Kızlar bu bende oluyor yaaa korkuyorum aslında bazen . . Ben bebeğin kafası ya da poposu falan gibi düşünüyordum aslında hep . Hissettiğim şey şu şekilde oluyor; Bebek o anda böyle sanki hareket ediyor gibi olup bir tarafa geçiyor ve orada aşırı bi sertlik oluyor . Bir süre sonra geçiyor . Bugün 26+2yiz.. inşallah tehlikeli bir şey değildir korktum biraz bu arada madem bu yalancı kasılmaysa biz bebeğin kafasını poposunu falan hiç hissetmiycez mi ya
Günaydın kizlarrr bugün görüş günüm şeker yüklemesi yapmıyor benim doktorum o yüzden bu kanları verdim tokluk kanı kaldı bitek şekere bakilacagini unutup çikolatalı açma yedim mermiye kafa atıyorum resmen
Günaydın kizlarrr bugün görüş günüm şeker yüklemesi yapmıyor benim doktorum o yüzden bu kanları verdim tokluk kanı kaldı bitek şekere bakilacagini unutup çikolatalı açma yedim mermiye kafa atıyorum resmen
Valla cnm özellikle yaptığım birsey yok ama bi ara çok sağlıksız besleendim o ara gelişimi de daha yavaştan sonra 2 haftadır beslnememe dikkat ettim tatli makarna pilavi abur cuburu biraktm 2 haftada maşallah bebisim 350 gr fln almış yani bende şaşırdım haftsonu bozdum biraz dikkat etmedim hemen kilo alımında far etti o yüzden tekrar bugün dikkat etmeye balsaycgm
Hahaha bir zamanlar yerdim falan muayene oldum çok şükür sıkıntı yok kuzum kanlarimda güzel çıkar inşallah ayy o içecek gerçekten çok bayıyor ben oğlumda içmiştim Allah'tan bu doktorum istemedi
Sonuçlarım çıkmış kızlar ama yorum için doktorumun aramasini bekliyorum 3 aylık bakılan şeker referans aralıklarında çıkmış çok şükür, açlık şekerim 93, tokluk şekerim 95 çıkmış kanımda hgb gyno Ferro kullanmama rağmen 11.9, kanda bir kaç değer sınırın hemen üstü bir kaç değer sınırın hemen altı ama hamilelikten dolayı oyle oluyor diye biliyorum
Hahaha bir zamanlar yerdim falan muayene oldum çok şükür sıkıntı yok kuzum kanlarimda güzel çıkar inşallah ayy o içecek gerçekten çok bayıyor ben oğlumda içmiştim Allah'tan bu doktorum istemedi
Sonuçlarım çıkmış kızlar ama yorum için doktorumun aramasini bekliyorum 3 aylık bakılan şeker referans aralıklarında çıkmış çok şükür, açlık şekerim 93, tokluk şekerim 95 çıkmış kanımda hgb gyno Ferro kullanmama rağmen 11.9, kanda bir kaç değer sınırın hemen üstü bir kaç değer sınırın hemen altı ama hamilelikten dolayı oyle oluyor diye biliyorum
İnşallah sonuclar güzel çıkar kuzum seninde evet ya elhamdülillah minik kuzum benim yerinde durmadı doktor artık kızım bir dursana diyor 5-6 tane resim verdi sabaha kadar baksam çekebilirim dedi habire poz veriyor kime benzediğini çok rahat anlıyoruz su içiyordu habire ağzını açıp dil çıkardı bi ara