2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hahah bu kadar emeğe biri gösterir en azından yüzünü kizlaar annenizi uzmeyinn benim kız danla bilic pozu verdi eli çenesinde ama ben tokken ve tatlı yediğimde uyuyor benim kız ters tepiyor bizde

Bizim memleketde hiç deprem olmaz ya..ondan annemle ikimiz inanılmaz korktum çıktık biraz dolaştık
Oyyy kıyamam kuzum çok geçmiş olsun gerçekten korkutucu. Biz geçen seneki depremi hissettik Bitlis den gece yatak beşik gibi sallandı eşimi kaldırdım tüm apartman dışarı çoktık dışarıda deli gibi kar yağıyor yollar kapanmış çok korkmuştuk

Çok korkutucu evet binalar sağlam diğil aslında en sağlam binalar Türkiye'de olmalı

Oyy maşallah senin kız şimdiden jimnastik yapıyor insan yüzünü göremeyince de muayeneye boşuna para vermiş gibi hissediyor
Bende aynen haftasonu yüzünü göremeyince 2. Kez pozisyondan dolayı hayal kırıklığına uğradım, ama sonra dedim neyse sağlıklı olsunda teselli cümlem

Kızlar akşamdan beri başım ağrıyor. Tansiyonum yok çok şükür ama başım ağrıyor yani napsam buna

Hahah senin tam tersin sende bu nazlarin acısını doğunca çıkarırsın

Kızlar bnde sıradayım, kontrole geldım bugun

Depremi dibine kdar hissettım, cunku sabit sessiz bi ortamda oturuyordum, kurstaydım
Sakin kalmaya çalıştım ama kalbim küt küt oldu. Umarım hepınız iyisinizdir
Bugün hepimizin kontrol günü heralde sen kaç haftalık oldun canım yaa öyle mi ben hiç hissetmedim Rami için sağlam diyorlar zemini o yüzden sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…