızımın üzerinde ne görse kaynana baban mı aldı ayy babası almış diyor salak hepsini ben alıyorum özene bezene araştıra araştıra oğlun para veriyor diye her şeyi o mu almış oluyor bende keyfimden evde durmuyorum senin oğlunla evlendim de kariyerim bitti işimi mesleğimi bırakmak zorunda kaldım sinir oluyorum böyle laflarına ben buna anneler günü hediyesi alırdım ama oğlunun en ufak bir emeği çabası yok başkasının yanında oğlum almış derdi bir daha da almadım banane oğlu çabalasın bulsun alsın

Verem aşısı biz de uykusuzluk ve kusma yaptı ya.
Resmen saatlerdir direniyor uykuya. 10 dk uyuyup uyanıyor. Ağlamıyor etmiyor ama mızmızlanıp eli sürekli ağzında. Ya da mama içmek istiyor. Ağzım boş kalmasın diyor.
Mama verdikçe kusuyor. Ama inatla emmek istiyor. Emzikte zaten direk kusuyor normal de emzikle uyur.
Sinirlerim zıpladı saatlerdir. Kocam da horul horul uyuyor. Sağolsun.

Ben de harika haftalar uygulaması var ve 9 gün sonra sıçramaların büyüğü 4. Sıçrama haftasına giriyoruz 15-16. Hafta arasına tekabul ediyor başlangıcımız. Ve sıkı durun, 14 şubattan tam 21 marta kadar 35 gün sürüyor bulutlu günler. YouTube mehteran müzikleri enterrr

Kıyamam yan etkisinde ateş mide bulantısı ve kusma varmış. Ondan kusuyırmus yavrum.
Bende reflüden ve çok emmeye çalışıyor ondan mı acaba diye şüpheleniyordum.

Aşısı atağı hiç bitmiyor

Kızlar bebeğim kaç gündür ishal gibi karnından gurul gurul sesler geliyor kakasını rengi bu şekilde karnından sesler gelince çok kötü ağlıyor sancı yapıyor gibi ama aynı zamanda alerjik bir bebekte yasaklı olan hiç bir şey yemedim. Bu bağırsak enfeksiyonu falan olabilir mi yarın doktora götürmeyi düşünüyorum. Her hafta mutlaka doktordayız artık

Eklentiler

• IMG_20250205_005636.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 49
Yeşil kaka olunca gitmek gerekiyor canım
Umarım bir sıkıntı yoktur. Bende aplamilin uygulaması var. Orada kaka testi var fotoğrafı yükleyip bilgileri girince seni yönlendiriyor. İstersen bir oraya yükle? Ispanak falan yedin mi son günlerde

Hayır canım ıspanak yemedim bende bir uygulamada deneyeyim bakalım

Kızz nazar değdi çocuğa ay bizse battaniyede sallıyoruz çoğunluk nadir kucağımda uyuyor bu battaniyeyi unutturalim başka türlü uyutmaya alıştıralim diyoruz annem yanımda şimdi iyi kadın gidecek artk nasl yapicam diye düşünüyorum

Ay niye öyle oldu ki ne güzel bir düzen tutturmuştun bende bazen yatırıyorum kendi dalıyor bazen kucağıma alıyorum hafif sallayarak uyutuyorum çok huysuz uzun süre uyumadığı zamanlarda yapıyorum kucak sallamasını

Kız bunlar iyilik nankörü ne alcan oğlanları kendilerine bişey almaktan aciz benim kocamın herşeyini ben alırım bir kere misafirliğe gittik giderken tatlı aldık aaa dedim kv ben seviyorum diye almış oğlum ben de güldüm bozuldu senin oğlun almayı bilmez ki isteyeceksin ondan

Bizde çok fazla oldu bir de üstüne burun akıntısı ve öksürük var sürekli kucakta evin içinde gezmek istiyor kollarım kopuyor gün içinde

Kizlar bu 3. Ay verem aşilarmizi kaçıncı güne kdr yaptirmak gerek 3 ay dolmadan mi yapılmali?

Bnmkide yapiyor yeşil kaka dpktora sordım sari be yeşil kaka normal dedi korkma bi süre sonra geçiyor bu arada ben takip ettm genelde üşütünce bebeğim yeşil kaka yapiyor bi dönem sahil kenarlarinda gezdirdim o ara yapti bi de şimdi il değiştirdim bi kaç günlüğüne burada gece ciktik falan derken üşüttüm sanirim karnı gurultılı ve yeşil kaka yapiyor

Canım gittin mi doktora. Kaka bu renk olunca muhakkak gelin diyorlar da

Kızlar, geçen gün eşimin annesi geldi oğlumla ilgileniyor kucağında gezdiriyor vs. Eşimde semde dinlen biraz dedi bırak oynasınlar zar zor peki dedim çünkü gözümün önünden hiç ayırmadım 3 aydır farklı odada babannesi ile olması bile bilmiyorum rahatsız etti galiba. Daha sonra gittim kadın altını açmış değiştiyor kirli de değildi oysa ki rahatlasın diyeymiş sonra diğer oğlunu çağırdı yani oğlumun amcasını gel gel bak diye ben rahatsız oldum ya. Daha sonra biz onlara gittiğimizde ben değiştireyim altını dedi bende hayır diyemedim salak gibi yine neyse değiştirdi bu sefer bezini takıp pantolonunu giydirmedi eşine oğluna bacaklarını gösterip duruyor. Of ben mi çok takıldım bilemedim ki abartıyor muyum biraz. Ama hep oda bebek olsa bile hoş değil orasını burasını açıp bakmak gözüyle bakıyorum

Kızlar öncesinde de vardı ama son 1 haftadır oğlum ellerini ağzından çıkarmaz oldu emzik veriyorum onu ittirip ellerini emiyor memede bile öyle ya sizinkilerde böyle mi bazen elimi alıyor ağzına damaklariyla öyle bir bastırıyor ki diyorum oğlum daha 2.5 ayliksin dış falan çıkarma bakıyorum dişide yok

3. Aya giriş yaptık bizdede durumlar aynı ellerini inceliyor sürekli ve emiyor cok cok memede de yapıyor bazen şu anda normal diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…