2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
bence de mutlaka ne olur ne olmaz almak gerekiyor diye düşünüyorum bende

Kızlar ben anneme süt sağma şeyini sordum. Annem gerek yok ki dedi. Emiyorsa ve sen evdeysen ihtiyaç olmuyor dedi
Cnm emmezse sütün memede kalırsa sağma makınan yoksa ne yapacaksın??

Cnm bu işler kolay olmuyor, bnım oğlum 1 hafta ememedi, aç kaldı, emse süt gelecek emmiyor, makınemde yoktu, aç kaldgı için küvezde yattı, emmeye gdıyordum gunde 2 kez başımda hemşire yıne emmiyordu hastanede çok guzel makına odası vardı, göğüslerım taş olmuştu, taşş. Sütümü sağıyordum, az az gelıyodu, gun gectıkte çoğaldı. Yavrum açlıktan baygındı hastaneye gttıgımızde,
Emse sütüm çoğalacak, ememiyor yada bn tutturamıyorum, allahım kabus gbıydı ilk 1 hafta... Hayatımda unutamayacagım 1 haftaydı

Son düzenleme:
Yaaa ne güzelne dedi doktorun?
Elhamdülillah herşey güzeldi suyu çok iyi plesentam yukarıda rahim ağzı uzunlugum iyi bebiş güzel buyumus dedi 17 cm - 200 Gr iki tane yüzünün resmini verdi 3 boyutlu, siyah turp,kabak çekirdeği,roka,yeşil mercimek tuketceksin bol bol dedi. Kasım 3 te detaylı var iki üç hafta sonra bana gelirsin tekrar dedi

Süper cnm çok sevındım
Peki perinatologmu doktorun

Kızlar günaydınnn, bende dün dişçiye gittim ve apse yok ama kanal tedavisi gerekiyor dedi. Bunun için de doktorunun onay vermesi gerekiyor dedi fakülte hastanelerinde ya da kadın doğumun içinde dişçinin olduğu yerlerde yapılması gerekiyor. Röntgen çekilemez ama diğer işlemler aynı olcak dedi. Amaaa dayanabilirsen doğumdan sonraya birakabilirsin dedi. Sanırım öyle yapicam, gündüzleri bir şey yok ama gece ağrı oluyor bayağı yaa :/ bebeğim için çekicem mecbur

Çok şükür canım..banada yüzünün resmini verdiCanım onları neden dedi tüketmek?merak etdim

ya sağa ya sola yatıyorum hep o zamanda hangi yöne yatmışsam bacak uyuşuyor gece uyanıyorum. Marta kadar napcaz bakalım
Ayyy sorma sorma vallahi uyuyana kadar dönüp duruyorum. Bir de dönerken acaba çok dönüyorum birşey olur mu diye kafaya takıyorum

Anladım kuzum yani araştırıyorum annem doğum yapalı 18 sene oldu etrafımda da hiç yok. Kitap da okuyorum ona göre karar vereceğim bakalım

Ayyyyy korktum sen de hangi makine var peki kuzum?

Anladım kuzum yani araştırıyorum annem doğum yapalı 18 sene oldu etrafımda da hiç yok. Kitap da okuyorum ona göre karar vereceğim bakalım
Kuzum ben bunları anneme hiç sormuyorum annem süt sağma makinesini görürse var ya kafama takıcak35 sene oldu doğum yapalı şimdi kendi düşün ben susuyorum

Oyyy maşallah siyah turp ve roka hiç sevmem ben. Neden bunları yemek gerekiyormuş kuzum?

Kuzum ben bunları anneme hiç sormuyorum annem süt sağma makinesini görürse var ya kafama takıcak35 sene oldu doğum yapalı şimdi kendi düşün ben susuyorum
En küçük kardeşim 18 yaşında kuzum az çok hatırlar diye soruyorum

Ya bana da kız solda olur dediler ama doktorum erkek demişti, tam cinsiyetini detaylıda öğrenirsem sanırım
Benim ki tekme atiyor sanıyordum megersem kafa atiyormus atarlı kızım solda kafası sağda ayakları detayliya kadar ogrenemesem catlardim meraktan heralde bizim 14+5 te kesin ama bir kere daha sor demişti bugün artık cinsiyet olayını noktalayabiliriz kesin kesin kız dedi hatta üç boyutluda da gösterdi cinsiyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…