2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Şükür canım hahahaha belki kordondur yaaa ya da kuyruk sokumuyla da katılabiliyor demişti benim doktorum kızdır kız
ay bence de kız bi daha bakacak birazdna
benşmki bu pozisyonu cok sevşyo her gittiğimde baş aşağı
Hep bu kv yüzünden kadın duayla cinsiyetini değiştirecek bebeğin
kızzz ediyodur bu dua ben beklerim

Benim kayınpeder daha 10 aylık bebeme vermişti çikolata balkonda. Sinirden küplere binmiş ve adamı ilk kez azarlamistim. Onu görüp karşı çıkmayan görümcelerimi de aynı şekilde. Eşim de kızmıştı. O günden sonra böyle saçma bir şey yapmadı. Şimdi arada halalari bir şeyler veriyorlar ama 10 tane çocuğun arasında benimki mahsun mahsun kalıyor vermedigim zaman. Bazen bir lolipopa falan izin veriyorum mecbur ayda yılda bir. Onun dışında bizim hayatımızda da abur cubur yok 2 yaşına girdi

Ay evet ya sana sormadan bir de çocuğa senin uygun görmediğin şeyler alınması ya da söylenmesi var. Mesela ben çocuğumu korkutsun istemiyorum kimse. Şunu yemezsen gece öcü gelip seni yer falan gibi. Silah vb oyuncaklar alınsın istemiyorum. Şımarık ve doyumsuz olsun ben de istemiyorum.

Ne zaman bişi dense, e"biz kaç çocuk büyüttük" deniyo.

Of saçmalık bu da ya. Başkalarının yanında öyle kalınca da üzülürüm. O yüzden o ortamda olmaması daha iyi olur benim için

Acile mi gideceksin yine canım? Napiyorlar tansiyona acilde
Hiçbir şey tahliller ve tansiyon ölçümü bu kadar. Kendi doktorum gel demişti haftasonu. Bilmiyorum inşallah düşer de gitmek zorunda kalmam. Sanırım yatırıp takip ederler

kızlaaar belki banada yardımcı olursunuz ... bir oğlum var şimdi yine hamileyim buda erkek ama çevremdekiler hep kıza alıştırdılar kesin kız kesin kız diye ...açıkcası bende heveslenmiştim doktor erkek deyince Allah günah yazmasın ama kötü oldum biran süpriz bir gelebelikti bari kız olsa dedim kendi kendime onun bir burukluğu var ..dünde kayınvalideme gittik cinsiyeti sordular bi oğlumuz daha oluyor dedim gülerek ...kayın validem tüh müh dedi kız olsaydı dedi .kızlar daha sevdiriyor dedi .bende sen sevmezsin olur biter dedim sinirlendim . eltimin 2 tane kızı var kızamı doymadın dedim. takmak istemiyorum ama ister istemez üzülüyorum ...

benim detaylı tam komediydi :) 40 dk ara verip yürüyüş yaptık baktık gene aynı sonra 20 dk daha tekrar yürüdüm. en son diz ve dirsekler üzerinde yüz üstü durup bakmaya çalıştık göremedik o yüzden 2 hafta sonra gel dedi doktor neyseki cumartesi günü pozisyonunu değiştirmişti de omurgayı görebildik.

B Buddy x canım vinelacın içinde OMEGA yok ya sen dışarıdan takviye olarak alıyor musun, alıyorsan da markası ne öğrenebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…