2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çit Canım zaten 3 aylık şekerine bakıyor hemoğlabin A1C2 3 ay içerisinde şekerin yükselmiş mi ona bakacak ?

sonuçlar çıkınca yazsana kuzum buraya da. ben de yaptırmadım şeker yüklemesi. güzel haberlerle gel inşallah :)

Maşallah kuzum

Oooh çikolatalı açma eskiden severdim güzel haberlerle gel kuzum bana da 16sında yapılacak inşallah kusmam

Oooh çikolatalı açma eskiden severdim güzel haberlerle gel kuzum bana da 16sında yapılacak inşallah kusmam
Hahaha bir zamanlar yerdim falan muayene oldum çok şükür sıkıntı yok kuzum kanlarimda güzel çıkar inşallah ayy o içecek gerçekten çok bayıyor ben oğlumda içmiştim Allah'tan bu doktorum istemedi

Sonuçlarım çıkmış kızlar ama yorum için doktorumun aramasini bekliyorum 3 aylık bakılan şeker referans aralıklarında çıkmış çok şükür, açlık şekerim 93, tokluk şekerim 95 çıkmış kanımda hgb gyno Ferro kullanmama rağmen 11.9, kanda bir kaç değer sınırın hemen üstü bir kaç değer sınırın hemen altı ama hamilelikten dolayı oyle oluyor diye biliyorum

Keşke benimki de böyle yapsaydı. Zorlamıyor ama ben yaptırcam. 75lik yapılacak inşallah güzel çıkacak kuzum Alya prenses büyüyor

Kuzum şekerin çok iyi maşallah maşallah

MaşAllah canım çok iyi

Keşke benimki de böyle yapsaydı. Zorlamıyor ama ben yaptırcam. 75lik yapılacak inşallah güzel çıkacak kuzum Alya prenses büyüyor
İnşallah sonuclar güzel çıkar kuzum seninde evet ya elhamdülillah minik kuzum benim yerinde durmadı doktor artık kızım bir dursana diyor 5-6 tane resim verdi sabaha kadar baksam çekebilirim dedi habire poz veriyor kime benzediğini çok rahat anlıyoruz su içiyordu habire ağzını açıp dil çıkardı bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…