- 10 Haziran 2022
- 4.530
- 7.074
- 108
Çıktım şimdi ayyy çok güzeldi yaa fındık burunlum benim el ense uyuyorduBendede öyle oluyor hemen midem bulanıyor
Yaaa ne güzelÇıktım şimdi ayyy çok güzeldi yaa fındık burunlum benim el ense uyuyordu
bence de mutlaka ne olur ne olmaz almak gerekiyor diye düşünüyorum bendeCanım ben araştırırken denk gelmiştim sezeryan doğumda hemen süt gelmeyebilirmiş süt sağma makinası özellikle elektrikli o an sürekli çekim gücü oluşturduğu için sütün gelmesine destek oluyormuş ya da hemen emmeye bilir ya da benim yengem ikiz bebekleri olmasına rağmen sütünü tam boşaltamayınca mastit oldu mecbur süt sağma makinası kullandı doktor göğüslerindeki fazla sütü boşaltmasını istedi çünkü bebekler çok çekemiyordu memeyi kavrayamıyordu ilk zamanlar baya uğraşıyordu. Tabi yine tercih meselesi kişiye kalmış ya da bakarsın doğumdan sonra ihtiyaç duyarsan alırsın
Cnm emmezse sütün memede kalırsa sağma makınan yoksa ne yapacaksın??Kızlar ben anneme süt sağma şeyini sordum. Annem gerek yok ki dedi. Emiyorsa ve sen evdeysen ihtiyaç olmuyor dedi
Elhamdülillah herşey güzeldi suyu çok iyi plesentam yukarıda rahim ağzı uzunlugum iyi bebiş güzel buyumus dedi 17 cm - 200 Gr iki tane yüzünün resmini verdi 3 boyutlu, siyah turp,kabak çekirdeği,roka,yeşil mercimek tuketceksin bol bol dedi. Kasım 3 te detaylı var iki üç hafta sonra bana gelirsin tekrar dediYaaa ne güzelne dedi doktorun?
Süper cnm çok sevındımElhamdülillah herşey güzeldi suyu çok iyi plesentam yukarıda rahim ağzı uzunlugum iyi bebiş güzel buyumus dedi 17 cm - 200 Gr iki tane yüzünün resmini verdi 3 boyutlu, siyah turp,kabak çekirdeği,roka,yeşil mercimek tuketceksin bol bol dedi. Kasım 3 te detaylı var iki üç hafta sonra bana gelirsin tekrar dedi
Çok şükür canım..banada yüzünün resmini verdiElhamdülillah herşey güzeldi suyu çok iyi plesentam yukarıda rahim ağzı uzunlugum iyi bebiş güzel buyumus dedi 17 cm - 200 Gr iki tane yüzünün resmini verdi 3 boyutlu, siyah turp,kabak çekirdeği,roka,yeşil mercimek tuketceksin bol bol dedi. Kasım 3 te detaylı var iki üç hafta sonra bana gelirsin tekrar dedi
Teşekkür ederim canımSüper cnm çok sevındım
Peki perinatologmu doktorun
Ayyy sorma sorma vallahi uyuyana kadar dönüp duruyorum. Bir de dönerken acaba çok dönüyorum birşey olur mu diye kafaya takıyorumya sağa ya sola yatıyorum hep o zamanda hangi yöne yatmışsam bacak uyuşuyor gece uyanıyorum. Marta kadar napcaz bakalım
Anladım kuzumCanım ben araştırırken denk gelmiştim sezeryan doğumda hemen süt gelmeyebilirmiş süt sağma makinası özellikle elektrikli o an sürekli çekim gücü oluşturduğu için sütün gelmesine destek oluyormuş ya da hemen emmeye bilir ya da benim yengem ikiz bebekleri olmasına rağmen sütünü tam boşaltamayınca mastit oldu mecbur süt sağma makinası kullandı doktor göğüslerindeki fazla sütü boşaltmasını istedi çünkü bebekler çok çekemiyordu memeyi kavrayamıyordu ilk zamanlar baya uğraşıyordu. Tabi yine tercih meselesi kişiye kalmış ya da bakarsın doğumdan sonra ihtiyaç duyarsan alırsın
Ayyyyy korktumCnm emmezse sütün memede kalırsa sağma makınan yoksa ne yapacaksın??
Cnm bu işler kolay olmuyor, bnım oğlum 1 hafta ememedi, aç kaldı, emse süt gelecek emmiyor, makınemde yoktu, aç kaldgı için küvezde yattı, emmeye gdıyordum gunde 2 kez başımda hemşire yıne emmiyorduhastanede çok guzel makına odası vardı, göğüslerım taş olmuştu, taşş. Sütümü sağıyordum, az az gelıyodu, gun gectıkte çoğaldı. Yavrum açlıktan baygındı hastaneye gttıgımızde,
Emse sütüm çoğalacak, ememiyor yada bn tutturamıyorum, allahım kabus gbıydı ilk 1 hafta... Hayatımda unutamayacagım 1 haftaydı
Hiç sormadım vallaÇok şükür canım..banada yüzünün resmini verdiCanım onları neden dedi tüketmek?merak etdim
Ya bana da kız solda olur dediler ama doktorum erkek demişti, tam cinsiyetini detaylıda öğrenirsem sanırımSizin bebiş kız mı benim ki kız hep solda oynuyor sanki sağ tarafı başkasına tahsis ettikkizlar solda oynar dedi annemde
Kuzum ben bunları anneme hiç sormuyorum annem süt sağma makinesini görürse var ya kafama takıcakAnladım kuzumyani araştırıyorum annem doğum yapalı 18 sene oldu etrafımda da hiç yok. Kitap da okuyorum ona göre karar vereceğim bakalım
Oyyy maşallahElhamdülillah herşey güzeldi suyu çok iyi plesentam yukarıda rahim ağzı uzunlugum iyi bebiş güzel buyumus dedi 17 cm - 200 Gr iki tane yüzünün resmini verdi 3 boyutlu, siyah turp,kabak çekirdeği,roka,yeşil mercimek tuketceksin bol bol dedi. Kasım 3 te detaylı var iki üç hafta sonra bana gelirsin tekrar dedi
Bende onları hiç sevmem ya kesinlikle..aralarında en iyisi kabak çekirdeğiHiç sormadım vallaama rokayi hiç sevmem siyah turpta hiç seveceğim bişey gibi gelmiyor nasıl yicem bilmiyorum demin annem roka verdi bir dalı zor yedim
En küçük kardeşim 18 yaşında kuzum az çok hatırlar diye soruyorumKuzum ben bunları anneme hiç sormuyorum annem süt sağma makinesini görürse var ya kafama takıcak35 sene oldu doğum yapalı şimdi kendi düşün ben susuyorum
Benim ki tekme atiyor sanıyordum megersem kafa atiyormus atarlı kızımYa bana da kız solda olur dediler ama doktorum erkek demişti, tam cinsiyetini detaylıda öğrenirsem sanırım
Hahah bende içlerinden kabak çekirdeği ve yeşil mercimek yerim ancakBende onları hiç sevmem ya kesinlikle..aralarında en iyisi kabak çekirdeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?