ÇitKızlar bu bende oluyor yaaa korkuyorum aslında bazen . . Ben bebeğin kafası ya da poposu falan gibi düşünüyordum aslında hep . Hissettiğim şey şu şekilde oluyor; Bebek o anda böyle sanki hareket ediyor gibi olup bir tarafa geçiyor ve orada aşırı bi sertlik oluyor . Bir süre sonra geçiyor . Bugün 26+2yiz.. inşallah tehlikeli bir şey değildir korktum birazbu arada madem bu yalancı kasılmaysa biz bebeğin kafasını poposunu falan hiç hissetmiycez mi ya
Canım zaten 3 aylık şekerine bakıyor hemoğlabin A1C2 3 ay içerisinde şekerin yükselmiş mi ona bakacak ?Günaydın kizlarrr bugün görüş günümşeker yüklemesi yapmıyor benim doktorum o yüzden bu kanları verdim tokluk kanı kaldı bitek şekere bakilacagini unutup çikolatalı açma yedim mermiye kafa atıyorum resmen
sonuçlar çıkınca yazsana kuzum buraya da. ben de yaptırmadım şeker yüklemesi. güzel haberlerle gel inşallah :)Günaydın kizlarrr bugün görüş günümşeker yüklemesi yapmıyor benim doktorum o yüzden bu kanları verdim tokluk kanı kaldı bitek şekere bakilacagini unutup çikolatalı açma yedim mermiye kafa atıyorum resmen
AA öyle mi oluyor ben onun ne testi olduğunu bile bilmiyordumÇit
Canım zaten 3 aylık şekerine bakıyor hemoğlabin A1C2 3 ay içerisinde şekerin yükselmiş mi ona bakacak ?
İnşallah kuzum yazarım tabisonuçlar çıkınca yazsana kuzum buraya da. ben de yaptırmadım şeker yüklemesi. güzel haberlerle gel inşallah :)
Evet kuzum, güzel haberlerle gel. Sonuçlarını bize yazAA öyle mi oluyor ben onun ne testi olduğunu bile bilmiyordumsaol kuzum
Yazarım kuzum elhamdülillah bebişim iyi muayenede inşallah kanlarda güzel çıkarEvet kuzum, güzel haberlerle gel. Sonuçlarını bize yaz
Maşallah kuzumValla cnm özellikle yaptığım birsey yok ama bi ara çok sağlıksız besleendim o ara gelişimi de daha yavaştan sonra 2 haftadır beslnememe dikkat ettim tatli makarna pilavi abur cuburu biraktm 2 haftada maşallah bebisim 350 gr fln almış yani bende şaşırdım haftsonu bozdum biraz dikkat etmedim hemen kilo alımında far etti o yüzden tekrar bugün dikkat etmeye balsaycgm
Oooh çikolatalı açma eskiden severdimGünaydın kizlarrr bugün görüş günümşeker yüklemesi yapmıyor benim doktorum o yüzden bu kanları verdim tokluk kanı kaldı bitek şekere bakilacagini unutup çikolatalı açma yedim mermiye kafa atıyorum resmen
Hahaha bir zamanlar yerdim falanOooh çikolatalı açma eskiden severdimgüzel haberlerle gel kuzum bana da 16sında yapılacak inşallah kusmam
Bende bugün muayene oldum kuzum inşallah senin de güzel geçerBugün 14:00 kontrol günüm dünden beri çok stresliyim nedensiz ağlamalar vs. İnşallah güzel geçer
Amin inşallah kuzum okudum iyi haberler almana çok sevindim maşallahBende bugün muayene oldum kuzum inşallah senin de güzel geçerkaç haftalık oldunuz
Keşke benimki de böyle yapsaydı. Zorlamıyor ama ben yaptırcam. 75lik yapılacakHahaha bir zamanlar yerdim falanmuayene oldum çok şükür sıkıntı yok kuzum kanlarimda güzel çıkar inşallah ayy o içecek gerçekten çok bayıyor ben oğlumda içmiştim Allah'tan bu doktorum istemedi
Saol kuzumAmin inşallah kuzum okudum iyi haberler almana çok sevindim maşallah24+4 bugün
Kuzum çok güzel geçecek sen sakin olBugün 14:00 kontrol günüm dünden beri çok stresliyim nedensiz ağlamalar vs. İnşallah güzel geçer
Kuzum şekerin çok iyi maşallah maşallahSonuçlarım çıkmış kızlar ama yorum için doktorumun aramasini bekliyorum3 aylık bakılan şeker referans aralıklarında çıkmış çok şükür, açlık şekerim 93, tokluk şekerim 95 çıkmış kanımda hgb gyno Ferro kullanmama rağmen 11.9, kanda bir kaç değer sınırın hemen üstü bir kaç değer sınırın hemen altı ama hamilelikten dolayı oyle oluyor diye biliyorum
MaşAllah canım çok iyiSonuçlarım çıkmış kızlar ama yorum için doktorumun aramasini bekliyorum3 aylık bakılan şeker referans aralıklarında çıkmış çok şükür, açlık şekerim 93, tokluk şekerim 95 çıkmış kanımda hgb gyno Ferro kullanmama rağmen 11.9, kanda bir kaç değer sınırın hemen üstü bir kaç değer sınırın hemen altı ama hamilelikten dolayı oyle oluyor diye biliyorum
İnşallah sonuclar güzel çıkar kuzum senindeKeşke benimki de böyle yapsaydı. Zorlamıyor ama ben yaptırcam. 75lik yapılacakinşallah güzel çıkacak kuzum Alya prenses büyüyor
Açlık biraz yüksek sanki dimi kuzumKuzum şekerin çok iyi maşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?