2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yerimmmmm onuuu benimki de hep çok hareketli ama poz vermek yok benimkinde yüzünü hep kapatıyor sıpam. Geçen gün bacağı kafasının önündeki

Dün ben de sordum kuzum. A101 den kiwi alanlar var mesela. Keşke alsaydım almadım pişmanım. Bir de xiaomi alanlar var
kiwi nin hangi modelini almışlar acaba. e-bebek sitesinde de satılıyor başka markalarla. Biraz araştırma yapmak lazım. Bu ay almak istiyorum. Doğalgaz yakmaya başlayınca boğaz kuruluğu başladı gece uyurken.

Kuzum a101 e geçen haftalarda geldi 400 liraydı hatta o yüzden çok çok pişmanım

Çok iyi çıkmış canım çok şükür

Yerimmmmm onuuu benimki de hep çok hareketli ama poz vermek yok benimkinde yüzünü hep kapatıyor sıpam. Geçen gün bacağı kafasının önündeki
Oyy maşallah senin kız şimdiden jimnastik yapıyor insan yüzünü göremeyince de muayeneye boşuna para vermiş gibi hissediyor

Oyy maşallah senin kız şimdiden jimnastik yapıyor insan yüzünü göremeyince de muayeneye boşuna para vermiş gibi hissediyor
Of evet en son 18. Haftada yüzlerini gördüm ama o zaman kiloları 300 küsür gr dı şimdi 6 hafta geçti üstünden inşallah görürüm çok merak ediyorum ama göstermiyorlar hep arkaları dönük doktor da iki sarsıp bırakıyor çıkıyorum odadan tabi sağlıklı olsunlar da ama merak da ediyorum tabi bugün yemek + tatlı yiyip gidicem odaya girerken de şeker ağzımda giricem inşallah hareketli olurlar görürüz tüm tuşlara basıyorum

Benimki sağolsun şimdiye kadar hiç göstermedi ya eşek sıpam zorla böyle ufak ufak görüyoruz halbuki anası çok fotojeniktir biz bekarken ben giyinir süslenirdim gezmeye çıkardık eşim fotoğraflarımı çekerdi her yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…