- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
en doğrusu. Ben de istemiyorum. Zaten büyüdükçe yiyecek bir sürü çer çöp. Her an yanında olmıcaz göremicez. Ne kadar geç o zararlı gıdalar o kadar iyi. Bir de verdirmeyince çocuğa acıyolar falan, sanki aç bilaç yerlerde sürünüyo çocuk.Benim kayınpeder daha 10 aylık bebeme vermişti çikolata balkonda. Sinirden küplere binmiş ve adamı ilk kez azarlamistim. Onu görüp karşı çıkmayan görümcelerimi de aynı şekilde. Eşim de kızmıştı. O günden sonra böyle saçma bir şey yapmadı. Şimdi arada halalari bir şeyler veriyorlar ama 10 tane çocuğun arasında benimki mahsun mahsun kalıyor vermedigim zaman. Bazen bir lolipopa falan izin veriyorum mecbur ayda yılda bir. Onun dışında bizim hayatımızda da abur cubur yok 2 yaşına girdi
Ay hadi düşük çıkar inşallah. Yüksek çıktığı için de gerginsindir şimdi. Rahatlamaya çalış.İçtim kuzum bekliyorum tekrar ölçmek için
Olablır cnm tatlı çok yıyorum, kasıntıda var yıllardır, zaten gluten hassasiyetim var ve ibs yim ben. Bı ara dıkkat ediyorduk 10 kılo verdım. Şimdi saldım yıneBebişim senin şu geçmeyen enfeksiyonun varya şeker kaynaklı olma ihtimali çok yüksek. Beslenmeni değiştirsen geçme ihtimali var. 3 doktora gittim bana 3 'ü de aynı şeyi söylemişti çünkü. Bakteriler, mantarlar hep bedenimize aldığımız şekerden beslenip çoğalıyormuş. Şeker diyince de içine meyve de dahil, ekmek ve makarna da. Bir süre şeker tüketme, ekmek, makarna, pilav tüketme doğumdan sonra istersen. Bir dönem bende de bitmeyen bir kaşıntı vardı habire doktora gidiyordum o zaman demişlerdi bana da.
Cnm hava soguk olmasa gelırdım.
Kuzum ben omega hiç kullanmıyorum takviyelerimin hiçbirinin içinde de yok doktor bir şey demedi onunla ilgili
Bunlar niye böyle yaa. Haklısın takmakta. Tanımadığın bir insan olsa salağa bak dersin umursamazsın. En yakından gelince bu laflar insan sinirleniyor. Yine de sen bu dünyaya çocuğu onun için getirmiyorsun sonuçta öyle düşün. Senin için en hayırlı evlst ne ise Allahım onu veriyor zaten. Bazı erkek çocukları var valla kızı aratmıyor sevdiriyorlar kendilerini.kızlaaar belki banada yardımcı olursunuz ... bir oğlum var şimdi yine hamileyim buda erkek ama çevremdekiler hep kıza alıştırdılar kesin kız kesin kız diye ...açıkcası bende heveslenmiştim doktor erkek deyince Allah günah yazmasın ama kötü oldum biran süpriz bir gelebelikti bari kız olsa dedim kendi kendime onun bir burukluğu var ..dünde kayınvalideme gittik cinsiyeti sordular bi oğlumuz daha oluyor dedim gülerek ...kayın validem tüh müh dedi kız olsaydı dedi .kızlar daha sevdiriyor dedi .bende sen sevmezsin olur biter dedim sinirlendim . eltimin 2 tane kızı var kızamı doymadın dedim. takmak istemiyorum ama ister istemez üzülüyorum ...
geçmiş olsun canım stres yapma sakınYine tansiyonum yüksek kızlar 147-94. 20 dk sonra düşmezse mecburen doktora gitcemöyle demişti
Hatta dayanamadım bak yazdım doktora şimdi ne zamandır aklımda soracaktım ama önemsemedim nedense en azından sorayım aklımda soru işareti kalmasın kuzum. Sana doktor omega 3 kullan dedi mi
o kadar basit değil canım o işler. içini ferah tut. bebişinin hareketlerini duydukça rahat edeceksin stres yapma hiçKızlar kaç gündür gribim.dün akşam öksürürken midem çok bulandı. Yemeği de öğlen yemiştim. Midem boş gibi olduğundan kusarken çok zorlandım öğürürken Kafamda basınç oldu çok kötü ,sanki vücudumdaki bütün kan kafama beynime çıktı. Çok korktum bişey olcak diye. İnsan kafada yazmaya başlıyor kusarken kasılınca plasenta yerinden oynadıysa, bebeğe giden damarlardan kopan olduysa falan diye. Allah'ım takıntılı insanlar için her şey çok zor
Çok şükür sonradan hareket edince biraz rahatladım canım. Ama o zamana kadar eşimin kafasını şişirdim ağlayarak. .o kadar basit değil canım o işler. içini ferah tut. bebişinin hareketlerini duydukça rahat edeceksin stres yapma hiç
Tamam kuzumCnm hava soguk olmasa gelırdım.Şuan saglık ocagındayım
Kuzum ben omega hiç kullanmıyorum takviyelerimin hiçbirinin içinde de yok doktor bir şey demedi onunla ilgilionun yerine fındık ceviz avokado yumurta her gün yiyorum bir de hafta da 1 balık yiyorum ama 1 hafta sonra kontrolüm var doktoruma soracağım ekstra kullanmama gerek var mı yok mu fikir alacağım açıkçası sanırım herkes kullanıyor omega kullanmayan var mı grupta?
Hatta dayanamadım bak yazdım doktora şimdi ne zamandır aklımda soracaktım ama önemsemedim nedense en azından sorayım aklımda soru işareti kalmasın kuzum. Sana doktor omega 3 kullan dedi mi
3 4 sene önce arkadaşım ağır bir grip geçirdi ve öksürüğü ciğerleri sökülürcesine 1 ay sürdü doktora git dedik dinlemedi bizi zaten ilaç verilmiyor dedi. dedim kim diyor uygun ilaçlar veriliyor kasıkları kasılmaktan acıdan en son dayanamadı zaten kanaması oldu öyle gitti doktora. doktor çok kızmış tabi ama bebişi maşallah turp gibi.Çok şükür sonradan hareket edince biraz rahatladım canım. Ama o zamana kadar eşimin kafasını şişirdim ağlayarak. .
Valla mümkün değil canım. Kendi kuzenleri yani sonuçta ne kadar gorusturmeyecegim ki. Kaldı ki emin ol çocuklar sosyallik, kendi yaşıtını vs arıyorlar bir süre sonra. Yani el mahkum oluyorOf saçmalık bu da ya. Başkalarının yanında öyle kalınca da üzülürüm. O yüzden o ortamda olmaması daha iyi olur benim için
Aynen öyle kuzum anlamadiklari işte siz büyütmüşsünüz bunları biz büyütüyoruz onada izin vermiyorsunuz herşeye karisiyorsunuz illaki kötü niyetleri yoktur canlarından kanlarından ama onlar için sadece çocukları mutlu etmek var karakterlerine işlediğini simardiklarini doyumsuz olduklarını çıkar ilişkisini öğrendiklerini anlamıyorlarAy evet ya sana sormadan bir de çocuğa senin uygun görmediğin şeyler alınması ya da söylenmesi var. Mesela ben çocuğumu korkutsun istemiyorum kimse. Şunu yemezsen gece öcü gelip seni yer falan gibi. Silah vb oyuncaklar alınsın istemiyorum. Şımarık ve doyumsuz olsun ben de istemiyorum.
Ne zaman bişi dense, e"biz kaç çocuk büyüttük" deniyo.
Ben yaptırmayacagim. Ben de öncekinde yaptırmıştım bir taneKızlar bugün izlemim vardı, ebe önceki gebelikte 2 tane tetanoz yapılmış sonrası yok o yüzden baştan başlayacağız dedi ömür boyu korusun diye 5 tane olacak ve baştan yani. Ben de doktora dönüp bazı doktorların bu aşıyla ilgili düşüncelerini söyledim, herkes yapılıyor demekten başka bir argüman sunmadı. Yarına kadar düşüneyim diye yaptırmadım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Normalde benim önceki doktorun yazdığı multivitaminin içinde vardı ama biliyorsun mide bulantısı yaptı diye buna geçmiştim o yüzden ekstra alıyorsundur diye düşündüm bir sorayım dedimKuzum ben omega hiç kullanmıyorum takviyelerimin hiçbirinin içinde de yok doktor bir şey demedi onunla ilgilionun yerine fındık ceviz avokado yumurta her gün yiyorum bir de hafta da 1 balık yiyorum ama 1 hafta sonra kontrolüm var doktoruma soracağım ekstra kullanmama gerek var mı yok mu fikir alacağım açıkçası sanırım herkes kullanıyor omega kullanmayan var mı grupta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?