ay bence de kız bi daha bakacak birazdnaŞükür canımhahahaha belki kordondur yaaa ya da kuyruk sokumuyla da katılabiliyor demişti benim doktorum kızdır kız
Benim sıpa gibidoktor ev yakın olsa sonra gel diyecekti yakın değil deyince zorladı öksürdüm karnıma bastırdık falan benimki de baş aşağıydı ama bence döndü çünkü bugün yukarılarda göbek deliğimin oralarda hislerim daha çok
kızzz ediyodur bu dua ben beklerimHep bu kv yüzünden kadın duayla cinsiyetini değiştirecek bebeğin
Hahah eğitici bişey alsalar alsinlarda saçma sapan oyuncak alıyor benimkiOffff gerçekten çok zor. Benim kp de şimdiden oyuncak almaya başlamış. Yani bunca eksik arasında ne alaka oyuncak
Canımm inşallah düşerYine tansiyonum yüksek kızlar 147-94. 20 dk sonra düşmezse mecburen doktora gitcemöyle demişti
Köfte dudakkkkKızlar bu arada kızım dünyaya dudak olarak gelicek galibakapkalın dudakları var yicemmmm
Benim kayınpeder daha 10 aylık bebeme vermişti çikolata balkonda. Sinirden küplere binmiş ve adamı ilk kez azarlamistim. Onu görüp karşı çıkmayan görümcelerimi de aynı şekilde. Eşim de kızmıştı. O günden sonra böyle saçma bir şey yapmadı. Şimdi arada halalari bir şeyler veriyorlar ama 10 tane çocuğun arasında benimki mahsun mahsun kalıyor vermedigim zaman. Bazen bir lolipopa falan izin veriyorum mecbur ayda yılda bir. Onun dışında bizim hayatımızda da abur cubur yok 2 yaşına girdiVallahi eşimi de tembihleyeceğim ben yoksam o, o yoksa ben gözümüzü ayırmayıp karşı gelcez. Zaten biz öğretmen olduğumuz için aile yanındaki vakitlerimizde beraber oluyoruz. Ben kayınpederime daha bebek yokken söylüyordum çok abur cubur alır vallahi bebek olunca lütfen almayın ister görür sözümün önemi kalmaz diye. Bakalım nolcak
Hahah masallahKızlar bu arada kızım dünyaya dudak olarak gelicek galibakapkalın dudakları var yicemmmm
Acile mi gideceksin yine canım? Napiyorlar tansiyona acildeYine tansiyonum yüksek kızlar 147-94. 20 dk sonra düşmezse mecburen doktora gitcemöyle demişti
Benimde babam oğluma bir gün cips almış bir paketi yemiş çocukta akşam bir alerji yaptı çocuğun vücut baştan ayağı kıpkırmızı aklım çıktı koştur koştur hastaneye gittik alerji yapmış dedi bı dünya kızdım hala cips yedirmem şimdi de oyuncak derdimiz var sürekli oyuncak almaya başladı çocuk doyumsuz olacak alma diyorum yine alıyor en son gitmiş 750 TL verip sukuşi almış delirdim artık annesi benim bu ckcugun ben alma diyorsam almayacaksin dedim gittim iade ettim oğlanı da tembihledim bütün oyuncaklarını çöpe atarım bidaha oyuncak alicam dediğinde isteme dedim yani derdin biri bitiyor biri başlıyor hangi birinden sakincagimi şaşırdım
Of saçmalık bu da ya. Başkalarının yanında öyle kalınca da üzülürüm. O yüzden o ortamda olmaması daha iyi olur benim içinBenim kayınpeder daha 10 aylık bebeme vermişti çikolata balkonda. Sinirden küplere binmiş ve adamı ilk kez azarlamistim. Onu görüp karşı çıkmayan görümcelerimi de aynı şekilde. Eşim de kızmıştı. O günden sonra böyle saçma bir şey yapmadı. Şimdi arada halalari bir şeyler veriyorlar ama 10 tane çocuğun arasında benimki mahsun mahsun kalıyor vermedigim zaman. Bazen bir lolipopa falan izin veriyorum mecbur ayda yılda bir. Onun dışında bizim hayatımızda da abur cubur yok 2 yaşına girdi
Hiçbir şey tahliller ve tansiyon ölçümü bu kadar. Kendi doktorum gel demişti haftasonu. Bilmiyorum inşallah düşer de gitmek zorunda kalmam. Sanırım yatırıp takip ederlerAcile mi gideceksin yine canım? Napiyorlar tansiyona acilde
Limonlu su iç Limon tansiyonu dengeliyor. Yüksek ise düşürüyor düşük ise de yükseltiyor.Yine tansiyonum yüksek kızlar 147-94. 20 dk sonra düşmezse mecburen doktora gitcemöyle demişti
İnşallah kuzum inşallahCanımm inşallah düşer
İçtim kuzum bekliyorum tekrar ölçmek içinLimonlu su iç Limon tansiyonu dengeliyor. Yüksek ise düşürüyor düşük ise de yükseltiyor.
ayyy cok ask bunlara yaaKöfte dudakkkkbenim kizinda alt dudağı öyle
YaaaHahah masallahbenimki de tam tersi incecik dudaklı yavrum. Bize çekmiş napalim
benim detaylı tam komediydi :) 40 dk ara verip yürüyüş yaptık baktık gene aynı sonra 20 dk daha tekrar yürüdüm. en son diz ve dirsekler üzerinde yüz üstü durup bakmaya çalıştık göremedik o yüzden 2 hafta sonra gel dedi doktor neyseki cumartesi günü pozisyonunu değiştirmişti de omurgayı görebildik.ay kızlar çıktım ama 1de yine giricem benim sıpam baş aşağı durduğu için doktor burun kemiğini göremedi. Onun dısında her şeyi iyi cinsiyete yine baktı yine çıkıntı var ama kız gibi dedi. Pipili bi kızım olacak bu gidisle
Nereden aldın canım?Kizlar beğendim , yumuşacık, kılıflı , boş değil düşündüğüm gibi yenidoğan için çok iyi üstüne de yatırım dedim bazen, sırtıma kadar gidiyor uçları o da destek oldu
Eki Görüntüle 3341929
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?