2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hep yolunda gitsin inşallah bu arada tek bebek için mi 200 gram almasını istiyor haftalık

Ay kuzum bunu okuyunca aklıma arkadaşım geldi yazın ağustos da doğurdu İzmir de yaşıyorlar. Onun da bebeği üşüdüğü için uyumayıp çok ağlamış sonradan anlamışlar
Benim bebiş bana çekerse kesinlikle serin isteyecek ama eşime çekerse sıcaktan lşikayet etmez. İnşallah ablama çekmez. Ağustos ayında yorganla yatan ablam fghjklşkjhg

Danimarka'da bebek arabasinin içinde kapıda bırakıyorlar 40 i çıkana kadar gece eve almayin diyor ebeleri
Bizlerde tam tersi, bebeğin 40'ı çıkana kadar sakın gece sokağa çıkmamalı diyor eskiler. Niye böyle diyolar anlamıyorum. Annem geçen gün bebeğin yatağının altına bıçak koymamız lazım dedi. Ne??? 40 gün benimde asla yalnız kalmamam gerekiyormuş öyle dedi.

Dedim anacığım bunlar hurafe. Eğer sadece bunları yapan kadınlar ve çocuklarına bişi olmuyor olsa dünya nüfusü biterdi. Yabancıların bebekleri nasıl yaşıyor o zaman dedim. "Aaa öyle söyleyince doğru diyorsun" dedi

Ahahahaha çok iyi ya

Hep yolunda gitsin inşallah bu arada tek bebek için mi 200 gram almasını istiyor haftalık
aminnn herkes için inşallah canım Allahın izniyle ayy onu hiç sormadım biri için mi ikisi için mi ama şey dedi ikizlerde aradaki fark çok açılabiliyor kilo olarak açılsın istemeyiz protein ağırlıklı beslen bol bol dedi haftalık 200 gr alıyorlar dedi sanırım ayrı ayrı dedi ya çünkü bir sonraki gelişinde 27. Hafta da 1100-1200 gr istiyorum dedi

Aynen, insan ister istemez gereksiz almak istemiyor. Ama bebişlere belli olmuyor. Anne karnındaki sıcaklığı da arayabiliyo bazı bebişler. Bir de niyeyse evlerin içi daha serin oluyor dışarı çıkınca daha sıcak. Onu da düşününce zannediyorum ki Mayıs sonuna kadar giydiririz gibi geliyor.

Aaa beybim ne almıştın sen kaçırmışım.
Kuzum ben bunun pembişini aldım. Ama kendi sayfasından aldım 500 küsüre. Burada pahalı. Eylüle kadar bunu kullanırım sonra tuluma geçerim. 1 tog bu

Güle güle kullanın inşallah.

Peki bişi soram şimdi bunlar bana inceymiş gibi geliyo. Bebişi buna koyup bir de üstüne örtü battaniye örtecek misin?

Aahhaaaha bnımde anneme ömrüm laf anlatmakla geçiyor hiç inanmıyorum öyle seylere

@aslikeremuco kuzum yoksun kaç gündür nasılsın? Napıyorsun?
europh kuzum sen nasılsın napıyorsun? Arada gel sohbet edelim
Geldim kuzum kaçırıyorum hep buraları bu sıralar iyiyiz kaynanamda kalıcam bir kaç gün evi boyatıyoruz dinlenme sağlıklı beslenme devam ediyor geçtiğimiz günlerde yine çapadaydık kontrol için 28. Haftadan sonra haftada 2 kez nst çektiricem herhangi bir hastanede sancı durumunu da takip edecekler o şekilde takipli gidicez sende durumlar nasıl ne var ne yok ?

Kuzum bende de tansiyon çıktı. Ben de takip ediliyorum 2 haftada 1. 28.hafta itibariyle de haftada 1. İlaca başladık günde 3 kez alfamet kullanıyorum 1 tane de coraspin. İnşallah süreci sağlıkla geçiririz

Maşallah canım çok sevindim çok insallah şöyle 35 haftaları görür bu prenses kızlar. Güzel haberler alınca bana hem umut oluyor hem çok seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…