- 11 Eylül 2023
- 681
- 631
- 23
Hep yolunda gitsin inşallahKızlar Allah’ıma çok şükürler olsun her şey yolundabir süre daha Protestan fitil kullanmayacağım doktorum kar zarar düşünerek suyun gelirse erken dopymu başlatmak zorunda kalırım o yüzden progestan kullanmayacağız dedi zaten 2 hafta da bir rahim uzunluk ve açıklığı kontrol ediyor duruma göre bakacağız dedi. 2 hafta sonra kiloları arasında fark çok olursa ya da suları az olursa kan sulandırıcı başlarız şuan gerek yok dedi. 32. Haftadan sonra çok zorlamayız alırız dedi. 24+4 biri 788 gr diğeri 650 gr haftalarına göre kiloları önde dedi. İlk kez boylarını sordum ikisi de 34 cm normal haftalarına göre dedi. Birinin gelişimi tam haftasıyla uyumlu diğerinin gelişimi haftasından 1 hafta önde dedi çok şükür. Biri yüzünü gösterdi ama net foto çekmediler olsun dedik artık iyi olsunlar da önemli değil foto hareketleri çok aşağıda hissediyorum dedim birinin kafası birinin ayakları aşağıda olduğu için tahmin ettiğim gibi ikisi de aynı anda vurunca aşağısı sizlıyor sızlayan yerde mesane dedi doktorum. Göbeğim küçük dedim şuan normal 24. Haftadan sonra bebekler hafta da 200 gr almaya başlar dedi bir sonraki gelişimde göbeğin büyümüş olur merak etme dedi. Böbrek ağrımın normal olduğunu büyüdükçe organları rahim sıkıştırıyormuş. Çok şükür Allah’ıma her şey yolunda Allahın izniyle Ocak ilk haftasına kadar gelelim dedi doktorum kalkma yat dinlen sadece dedi proteine yüklen hafta da 200 gr alsınlar özen göster dedi
Benim bebiş bana çekerse kesinlikle serin isteyecek ama eşime çekerse sıcaktan lşikayet etmez. İnşallah ablama çekmez. Ağustos ayında yorganla yatan ablam fghjklşkjhgAy kuzum bunu okuyunca aklıma arkadaşım geldi yazın ağustos da doğurdu İzmir de yaşıyorlar. Onun da bebeği üşüdüğü için uyumayıp çok ağlamış sonradan anlamışlar
Benim araştırmalarım doğrultusunda iyi birşey kuzumbende kararsız kalmıştım ama alabilirim :)
Omaygat ağustos da yorgan mıBenim bebiş bana çekerse kesinlikle serin isteyecek ama eşime çekerse sıcaktan lşikayet etmez. İnşallah ablama çekmez. Ağustos ayında yorganla yatan ablam fghjklşkjhg
Bizlerde tam tersi, bebeğin 40'ı çıkana kadar sakın gece sokağa çıkmamalı diyor eskiler. Niye böyle diyolar anlamıyorum. Annem geçen gün bebeğin yatağının altına bıçak koymamız lazım dedi. Ne??? 40 gün benimde asla yalnız kalmamam gerekiyormuş öyle dedi.Danimarka'da bebek arabasinin içinde kapıda bırakıyorlar 40 i çıkana kadar gece eve almayin diyor ebeleri
Ahahahaha çok iyi yaBizlerde tam tersi, bebeğin 40'ı çıkana kadar sakın gece sokağa çıkmamalı diyor eskiler. Niye böyle diyolar anlamıyorum. Annem geçen gün bebeğin yatağının altına bıçak koymamız lazım dedi. Ne??? 40 gün benimde asla yalnız kalmamam gerekiyormuş öyle dedi.
Dedim anacığım bunlar hurafe. Eğer sadece bunları yapan kadınlar ve çocuklarına bişi olmuyor olsa dünya nüfusü biterdi. Yabancıların bebekleri nasıl yaşıyor o zaman dedim. "Aaa öyle söyleyince doğru diyorsun" dedi
Aaa beybim ne almıştın sen kaçırmışım.Kuzum ben aldım. Ben araştırdım ve buna karar verdim. Bence sağlıklı. Sonrasında tuluma geçeceğim şimdi kundak olanını aldım
aminnn herkes için inşallah canım Allahın izniyleHep yolunda gitsin inşallahbu arada tek bebek için mi 200 gram almasını istiyor haftalık
Aynen, insan ister istemez gereksiz almak istemiyor. Ama bebişlere belli olmuyor. Anne karnındaki sıcaklığı da arayabiliyo bazı bebişler. Bir de niyeyse evlerin içi daha serin oluyor dışarı çıkınca daha sıcak. Onu da düşününce zannediyorum ki Mayıs sonuna kadar giydiririz gibi geliyor.Aynı şeyi bende düşünüyorum biz de Muğla da yaşıyoruz bende alacağım daha bir şeyler daha ama ne alsam diye düşünüyorum hep zıbın uzun bacaklı pantolon zıbın tulum gibi aldım daha şorta geçmedim
Kuzum ben bunun pembişini aldım. Ama kendi sayfasından aldım 500 küsüre. Burada pahalı. Eylüle kadar bunu kullanırım sonra tuluma geçerim. 1 tog buAaa beybim ne almıştın sen kaçırmışım.
Güle güle kullanın inşallah.Kuzum ben bunun pembişini aldım. Ama kendi sayfasından aldım 500 küsüre. Burada pahalı. Eylüle kadar bunu kullanırım sonra tuluma geçerim. 1 tog bu
Little Gusto Organik Pamuk Pelerinli Uyku Tulumu Küçük Pamuk Desenli 0-6 Ay - Fiyatı, Yorumları
Little Gusto Organik Pamuk Pelerinli Uyku Tulumu Küçük Pamuk Desenli 0-6 Ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kuzum bak böyle bilgiler var evin sıcaklığına göre içine giydirdiğime karar vereceğim. Ekstra örtmeyeceğim yaniGüle güle kullanın inşallah.
Peki bişi soram şimdi bunlar bana inceymiş gibi geliyo. Bebişi buna koyup bir de üstüne örtü battaniye örtecek misin?
Aahhaaaha bnımde anneme ömrüm laf anlatmakla geçiyorBizlerde tam tersi, bebeğin 40'ı çıkana kadar sakın gece sokağa çıkmamalı diyor eskiler. Niye böyle diyolar anlamıyorum. Annem geçen gün bebeğin yatağının altına bıçak koymamız lazım dedi. Ne??? 40 gün benimde asla yalnız kalmamam gerekiyormuş öyle dedi.
Dedim anacığım bunlar hurafe. Eğer sadece bunları yapan kadınlar ve çocuklarına bişi olmuyor olsa dünya nüfusü biterdi. Yabancıların bebekleri nasıl yaşıyor o zaman dedim. "Aaa öyle söyleyince doğru diyorsun" dedi
Geldim kuzum kaçırıyorum hep buraları bu sıralar@aslikeremuco kuzum yoksun kaç gündür nasılsın? Napıyorsun?
europh kuzum sen nasılsın napıyorsun? Arada gel sohbet edelim
Kaydettim bu mesajı. İyi oldu bebişim sağol.Kuzum bak böyle bilgiler var evin sıcaklığına göre içine giydirdiğime karar vereceğim. Ekstra örtmeyeceğim yani
Eki Görüntüle 3346170
Kuzum bende de tansiyon çıktı. Ben de takip ediliyorum 2 haftada 1. 28.hafta itibariyle de haftada 1. İlaca başladık günde 3 kez alfamet kullanıyorum 1 tane de coraspin. İnşallah süreci sağlıkla geçiririzGeldim kuzum kaçırıyorum hep buraları bu sıralariyiyiz kaynanamda kalıcam bir kaç gün evi boyatıyoruz dinlenme sağlıklı beslenme devam ediyor geçtiğimiz günlerde yine çapadaydık kontrol için 28. Haftadan sonra haftada 2 kez nst çektiricem herhangi bir hastanede sancı durumunu da takip edecekler o şekilde takipli gidicez sende durumlar nasıl ne var ne yok ?
Rica ederim kuzucumKaydettim bu mesajı. İyi oldu bebişim sağol.
Maşallah canım çok sevindim çokKızlar Allah’ıma çok şükürler olsun her şey yolundabir süre daha Protestan fitil kullanmayacağım doktorum kar zarar düşünerek suyun gelirse erken dopymu başlatmak zorunda kalırım o yüzden progestan kullanmayacağız dedi zaten 2 hafta da bir rahim uzunluk ve açıklığı kontrol ediyor duruma göre bakacağız dedi. 2 hafta sonra kiloları arasında fark çok olursa ya da suları az olursa kan sulandırıcı başlarız şuan gerek yok dedi. 32. Haftadan sonra çok zorlamayız alırız dedi. 24+4 biri 788 gr diğeri 650 gr haftalarına göre kiloları önde dedi. İlk kez boylarını sordum ikisi de 34 cm normal haftalarına göre dedi. Birinin gelişimi tam haftasıyla uyumlu diğerinin gelişimi haftasından 1 hafta önde dedi çok şükür. Biri yüzünü gösterdi ama net foto çekmediler olsun dedik artık iyi olsunlar da önemli değil foto hareketleri çok aşağıda hissediyorum dedim birinin kafası birinin ayakları aşağıda olduğu için tahmin ettiğim gibi ikisi de aynı anda vurunca aşağısı sizlıyor sızlayan yerde mesane dedi doktorum. Göbeğim küçük dedim şuan normal 24. Haftadan sonra bebekler hafta da 200 gr almaya başlar dedi bir sonraki gelişimde göbeğin büyümüş olur merak etme dedi. Böbrek ağrımın normal olduğunu büyüdükçe organları rahim sıkıştırıyormuş. Çok şükür Allah’ıma her şey yolunda Allahın izniyle Ocak ilk haftasına kadar gelelim dedi doktorum kalkma yat dinlen sadece dedi proteine yüklen hafta da 200 gr alsınlar özen göster dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?